Google Berichten heeft de reacties en organisatie verbeterd

Google Berichten heeft de reacties en organisatie verbeterd
Google Berichten heeft de reacties en organisatie verbeterd
Anonim

De nieuwste update voor de Berichten-app van Google heeft een aantal extra opties toegevoegd om je te helpen georganiseerd te blijven, samen met een langverwachte aanpassing voor de manier waarop gesprekken met iPhone-gebruikers worden afgehandeld.

Message-reacties van iPhone-gebruikers zijn al geruime tijd een groot pijnpunt voor veel Messages-gebruikers, maar er wordt eindelijk voor gezorgd. Met de meest recente update geeft de app nu reacties van iPhone-gebruikers weer als emoji's in plaats van als tekstbeschrijving. Hoewel Google zegt dat de functie voorlopig alleen beschikbaar is op telefoons die zijn ingesteld op Engels, met plannen om in de toekomst andere talen toe te voegen.

Image
Image

Naast de verbetering van de reacties waar gebruikers om hebben gevraagd, bevat de update ook hulpmiddelen waarmee u uw berichten en geschiedenis overzichtelijk kunt houden. Berichten kunnen automatisch worden gesorteerd tussen Zakelijk en Persoonlijk (en gearchiveerd onder hun respectievelijke tabbladen), en wachtwoordgerelateerde teksten kunnen worden ingesteld om automatisch te worden verwijderd na 24 uur.

Je kunt ook duwtjes krijgen om te voorkomen dat je vergeet te reageren op sms'jes, herinneringen aan de verjaardagen van vrienden te ontvangen of je eigen emoji's te maken met Emoji Kitchen als je Gboard gebruikt.

Image
Image

En tot slot heeft Google een oplossing gevonden voor het verschil tussen video- en beeldresoluties bij het verzenden van iets met een iPhone. Nu kunnen video's worden gedeeld als Google Foto's-links in uw berichten, waardoor ontvangers ze veel duidelijker kunnen bekijken. Het is nog niet beschikbaar voor foto's - voorlopig alleen video's - maar Google zegt dat dit "binnenkort beschikbaar is."

Google's nieuwste update voor de Berichten-app is al begonnen met de uitrol en zou in de loop van de komende weken moeten worden voltooid.

Aanbevolen: