De 9 beste slimme huisbeveiligingssystemen van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste slimme huisbeveiligingssystemen van 2022
De 9 beste slimme huisbeveiligingssystemen van 2022
Anonim

Investeren in een van de beste slimme beveiligingssystemen voor thuis is een fantastische manier om u en uw dierbaren gemoedsrust te geven. Deze systemen werken niet alleen als een potentieel afschrikmiddel, maar zijn ook een geweldige manier om uw kinderen of huisdieren in de gaten te houden wanneer u zich buiten het bereik van uw armen bevindt.

Als je een huisbeveiligingssysteem wilt opzetten dat naadloos in je slimme huis kan worden geïntegreerd, zijn er een aantal factoren waarmee je rekening moet houden. U zult willen nadenken over waar uw camera wordt geplaatst, of deze moet fungeren als een binnen- of buitencamera, of misschien beide. Als u van plan bent om uitgebreide opnamen van uw huis of kantoor bij te houden, moet u mogelijk overwegen een terugkerende vergoeding te betalen voor cloudopslag.

Als je je eerste slimme huis aan het opzetten bent, bekijk dan zeker onze introductie tot het verbonden huis.

Beste algemeen: Google Nest Indoor Cam

Image
Image

De Nest Cam, voorheen 'Dropcam' genoemd, is een mooie kleine gadget die bedoeld is om potentiële indringers ervan te weerhouden alle slechte dingen te doen die indringers doen. Het biedt 24/7 live videostreaming (HD) naar uw telefoon of tablet, bewegings- en geluidswaarschuwingen, nachtzicht, digitale zoom, tweerichtingsaudio en eenvoudige installatie. Het heeft ook een van de sterkste ontwerpen die we hebben gezien van een beveiligingscamera, met een magnetische basis, draaibare standaard en een gestroomlijnd uiterlijk dat gewoon cool is.

Hoewel de Nest Cam voldoende functionaliteit in het kernproduct verpakt, kom je misschien in de verleiding om te springen voor een van Nest's abonnementspakketten. De meeste slimme huisbeveiligingsoplossingen slaan de kosten over (omdat eerlijk gezegd niemand kosten wil betalen), maar Nest Aware heeft zeker zijn verkoopargumenten. Voor $ 10 per maand of $ 100 per jaar krijg je tot 10 dagen cloudopslag van je videostreams. Die tijdslimiet loopt op tot 30 dagen met de $30/maand, $300/jaar pakketten. Nest Aware geeft je onder andere ook samenvattingen van meldingen, downloadbare clips en time-lapse-functionaliteit.

Maar misschien is het grootste verkoopargument voor de Nest Cam de compatibiliteit met de andere slimme huisproducten van Nest: de Learning Thermostat en de Protect Smoke Alarm en Koolmonoxidemelder. Als familie bieden deze producten een indrukwekkend scala aan mogelijkheden.

Meest populair: Netgear Arlo Pro

Image
Image

Dit Arlo Pro-systeem wordt geleverd met een centrale ontvanger en één HD-beveiligingscamera om je huis te bewaken vanuit welke hoek je het ook instelt. Het 100 procent draadloze systeem maakt verbinding via Wi-Fi-netwerken en zorgt voor meer veelzijdigheid bij het opzetten, zodat u het systeem niet onhandig door de muur hoeft te bedraden. De camera zelf maakt superscherpe HD-video en kan binnen of buiten worden geplaatst, aangezien de behuizing volledig waterdicht is. De snelladende batterij gaat super lang mee, dus je kunt hem instellen en vergeten, voor minstens een tijdje, en er is tweerichtingsaudio via de telefoon-app waarmee je kunt luisteren naar de audio die de camera oppikt of terugpraten naar de andere kant.

De groothoeklens neemt tot 130 graden aan beelden op om ervoor te zorgen dat je niets belangrijks mist, of je hem nu gebruikt om je huis in de gaten te houden terwijl je niet thuis bent of om buiten te kijken terwijl je zijn. Het bevat nachtzicht voor opname op elk moment van de dag of nacht, en het biedt lokale USB-toegankelijke opslag voor video's, evenals zeven volledige dagen aan HD-video's die in de cloud zijn opgeslagen. Er is zelfs een super luid alarm dat je kunt activeren om potentiële indringers af te schrikken. Het hele systeem is gekoppeld aan smart home-apparaten voor spraakbediening en de Arlo ondersteunt zelfs livestreaming.

Beste Indoor: Amazon Cloud Cam Indoor Beveiligingscamera

Image
Image

Met geïntegreerde Alexa-spraakopdrachten die voorop lopen, is het Cloud Cam-binnenbeveiligingssysteem van Amazon een fantastische keuze om de binnenkant van je huis slim te beschermen. Vol met functies, waaronder 24/7 bewaking, 1080p Full HD-video-opname met nachtzicht, tweerichtingsaudio via ingebouwde microfoon en luidspreker, en 24-uurs videoweergave, allemaal standaard direct uit de doos, is de overstap van Amazon naar huisbeveiliging even functioneel als aantrekkelijk. De Cloud Cam wordt ook geleverd met een gratis proefperiode van 30 dagen, zodat kopers kunnen upgraden naar een extra abonnement voor meer opslagruimte of intelligente waarschuwingen.

Beste buiten: Ring Stick-Up Camera

Image
Image

Ontworpen voor bewaking binnen of buiten, de Ring Stick Up Cam is in meer dan één opzicht een slimme keuze. Als Amazon-product wed je dat het compatibel is met Alexa. Wil je zien wat er op dit moment voor de camera gebeurt? Vraag het maar aan Alexa. De camera maakt ook verbinding met de Echo Show, Echo Spot, Fire TV of Fire Tablet voor allerlei bewakingsopties.

Het installeren van de camera is heel eenvoudig en duurt meestal minder dan 10 minuten. Eenmaal geactiveerd, kunnen gebruikers drie bewegingszones instellen voor bewaking. Elke beweging in die zones stuurt een onmiddellijke melding naar de telefoon, tablet of computer van de gebruiker. Als er gevaar dreigt, laat een op afstand geactiveerde sirene indringers weten dat ze in de gaten worden gehouden (wat meestal een behoorlijk effectief afschrikmiddel is).

De Ring Camera is uitgerust met nachtzicht en een horizontaal en 85 graden verticaal gezichtsveld van 150 graden, zodat je dag en nacht kunt zien wat er gebeurt. De 1080p-video is van topklasse en biedt een helder beeld van binnen- of buitenactiviteiten. Als de camera buiten wordt geïnstalleerd, is hij bestand tegen regen, sneeuw of zonneschijn. Houd er rekening mee dat het een bedrade camera is, dus een aansluiting op een standaard stopcontact, microUSB-poort of Ethernet vereist.

Beste budget: Vimtag P1 draadloze beveiligingscamera

Image
Image

Als je op zoek bent naar een goede, veelzijdige beveiligingscamera met een beperkt budget, dan is de Vimtag P1 draadloze beveiligingscamera de beste keuze. De Vimtag P1 kost minder dan $ 100 en biedt HD-video-opname, 4x digitale zoom, live streaming op afstand, tweerichtingsspraak, bewegingsdetectie en nachtzicht. Dit betekent dat het kan worden gebruikt voor huis- en bedrijfsbeveiliging, babybewaking, huisdierbewaking, oppas check-ins en meer.

Als het op design aankomt, lijkt de Vimtag enigszins op een zwart-wit ei op een standaard, maar hij is zo ontworpen om volledige 360-graden dekking te bieden van elke kamer waarin hij zich bevindt. Dit betekent dat hij kan draai zowel horizontaal als verticaal, dus als je hem in het midden van een kamer plaatst, kun je de camera bewegen om elk deel van de kamer te zien. En je kunt vanuit de iOS- of Android-smartphone-app kiezen vanuit welke hoek je wilt kijken, zodat je gemoedsrust hebt als je niet thuis bent. Als je dekking nodig hebt voor meer dan één kamer, kun je ook extra Vimtag-camera's kopen en ze allemaal tegelijk gebruiken.

Nog een laatste opmerking: houd er rekening mee dat je een SD-kaart moet kopen om HD-video op te slaan. Er zijn veel goede SD-kaartkeuzes, maar we raden een kaart van 64 GB of 128 GB aan.

Runner-Up, beste budget: Blink Indoor Home Security Camera System

Image
Image

Als je op zoek bent naar een geweldige budgetbeveiligingscamera, maar in de loop van de tijd geleidelijk extra camera's wilt toevoegen, kijk dan eens naar het huisbeveiligingssysteem van Blink. Dit zijn betaalbare units die werken op AA-batterijen, wat betekent dat ze geen kabels nodig hebben en overal in huis kunnen worden geplaatst.

Als het op functies aankomt, controleren de camera's van Blink alle vakjes (en de eenheden zien er zelfs uit als kleine witte vakjes). Knipperende camera's bieden 720p HD-video-opname, bewegingsdetectie (die een korte clip opneemt wanneer ze worden geactiveerd), directe pushmeldingen die naar uw telefoon worden verzonden met video bijgevoegd, evenals een live-weergavemodus die u vanaf uw telefoon kunt openen.

Dit is allemaal leuk, maar nog leuker is dat er geen maandelijkse kosten zijn. Oh, en het systeem van Blink is geïntegreerd met de Amazon Echo smart home-producten, dus je kunt zeggen "Alexa, ask Blink to arm my home system" of "Alexa, ask Blink when was the last motion clip?"

"Als nieuwe huiseigenaar wilde ik gewoon de gemoedsrust hebben dat alles in orde was toen ik het huis verliet. Je kunt de instellingen eenvoudig aanpassen, zodat je alleen belangrijke meldingen krijgt wanneer de camera beweging detecteert, een persoon, of een brandalarm." - David Engler, Senior Growth & Content Strategy Manager

Beste 4K-camera: Arlo Ultra

Image
Image

Als we denken aan 4K-resolutie, hebben we het vaak over televisies of computerschermen. In het geval van de Arlo Ultra heeft 4K een geheel nieuwe use-case en dat is met slimme huisbeveiliging. Met 4K-videokwaliteit gaat er een hele nieuwe wereld open voor slimme huisbeveiliging. De Arlo maakt het gemakkelijker om in te zoomen en de details op iemands gezicht te zien die in 1080p misschien worden gemist. De unit zelf kan ook tot 180 graden draaien om een panoramisch zicht op elke kamer of tuin te bieden.

Het apparaat is weerbestendig, dus deze camera is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Stel hem thuis in en met nachtzicht krijgt u 24/7 huisbeveiliging. Een bewegingsgeactiveerde schijnwerper en luide sirenes kunnen indringers afschrikken. De sirene kan op afstand worden geactiveerd, dus de Arlo is een ideale keuze voor mensen die vaak buitenshuis reizen of werken.

Je kunt re altime meldingen op je telefoon krijgen via de downloadbare Arlo-app. Elke waarschuwing biedt een onmiddellijke keuze om de autoriteiten te negeren of te waarschuwen.

Beste functies: Ring HD Motion-geactiveerde schijnwerpercamera

Image
Image

De Ring-schijnwerpercamera kan 's nachts perfect opnemen via twee superheldere, bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het de scène met veel licht overspoelt voor video van hoge kwaliteit, terwijl u tegelijkertijd de mogelijkheid heeft om indringers af te schrikken met het plotselinge verschijnen van schijnwerpers. Er is ook een alarm van 110 decibel om mensen hoorbaar af te schrikken. Er zijn ultragroothoek bewegingssensoren om camera-opname te activeren naast die schijnwerpers, die beweging in objecten detecteren, zelfs met gezichtsherkenning.

Het is weerbestendig, dus je kunt het buiten installeren, en de bewegingsdetecties bieden je ook meldingen op de gesynchroniseerde smartphone-app. Er is een infraroodopname die bij de schijnwerpers past, voor het geval je 's nachts meer incognito wilt opnemen. De camera neemt een volledige 140 graden groothoekweergave op, zodat je zelfs de grootste meters kunt vastleggen, en alle bovengenoemde bewegingsgeactiveerde functies kunnen via de mobiele app worden bediend. Het is het beste van alle werelden.

Beste voor grote huizen: iSmartAlarm Preferred Home Security Package

Image
Image

De iSmartAlarm heeft een modulaire benadering van huisbeveiliging, een beetje zoals Samsung's SmartThings. Het systeem beschikt over een verscheidenheid aan schakelaars, sensoren, camera's en externe tags die kunnen worden gebundeld of afzonderlijk kunnen worden gekocht, afhankelijk van uw behoeften. Het systeem als geheel heeft zelfcontrole en zelfbeheersing, en dit is misschien wel zijn grootste kracht en zijn grootste zwakte.

Het hart van de iSmartAlarm is de CubeOne-hub, die de activiteiten van alle verschillende sensoren en schakelaars coördineert. Het is eenvoudig in te stellen en noodzakelijk als u een zeer grondig beveiligingssysteem voor het hele huis wilt. Met deze doe-het-zelfbenadering kunt u in zekere zin uw huisbeveiliging aanpassen. Er zijn mogelijkheden voor sms- en pushmeldingen, inbraakdetectie en re altime monitoring via de bijbehorende app. Er zijn ook geen maandelijkse kosten of contracten om te ondertekenen, en het netwerk kan worden uitgebreid om een bijna onbeperkt aantal sensoren te bedienen.

Het grootste nadeel is echter dat het systeem niet automatisch contact opneemt met politie of hulpdiensten. (Vandaar het "zelfcontrole"-formaat.) De iCamera, die afzonderlijk kan worden gekocht, is buggy en een beetje gedoe om in te stellen, en u kunt wat problemen ondervinden om hem op de CubeOne aan te sluiten.

Toch is iSmartAlarm een goede optie om je hele huis te beveiligen met slimme technologie. Er zijn verschillende pakketten voor het iSmartAlarm-systeem (u kunt ook afzonderlijke sensoren, schakelaars en camera's kopen.)

Als je je huis binnenshuis in de gaten wilt houden, is de Nest Cam Indoor de juiste keuze. Maar als geld geen rol speelt en je een camera nodig hebt die je buiten kunt plaatsen, is de Arlo Ultra de duidelijke winnaar.

Bottom Line

Onze experts hebben nog geen kans gehad om een van deze camera's in hun eigen huis te installeren, maar als ze dat eenmaal hebben gedaan, zullen ze een reeks tests uitvoeren om u te helpen beslissen welke het beste is voor jij. Ze zullen kijken naar cameragetrouwheid, opname- en opslagopties en, waar van toepassing, verschillen in abonnementsservices afwegen. Ze zullen ook letten op hoe gemakkelijk elk model is in te stellen en te installeren.

Over onze vertrouwde experts

Dave Engler is de vaste SEO- en publieksexpert van Lifewire, maar wat nog belangrijker is, een echtgenoot en huiseigenaar die de alternatieve kosten begrijpt die gepaard gaan met gemoedsrust. Persoonlijk gebruikt hij een Wyze-camera in zijn huis.

Waar u op moet letten bij een Smart Home Security-systeem

Ecosystem - Voordat u de functies van een huisbeveiligingssysteem gaat verkennen, moet u kijken welke andere aanbiedingen het bedrijf in zijn assortiment heeft om uw huis te helpen beschermen. Wanneer u begint met het monteren van uw beveiligingssysteem, wilt u er zeker van zijn dat alle functies die u van het beveiligingssysteem wilt hebben, kunnen worden gekocht, ofwel meegeleverd met het systeem of als een extra module. Dit kunnen bewegingssensoren, schijnwerpers voor buiten, magneetvergrendelingen en meer zijn.

Maandelijkse kosten - Sommige beveiligingssystemen vereisen een maandelijks bedrag om uw gegevens op te slaan of uw huis te bewaken. Hoewel deze maandelijkse abonnementen een extra dimensie kunnen toevoegen aan uw veiligheid in huis, zijn ze niet altijd betaalbaar voor mensen die met een beperkt budget beschermd willen blijven. Zorg ervoor dat de functies van het maandelijkse abonnement (zoals thuismonitoring of sms-waarschuwingen) de abonnementskosten voor u waard zijn.

Reputatie - Als u videocamera's in uw huis installeert en uw voordeurslot aan een bedrijf toevertrouwt, zorg er dan voor dat u bekend bent met het merk. Thuisbeveiliging is een gebied waar u niet het risico wilt lopen de veiligheid van uw gezin in onbekende handen te geven.

Aanbevolen: