Top 6 Super Mario Bros-games voor de pc

Inhoudsopgave:

Top 6 Super Mario Bros-games voor de pc
Top 6 Super Mario Bros-games voor de pc
Anonim

De Super Mario-gameserie is een van de meest populaire videogameseries aller tijden. In de loop der jaren zijn er tientallen remakes, klonen en homebrew-versies ontwikkeld als freeware voor de pc. Hier is een lijst van de Super Mario-klonen en -remakes die op deze site zijn weergegeven. Elke spelpagina bevat informatie en links naar waar de spellen gratis kunnen worden gedownload.

Super Mario 3: Mario Forever

Image
Image

Genre: Platformer

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: Buziol Games

Licentie: FreewareSuper Mario 3 Mario Forever is een remake van de originele Nintendo-klassieker. Er zijn letterlijk tientallen Super Mario-remakes, maar deze is zonder meer een van de beste die we hebben gezien. Acid-Play beoordeelt dit ook als een van de beste Super Mario-klonen die beschikbaar zijn voor de pc.

Super Mario 3: Mario Forever voor de pc heeft in 2015 ook een volledig nieuwe update gekregen met bijgewerkte levels en gameplay.

Mario Forever Galaxy

Image
Image

Genre: Arcade

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: Buziol Games

Licentie: FreewareMario Forever Galaxy is een voortzetting van de immens populaire platformgame-remake van Buziol Games van Super Mario 3: Mario Voor altijd. In Mario Forever Galaxy heeft Evil Bowser Princess Peach ontvoerd en meegenomen naar een verre planeet. Het is aan Mario en zijn vrienden om door de sterrenstelsels te reizen en tegen Bowsers handlangers te vechten om haar te redden. De gameplay lijkt meer op een shoot-em-up-game dan op een Mario-game.

Mario Worlds

Image
Image

Genre: Platformer

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: Veratul

Licentie: FreewareMario Worlds heeft een Super Mario World-esthetiek en gameplay in Super Mario Bros-stijl, en bevat alles wat je zou willen verwachten van een Mario-spel; Munten verzamelen, power-ups, vijanden en natuurlijk Princess Peach. Er zijn echter enkele nadelen, zoals geen opslagoptie, maar al met al speelt het spel heel dicht bij de originele serie.

Super Mario Epic 2

Image
Image

Genre: Platform

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: Jeff Silver Software

Licentie: FreewareSuper Mario Epic 2 Dream Machine is het vervolg op de freeware-titel Super Mario Epic van Jeff Silvers Software. Het bevat alles wat je zou verwachten in een side-scrolling Super Mario Brothers-spel. Dit is een uitstekende aanvulling op Super Mario-klonen en freeware-titels die online beschikbaar zijn.

Super Mario XP

Image
Image

Genre: Platformer

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: Unknown

Licentie: FreewareSuper Mario XP is een freeware-remake van het klassieke NES Super Mario-platformspel en is een van de betere Super Mario freeware remake/klonen voor de pc. Super Mario XP heeft uitstekende graphics, alle speciale power-ups en sprongen die je van een Super Mario-spel mag verwachten en meer. Het heeft enkele van de beste functies uit de originele serie overgenomen en zelfs enkele geleend van andere platformgames zoals Castlevania. Afhankelijk van je instellingen, kan het spel in een klein venster op je pc worden weergegeven.

Super Mario War

Image
Image

Genre: Platformer

Thema: Super Mario Bros

Ontwikkelaar: 72dpi

Licentie: Freeware

Misc: MultiplayerSuper Mario War is een multiplayer-game waarin maximaal vier spelers een deathmatch spelen op een traditioneel Mario-scherm om te zien wie zoveel Mario's kan stampen als ze kunnen om te winnen.

De game bevat illustraties, geluiden en muziek die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit de klassieke Nintendo-versies komen. Naast de traditionele deathmatch-modus bevat Mario Wars andere modi zoals GetTheChicken, Domination, Capture the Flag en andere. Er is ook een niveau-editor waarmee je je eigen kaarten kunt maken.

Aanbevolen: