Hoe een Gear S3-batterij leeg te maken

Inhoudsopgave:

Hoe een Gear S3-batterij leeg te maken
Hoe een Gear S3-batterij leeg te maken
Anonim

Een van de beste aspecten van het hebben van een smartwatch is alle functionaliteit die het je kan bieden, maar dat kan zwaar zijn voor de batterij van het horloge. Veel dingen kunnen ervoor zorgen dat een Galaxy Gear S3-batterij leegloopt. De meeste hiervan zijn gemakkelijk te vinden en uit te schakelen.

Oorzaak van de batterij van de Gear S3 leeg

Een aantal problemen kan ertoe leiden dat de batterij van een Gear S3 leegraakt, en het eerste dat u wilt controleren, is het batterijgebruik in de Galaxy Wearable-app van uw telefoon. Open de app op uw telefoon en tik vervolgens op Batterij In het onderste gedeelte met het label Gebruik sinds laatste volledige lading ziet u een overzicht van welke apps en services gebruiken de meeste batterij. Dat geeft je een goed idee waar je moet beginnen.

Image
Image

Hoe de batterij van de Gear S3 te repareren

Elke combinatie van deze stappen kan de levensduur van de batterij verlengen. Dit zijn de gemakkelijkste en meest waarschijnlijke oplossingen om te proberen, in volgorde. Uw kilometerstand kan variëren, dus sla er gerust een paar over als ze niet bij uw levensstijl passen.

  1. Herstart het horloge. Er is een kleine kans dat het horloge overwerkt is en een eenvoudige herstart zal het oplossen. Houd de Power-knop ingedrukt totdat het optiescherm verschijnt. Tik vervolgens op Uitschakelen. Als het eenmaal is uitgeschakeld, houdt u de Power-knop ingedrukt om het weer in te schakelen.
  2. Sluit recente apps. Net als uw telefoon bevat uw horloge recente apps in het geheugen. Druk op de apps-knop en draai vervolgens aan de ring om Recente apps te selecteren. Tik op Alles sluiten.
  3. Verminder de helderheid van het scherm. Het voeden van pixels eist zijn tol van de levensduur van de batterij. Het verminderen van de helderheid van het scherm tot drie zou het in de meeste situaties zichtbaar moeten maken, maar niet overweldigend. Ga op je horloge naar Instellingen > Display.
  4. Verander de Gear S3-wijzerplaat Het coolste aan smartwatches kan soms de grootste boosdoener zijn. Wijzerplaten kunnen veel informatie verzamelen, zoals het weer, de locatie en het tellen van stappen, waardoor het horloge hard moet werken. Bovendien, wanneer het gezicht meer zwarte ruimte heeft, hoeven er minder pixels te worden verlicht.

  5. Schakel de always-on display-functie uit. Het always-on display toont de wijzerplaat, ook als je er niet naar kijkt. Ga naar Settings > Watch Faces > Watch always on om deze functie uit te schakelen.
  6. Schakel het wekgebaar uitMet het wekgebaar wordt het scherm ingeschakeld wanneer u uw arm optilt. Het is handig, maar het kan ook tegen je werken, het scherm aanzetten als je er niet naar kijkt. Ga naar Settings > Advanced > Wekgebaar om deze functie aan te passen.
  7. De frequentie van de weerupdate wijzigen U kunt instellen hoe vaak het horloge om weersinformatie vraagt. Open de Wearable-app op je telefoon, tik op Apps, tik op het tandwiel naast Weather en stel vervolgens de automatische verversing in op het gewenste interval. Elke zes uur is een goede optie.

  8. Maliseer meldingen. Het beperken van het aantal apps dat meldingen naar het horloge stuurt, kan de batterij helpen. Open hiervoor de Wearable-app op uw telefoon en tik vervolgens op Meldingen > Meldingen beheren.
  9. S-Voice luisteren uitschakelenS-Voice is de assistent die in de Gear S3 is ingebouwd. Standaard luistert S-Voice de hele tijd naar de activeringszin. Om dat uit te schakelen, ga je naar je apps en kies je S Voice Tik op de ellipsis (de drie stippen) en tik vervolgens op Voice wakker worden
  10. Hartslagdetectie uitschakelen Samsung He alth is behoorlijk agressief in het meten van je hartslag. Het meet uw hartslag continu, elke tien minuten of nooit. Zelfs als het beperkt is tot elke tien minuten, eist dit zijn tol van de levensduur van de batterij. Druk op de app-knop en tik op Samsung He alth > Hart > Auto HR-instellingen

  11. Schakel locatieservices uit De GPS in uw horloge kan de batterij snel leegmaken, afhankelijk van hoe vaak het horloge uw locatie opvraagt. Ga naar Instellingen > Verbindingen > Locatie Tik op de tuimelschakelaar om locatieservices uit te schakelen of kies ervoor om te gebruiken GPS, wifi of beide.
  12. Near Field Communication uitschakelen. Het horloge, ook wel NFC genoemd, gebruikt dit draadloze overdrachtsprotocol vaak voor mobiele betalingen. Als u geen mobiele betalingen gebruikt, kunt u dit waarschijnlijk uitschakelen.
  13. Wi-Fi uitschakelen. Wi-Fi op je horloge is vooral handig om verbinding te houden met je telefoon wanneer je deze op je bureau laat liggen en wegloopt. Zonder wifi vertrouwt het horloge op Bluetooth om verbonden te blijven met de telefoon.
  14. Automatische updates uitschakelen. Hoewel automatische updates worden aanbevolen om up-to-date te blijven met de nieuwste software, kunnen controles ervoor zorgen dat de batterij onnodig leegloopt. Het is ook gemakkelijk om handmatig te controleren op Galaxy Watch-updates.

Aanbevolen: