Hoe een 0x0000004F BSOD te repareren (NDIS_INTERNAL_ERROR)

Inhoudsopgave:

Hoe een 0x0000004F BSOD te repareren (NDIS_INTERNAL_ERROR)
Hoe een 0x0000004F BSOD te repareren (NDIS_INTERNAL_ERROR)
Anonim

De meeste 0x0000004F BSOD-fouten worden veroorzaakt door softwareproblemen of virale infecties, maar problemen met hardware of apparaatstuurprogramma's zijn ook andere mogelijke oorzaken.

De STOP 0x0000004F-fout zal altijd verschijnen in een STOP-bericht, beter bekend als een Blue Screen of Death (BSOD).

Image
Image

Elk van Microsoft's Windows NT-gebaseerde besturingssystemen kan de STOP 0x0000004F-fout ervaren. Dit omvat Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 en Windows NT.

0x0000004F Fouten

Een van de onderstaande fouten of een combinatie van beide fouten kan worden weergegeven in het STOP-bericht:

STOP: 0x0000004F

NDIS_INTERNAL_ERROR

De STOP 0x0000004F-fout kan ook worden afgekort als STOP 0x4F, maar de volledige STOP-code wordt altijd weergegeven op het STOP-bericht op het blauwe scherm.

Als Windows kan starten na de STOP 0x4F-fout, krijgt u mogelijk een melding dat Windows is hersteld van een onverwacht afsluitbericht met het volgende:

Probleem Gebeurtenisnaam: BlueScreen

BCCode: 4f

Als STOP 0x0000004F niet de exacte STOP-code is die u ziet of NDIS_INTERNAL_ERROR niet het exacte bericht is, raadpleeg dan mijn volledige lijst met STOP-foutcodes en raadpleeg de informatie over het oplossen van problemen voor het STOP-bericht dat u ziet.

Hoe STOP 0x0000004F-fouten op te lossen

  1. Start je computer opnieuw op als je dat nog niet hebt gedaan. De STOP 0x0000004F blauwe schermfout treedt mogelijk niet meer op na het opnieuw opstarten.
  2. Gebruik avastclear om Avast Antivirus te verwijderen, ervan uitgaande dat u het hebt geïnstalleerd. Sommige versies van Avast kunnen in zeer specifieke situaties een 0x0000004F BSOD veroorzaken.

    Als u Windows niet lang genoeg kunt laten werken om Avast te verwijderen, probeer dan in plaats daarvan in de Veilige modus te starten en de installatie vanaf daar te verwijderen. U kunt ook proberen een programma-verwijderprogramma te gebruiken.

    Als het verwijderen van Avast het probleem oplost, download dan de nieuwste versie van hun website en installeer deze opnieuw. Het is onwaarschijnlijk dat het uitvoeren van een schone installatie van de nieuwste beschikbare versie de 0x0000004F BSOD opnieuw doet verschijnen.

  3. Update de stuurprogramma's voor uw netwerkkaart als bijgewerkte stuurprogramma's beschikbaar zijn op uw computer of hardwaremaker.

    De 0x4F BSOD geeft een probleem aan met betrekking tot de netwerkstuurprogramma's (NDIS is een acroniem voor Network Driver Interface Specification), en de snelste manier om een mogelijk probleem met netwerkstuurprogramma's op te lossen, is door ze eenvoudigweg te vervangen (bijwerken).

    Aangezien je waarschijnlijk niet meer specifieke informatie krijgt over de BSOD over welke stuurprogramma's moeten worden vervangen, vergeet niet om je draadloze netwerkkaart, Bluetooth en bekabelde netwerkapparaten te controleren op updates.

  4. Test het geheugen van je computer. Sommige 0x4F-fouten zijn te wijten aan slecht of falend RAM.

    U moet RAM vervangen dat niet is geslaagd voor tests. Er v alt niets te repareren aan uw systeemgeheugen.

  5. Voer elementaire probleemoplossing voor STOP-fouten uit. Deze uitgebreide stappen voor probleemoplossing zijn niet specifiek voor de STOP 0x0000004F-fout, maar aangezien de meeste STOP-fouten zo op elkaar lijken, zouden ze moeten helpen deze op te lossen.

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: