Slack rolt een verbeterde mobiele app uit

Slack rolt een verbeterde mobiele app uit
Slack rolt een verbeterde mobiele app uit
Anonim

Download de bijgewerkte mobiele Slack-app om uw ervaring op verschillende platforms te verenigen, zodat alles net iets prettiger werkt.

Image
Image

Slack heeft zijn mobiele apps op iOS en Android geüpdatet om beter af te stemmen op de wijzigingen die het in maart in zijn desktop-apps heeft aangebracht. De nieuwe mobiele versie wordt de komende week voor alle gebruikers uitgerold.

Slack zegt: "Tegelijk met onze inspanningen op desktop, hebben we onze mobiele apps heroverwogen om ze gemakkelijker te navigeren en te optimaliseren voor het gebruik van Slack onderweg: snel bijpraten, reageren op DM's en vermeldingen, berichten verzenden en werk gedaan krijgen met de snelkoppelingen", schreven Slack's Preet Mangat, Johnny Rodgers en Cory Bujnowicz in de aankondiging.

Tabs voor toegang: Slack mobile heeft nu onderaan tabs om je naar de plaatsen in de app te brengen die je vaak gebruikt. Dit, zegt het ontwerpteam, is om mobiele gebruikers een vertrouwde interface te geven in plaats van de verwarrende vorige, die in plaats daarvan een uitschuifbare zijbalk gebruikte.

De tabbladen bevatten een Home-knop, waarmee nieuwe inhoud bovenaan de lijst komt, een Direct Message (DM)-knop zodat je rechtstreeks naar je één-op-één-gesprekken kunt gaan, en een vermeldingen en reacties knop, die al die soorten interacties op een gemakkelijk te vinden plek brengt. Ten slotte is er een tabblad Jij waarmee je je beschikbaarheid en online aanwezigheid veel sneller dan voorheen kunt beheren.

Gebaren en snel opstellen: je kunt nu sneller dan voorheen vegen om door de mobiele app te navigeren. Veeg naar rechts om je werkruimten te openen, naar links om terug te gaan en naar rechts in een gesprek om naar je laatste tabblad te gaan.

De Quick Compose-knop van de desktop maakt zijn debuut op mobiel, nu ook, zodat je met één tik een bericht kunt maken aan iedereen in je Slack-community, in plaats van ernaar te zoeken in een eindeloos doolhof van menu's.

Bottom line: Als je Slack op mobiel moet gebruiken, zouden deze wijzigingen je moeten helpen verbonden te blijven terwijl je niet achter de computer zit. Als er niets anders is, kun je dezelfde soorten functies gebruiken die je gewend bent op desktop.

Aanbevolen: