NAVISKAUTO 12-inch draagbare dvd-speler Review: geweldig scherm, kwaliteitsgeluid

Inhoudsopgave:

NAVISKAUTO 12-inch draagbare dvd-speler Review: geweldig scherm, kwaliteitsgeluid
NAVISKAUTO 12-inch draagbare dvd-speler Review: geweldig scherm, kwaliteitsgeluid
Anonim

Bottom Line

Een indrukwekkend scherm en flexibele geluidsopties maken de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd een geweldige koop.

NAVISKAUTO 12" draagbare dvd-speler voor in de auto

Image
Image

We hebben de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productbeoordeling.

Een apparaat als de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler moet concurreren met tablets en smartphones, waar tegenwoordig de meeste mensen hun video-inhoud streamen. Maar als je niet al je mobiele data op streaming wilt branden - of als je gewoon je dvd-collectie wilt en die filmhuurkosten wilt overslaan - is een draagbare dvd-speler de juiste keuze.

We kregen de kans om in onze oude dvd-collectie te duiken om de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler te testen. Dus deden we een Buffy: The Vampire Slayer-marathon en voerden deze uit.

Image
Image

Ontwerp: Licht en draagbaar

De NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler is 20 cm lang, 10 cm breed en iets minder dan 5 cm hoog - precies de juiste maat om te dragen of op schoot te leggen. Wanneer u het scherm 90 graden opent, is het 8,75 centimeter lang.

Het grootste deel van het apparaat is gemaakt van matzwart plastic, maar de achterkant van het scherm en sommige details hebben een glanzend houtnerfontwerp. De 1 x 1-inch speakers worden onder het scherm gemonteerd, zodat ze meebewegen met het scherm als het meedraait. Het scherm draait 90 graden tegen de klok in, 180 graden met de klok mee, en het draait helemaal rond zodat je het in een auto-hoofdsteunbevestiging kunt plaatsen.

De USB, AV-ingang, AV-uitgang, hoofdtelefoonaansluiting, aan/uit-schakelaar en voedingsingangen bevinden zich aan de rechterkant van de basis. Er is een IR-sensor en een batterij-indicator in het voorpaneel. De NAVISKAUTO dvd-speler is licht zonder te klein te zijn, dus hij is gemakkelijk veilig in één hand te dragen.

Image
Image

Proces instellen: supereenvoudig

Zoals de meeste draagbare dvd-spelers is de installatie van de NAVISKAUTO eenvoudig. Nadat de dvd-speler is opgeladen, hebben we het clamshell-scherm geopend, een dvd geplaatst en op afspelen gedrukt. Dat is het.

Het is bijna net zo eenvoudig om de AV-uitgangen te gebruiken. We hebben zojuist de meegeleverde AV-adapter op de dvd-speler en vervolgens op de tv aangesloten en het werkte meteen. Hoewel het niet strikt noodzakelijk is, is het een goed idee om het scherm aan te passen om de gewenste beeldkwaliteit te krijgen. De NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler wordt ook geleverd met een snelstartgids, een gedetailleerde handleiding en een link naar online video's voor aanvullende hulp bij het instellen.

Prestaties: Makkelijk te gebruiken

De NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler is heel gemakkelijk te gebruiken. De bedieningslay-out is intuïtief zonder al te veel opties. Het is gewoon een eenvoudige dvd-speler, dus eenvoudig is beter.

Je kunt niet te veel verwachten van een scherm met een resolutie van 1024 x 600, maar we waren verrast toen het video van hoge kwaliteit afspeelde, zelfs met de standaardinstellingen.

De meegeleverde afstandsbediening past goed in onze hand en was gemakkelijk te gebruiken, maar de knoppen zijn behoorlijk luid. Toen we het in een stille ruimte gebruikten, waren ze luid genoeg om mensen om ons heen af te leiden. De batterij ging in onze tests 4,5 uur constant mee, en het duurde drie uur voordat hij volledig was opgeladen. Dat is ongeveer het midden van de weg voor draagbare dvd-spelers.

Als je het scherm omdraait, bedekt het de ingebouwde bedieningselementen en wordt je gedwongen om op de afstandsbediening te vertrouwen (je kunt hem dus echt niet kwijtraken). De afstandsbediening wordt ook belangrijk als u de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler in een hoofdsteunbevestiging wilt plaatsen. Als hij eenmaal in de houder zit, kun je de dvd-speler alleen met de afstandsbediening bedienen. De IR-sensor wijst ook recht omhoog als de speler in deze positie staat, wat betekent dat je je arm omhoog moet strekken om de afstandsbediening te gebruiken. Het is vervelend, maar geen dealbreaker.

Image
Image

Digitale bestanden: niet zoals geadverteerd

Wanneer je een SD-kaart of USB-drive plaatst, verschijnt er een onhandig menu dat eruitziet alsof het in het begin van de jaren '90 is ontworpen. We hebben het scala aan bestanden doorgenomen die de fabrikant beweert te ondersteunen, en ze werkten allemaal, behalve MP4-bestanden of AVI-bestanden.

Hoewel USB- en SD-ondersteuning niet bovenaan ieders lijst staan voor een draagbare dvd-speler, waren we teleurgesteld dat deze functie niet soepel werkte.

Toen we een JPG-diavoorstelling probeerden, duurde het ongeveer acht seconden voordat elke afbeelding was geladen, en het duurde maar vier seconden. Hoewel het technisch gezien een diavoorstelling met foto's kan afspelen, werkt het niet goed.

Hoewel USB- en SD-ondersteuning niet bovenaan ieders lijst staan voor een draagbare dvd-speler, waren we teleurgesteld dat deze functie niet soepel werkte.

Beeldkwaliteit: Geweldig beeld na aanpassingen

Je kunt niet te veel verwachten van een scherm met een resolutie van 1024 x 600, maar we waren verrast toen het video van hoge kwaliteit afspeelde, zelfs met de standaardinstellingen. De zwarten waren behoorlijk donker en alles was behoorlijk scherp. Na een paar kleine aanpassingen zag het er echter een stuk beter uit.

Er was een beetje schermruis toen we de aanpassingen tot het uiterste dreven, maar verder zag alles er geweldig uit. Het kijkbereik was verrassend goed. Als je het scherm van links naar rechts draait, is het vanuit bijna elke hoek zichtbaar, wat een grote zegen is als je een lange rit maakt met een draagbare dvd-speler en twee kinderen.

Frustrerend genoeg hebben ze het menu voor schermaanpassing, 'Paneelkwaliteit', verkeerd gespeld als 'Pannelkwaliteit'. Maar als je daar voorbij kunt komen, is het scherm geweldig.

Image
Image

Geluidskwaliteit: aanpasbaar geluid voor een betere ervaring

Het geluid van de NAVISKAUTO draagbare dvd-speler van 12 inch zorgt ervoor dat hij opv alt tussen een overvol veld van draagbare dvd-spelers.

Met het audiomenu kun je de geluidsbalans aanpassen en 3D-geluidsverwerking regelen om je luisterervaring aan te passen. In het equalizermenu krijg je zeven vooraf ingestelde opties: rock, pop, live, dance, techno, klassiek en zacht. Elke optie was verrassend anders dan de andere en we hadden veel plezier bij het heen en weer schakelen. Dit menu heeft ook opties voor bass boost, super bass en treble boost - dit was een leuke optie om te hebben, maar soms klonk het alsof de bas te veel was voor de kleine luidsprekers.

Met het audiomenu kun je de geluidsbalans aanpassen en 3D-geluidsverwerking regelen om je luisterervaring aan te passen.

Het 3D-verwerkingsmenu was waar we echt plezier hadden. Het heeft zeven galmopties: concert, woonkamer, hal, badkamer, grot, arena en kerk. Terwijl we door de lijst scrolden, klonk het alsof de luidsprekers daadwerkelijk bewogen (indrukwekkend voor zoiets kleins). De meeste opties waren echter gewoon dom. "Cave" was slechts een stel weergalmende galm, een paar lachjes waard voordat we verder gingen. "Concert" en "woonkamer" waren een leuke afwisseling om een film te kijken.

Voor thuisgebruik zijn de luidsprekers stil. We moesten het volume bijna op het maximum houden om het boven normaal omgevingsgeluid uit te horen. Een laag volume is geweldig als je een ouder voorin bent, maar we willen graag een groter volumebereik om thuis dvd's te kijken.

We hadden een probleem met het geluid toen we de NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler op onze grote tv aansloten - je kunt het geluid van de dvd-speler niet uitschakelen terwijl deze speelt. We laten onze tv door een surround-soundsysteem, en er was een kleine vertraging. Het luisteren naar de twee sets luidsprekers die niet synchroon speelden, was zo onaangenaam dat we moesten stoppen met kijken.

Bottom Line

De adviesprijs voor de NAVISKAUTO 12" draagbare dvd-speler is $ 99,99, maar je kunt hem meestal veel goedkoper vinden. Hoewel de meeste goedkope draagbare dvd-spelers tussen $ 50 en $ 80 liggen, hebben ze ook zwakke punten in scherm, geluid of ontwerp. Als u op zoek bent naar een betere ervaring, is de NAVISKAUTO 12" draagbare dvd-speler de extra kosten waard.

Concurrentie: hogere kwaliteit betekent een hogere prijs

NAVISKAUTO 10.1” Car DVD-speler: De NAVISKAUTO 10.1” Car DVD-speler benadert draagbare dvd-spelers anders dan zijn 12-inch tegenhanger. In plaats van een scherm en voet, combineert dit alles in één scherm, waardoor het veel beter is voor gebruik in de auto. Deze speler heeft ook wat meer hightech-functies, waaronder ondersteuning voor een HDMI-ingang, compatibiliteit met draadloze hoofdtelefoons en de mogelijkheid om twee spelers samen te synchroniseren om dezelfde inhoud tegelijkertijd af te spelen.

Detailhandel voor $ 139.99, deze speler is beslist duurder. Maar als je een draagbare dvd-speler nodig hebt, exclusief voor in de auto en je wilt de mogelijkheid hebben om extra apparaten zoals een smartphone of een Kindle-tablet aan te sluiten, dan is de NAVISKAUTO auto-dvd-speler de slankere en meer reisvriendelijke optie.

SUNPIN 11" draagbare dvd-speler: De SUNPIN 11" draagbare dvd-speler, die voor ongeveer $ 50 wordt verkocht, kost ongeveer de helft van de prijs van de NAVISKAUTO 12" en is misschien een betere optie als geld je grootste zorg is. Je krijgt waar je voor beta alt, maar deze zal de klus klaren. Het zal echter moeilijk zijn om de geluidsopties van de NAVISKAUTO 12” voor deze prijs te krijgen.

Bekijk voordat je een beslissing neemt eerst onze tips voor het kiezen van een draagbare dvd-speler en de opties voor dvd-spelers met hoofdsteun. Als u specifiek op zoek bent naar video-opties voor in de auto, kunt u ook naar deze opties kijken.

Een kwaliteits-dvd-speler die de prijs waard is

De NAVISKAUTO 12 draagbare dvd-speler kost misschien iets meer dan zijn concurrentie, maar een geweldig scherm en aanpasbaar geluid maken hem de prijs waard. De dvd-ervaring was veel beter dan vergelijkbare draagbare spelers die we hebben getest, waardoor dit een goede koop is.

Specs

  • Productnaam 12" draagbare dvd-speler voor auto
  • Product Merk NAVISKAUTO
  • MPN PS1028B2019A00613
  • Prijs $63.99
  • Gewicht 2.1 lbs.
  • Productafmetingen 8 x 10 x 1,75 inch.
  • Kleur Zwart
  • Schermresolutie 1024 x 600
  • Scherm 10,1-inch TFT LCD
  • Beeldverhouding 16:9
  • Schermrotatie 270 graden
  • Luidsprekers 1 x 1-inch ingebouwde stereoluidsprekers
  • Audio S/N >60 dB
  • Dynamisch bereik >85 dB
  • Ingangen/uitgangen 3,5 mm AV in/uit, SD/MMC-geheugenkaartsleuf, USB-poort, 3,5 mm audio-uitgang
  • Batterijlevensduur 4,5 uur speeltijd
  • Oplaadtijd 3 uur
  • Batterijcapaciteit 2700mAh
  • Menu/Ondertiteltalen Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans
  • Schijfformaten dvd, dvd-5, dvd-9, dvd±r, dvd±rw, svcd, vcd, cd, cd-r, cd-rw/mp3
  • Video-indelingen AVI, DIVX, MPG, VOB, MPEG4
  • Audioformaten MP3, WMA
  • Garantie 18 maanden
  • Inbegrepen dvd-speler, afstandsbediening, AAA-batterijen (voor afstandsbediening), 44-inch 3,5 mm naar 3 AV-kabel, 116-inch auto-adapterkabel, 118-inch AC-adapter 12V 1.5A DC-uitgang, gebruikershandleiding, Garantiekaart, Snelstartgids

Aanbevolen: