Sabrent Mini-reismuis: precisie en kabels combineren voor een effectieve draagbare muis

Inhoudsopgave:

Sabrent Mini-reismuis: precisie en kabels combineren voor een effectieve draagbare muis
Sabrent Mini-reismuis: precisie en kabels combineren voor een effectieve draagbare muis
Anonim

Bottom Line

Een van de meest betaalbare muizen op de markt, de Sabrant Mini-reismuis is een solide keuze voor iedereen die onderweg een eenvoudige muis nodig heeft. Sommige mensen kunnen echter worden afgeschrikt door het snoer.

Sabrent Mini USB optische reismuis

Image
Image

We hebben de Sabrent Mini Travel Mouse gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Onderweg werken kan moeilijk zijn op een laptop, vooral wanneer je moet werken aan zware projecten die precisie vereisen. Reismuizen, of draagbare computermuizen die onderweg kunnen worden in- en uitgepakt, kunnen een groot deel van de spreekwoordelijke hoofdpijn verlichten van het werken aan pc-zware taken. Voor degenen die liever hebben dat hun muis een kabel heeft, is de Sabrent de juiste keuze. Met behulp van high-definition precisietechnologie is de kleine, drie jaar oude muis ontworpen voor diegenen die gemak en extreme precisie in hun werk willen.

Ontwerp: Basis

De Sabrent is niet ontworpen voor zwaar gamen; het ontwerp is zo klein op 3,2 x 1,5 inch (LW) dat het in de beker van je handpalm past met wat ruimte over. In tegenstelling tot gamingmuizen, die complex kunnen zijn, met een overvloed aan knoppen / functies, heeft de volledig zwarte muis van 1,5 ounce slechts drie knoppen: de linker (hoofd) knop, het wiel en de rechterknop. Hoewel dit veel gebruikers kan uitschakelen, blijkt het in werkelijkheid een enorm voordeel te zijn. Dankzij de eenvoud zullen ambidextere gebruikers de mogelijkheid waarderen om tussen dominante handen te wisselen.

Dankzij de eenvoud zullen ambidextere gebruikers de mogelijkheid om te wisselen tussen dominante handen waarderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit een bedrade, ergonomische muis is die afhankelijk is van een USB-poortverbinding. Dus hoewel er geen batterijen nodig zijn, kan het problematisch zijn als je meer dan 25 inch nodig hebt die de kabel biedt. De kabel zelf zet uit door zachtjes aan de kabel uit zijn eigen minipoort te trekken, en is gemakkelijk intrekbaar met een ruk aan elke kant van de kabel. Wees voorzichtig bij het intrekken, want het is vergelijkbaar met een zonwering in die zin dat het met bijna gewelddadige kracht wordt ingetrokken.

Image
Image

De toevoeging van de kabel vergroot de grootte van de muis, waardoor de totale afmetingen op 6,44 x 1,5 x 2,44 inch (LWH) komen. De Sabrent wordt ook geleverd met een mesh-draagtas, waardoor hij gemakkelijk kan worden ingepakt en meegenomen zonder hem te beschadigen. Nog een extraatje: deze muis is aanpasbaar aan de meeste Windows-, Mac- en Linux-systemen, zodat je hem voor snel gebruik in USB-poorten op meerdere machines kunt steken.

Configuratieproces: Plug en play

Het opzetten van de Sabrent bleek eenvoudig en handig. Door de kabel uit te breiden en in de USB-poort van de pc te steken, kan de Sabrent zichzelf installeren. In minder dan een minuut treden de plug-and-play-functies in werking. Als u het moet wijzigen om aan tweehandige behoeften te voldoen, moet u naar het configuratiescherm van uw pc gaan om de wisseling uit te voeren. Degenen die linkshandige functies nodig hebben, moeten deze wijzigen. Zodra de software snel is geïnstalleerd en je in een mum van tijd kunt beginnen met scrollen.

Image
Image

Prestaties: nauwkeurig, maar licht problematisch

De Sabrent gaat er prat op dat het een minimuis met hoge precisie is, en in dat opzicht moeten we het erover eens zijn. Hoewel 1200 dpi minimaal is in vergelijking met sommige van de andere zware muizen op de markt, is deze muis niet ontworpen om te worden gebruikt als een gamingmuis - hij is ontworpen met het idee dat je hem kunt meenemen en onderweg kunt inpakken en de klus te klaren.

Na meer dan 25 uur te hebben gebruikt, blies de precisie ons weg; zelfs de kleinste beweging van de muis registreerde beweging op de pc en laptop die we hebben getest. We hoefden niet één keer opnieuw op een item te klikken omdat de Sabrent de beweging niet registreerde, wat aantoont dat de kabel snel en nauwkeurig ten goede kwam aan de muis. De snelheid van de muis benadrukte zijn precisie en schoot over de monitorschermen terwijl we de muis ogenblikkelijk verschoven.

Image
Image

De knoppen reageerden ook snel en gemakkelijk. Hoewel de hoofd- en rechterknoppen met wat ruis klikken, werkt het constante geklik niet op de zenuwen. De scroller is niet luid, maar het kostte ons een paar rollen van het wiel voordat het zonder enige weerstand verschoof. Dit was uiteindelijk geen big deal, maar het kan een beetje inbreken, dus geef het niet meteen op.

We hebben de muis maximaal acht uur per keer gebruikt tijdens het testen, en onze spieren werden niet moe en handen krampen niet, wat een bewijs was van het ergonomische ontwerp.

De kabellengte liet echter te wensen over in een werk-pc. Met 25 inch klinkt het als een droom die uitkomt, maar bij het testen op een sta-bureau waar de pc-toren verder van het toetsenbord en de muis is geplaatst, realiseerden we ons dat er een probleem was. De lange kabel verhinderde dat we onze greep op de muis konden verschuiven, en het trekken was een frustrerende fysieke beperking. Laptopgebruikers zullen de kabel niet eens opmerken, maar pc-gebruikers willen misschien iets draadlooss zoeken.

Comfort: te klein

Omdat de muis zo klein is en nauwelijks in de palm van onze hand past, moesten we constant onze vingers aanpassen om de grootte te compenseren. Toegegeven, we hebben de muis maximaal acht uur per keer gebruikt tijdens het testen, en onze spieren werden niet moe en handen krampen niet, wat een bewijs was van het ergonomische ontwerp. Het was echter een beetje vervelend om constant onze greep te moeten verschuiven om op knoppen te drukken en te scrollen, vooral wanneer we diep met ons werk bezig waren.

Image
Image

Bottom Line

Voor ongeveer $ 7 is dit een geweldige budgetmuis. In wezen zijn de kosten voor basismuisfuncties en niet voor iets dat zwaarder of belastender is op een pc. Als u op zoek bent naar een reismuis met meer functies, verwacht dan meer uit te geven. Als het uitvoeren van werktaken echter alleen uw taak is, dan is dit de perfecte prijs.

Sabrent Mini-reismuis versus VicTsing draadloze muis

Omdat de muis zo klein is, hebben we ook de VicTsing Wireless Mouse (zicht op Amazon) getest om een idee te krijgen welke muis de beste optie is voor een draagbare reismuis. Het antwoord bleek ingewikkelder: terwijl de Sabrent meer ideaal was voor tweehandig reizen, was de VicTsing draadloze muis meer bedoeld voor rechtshandige gebruikers die de voorkeur geven aan instelbare en draadloze functies.

Beide muizen zijn kosteneffectief, waarbij de Sabrent rond de $ 7 draait en de VicTsing een gebruiker rond de $ 12 kost. Door het formaat van de Sabrent ziet de ergonomische VicTsing eruit als een reus, ondanks dat hij slechts ongeveer 1,5 inch langer en 0,5 inch breder is. Wat echter vreemd is, is dat we uiteindelijk het gevoel hadden dat een grotere muis in dit geval onze handen niet hielp. De knoppen van de VitTsing gaven ons enige weerstand en we vonden dat het gemakkelijker was om op links te klikken en met Photoshop te werken met de Sabrent. Terwijl de VicTsing wordt geleverd met een DPI die kan worden aangepast met een knop aan de bovenkant, springt de Sabrent uit de doos met een snelle, betrouwbare DPI. Als u op zoek bent naar een comfortabelere grip, is de VicTsing waarschijnlijk een meer ideale keuze. Als echter maat en een snelle DPI nodig zijn, dan is de Sabrent een solide keuze.

Een solide, kostenbewuste reismuis

Hoewel we constant onze greep op de kleine Sabrent-muis moesten verschuiven, waren we erg te spreken over de draagbaarheid en snelle, nauwkeurige bewegingen. De kabel bleek moeilijk te zijn voor desktopgebruik, maar laptopgebruikers zullen genieten van de snelheden die gepaard gaan met de bedrade kabel.

Specs

  • Productnaam Mini Travel USB optische muis
  • Product Merk Sabrent
  • SKU MS-OPMN
  • Prijs $7.00
  • Releasedatum november 2016
  • Productafmetingen 6,44 x 1,5 x 2,44 inch.
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Windows 2000 en hoger, Mac OS X en hoger, Linux-systemen
  • Verbindingsopties USB-poort, NIET Bluetooth ingeschakeld

Aanbevolen: