Apple Store-app krijgt jaarlijkse 'Let it Snow'-functie

Apple Store-app krijgt jaarlijkse 'Let it Snow'-functie
Apple Store-app krijgt jaarlijkse 'Let it Snow'-functie
Anonim

Dankzij een jaarlijkse vakantietraditie kan de Apple Store-app je scherm in een sneeuwbol veranderen.

Volgens Apple Insider is dit jaarlijkse kerstpaasei beschikbaar in de Apple Store-app. Om het sneeuwbol-effect te krijgen, open je de Apple Store-app en zoek je "laat het sneeuwen" in de zoekbalk, en je telefoonscherm wordt gevuld met fladderende sneeuwvlokken.

Image
Image

Als je de app op je iPhone of iPad gebruikt voor kerstinkopen, kun je zelfs je apparaat schudden en de sneeuw dwarrelt rond als een echte sneeuwbol. De Apple Store-app is gratis te downloaden in de App Store.

De Apple Store-app doet al enkele jaren een soort jaarlijkse sneeuwbol-paasei en is een van de vakantietradities van het technologiebedrijf geworden. Andere verborgen paaseieren van de Apple Store-app zijn gigantische zwevende "10" ballonnen voor de 10e verjaardag van de app vorig jaar.

Het is ook bekend dat Apple verrassende functies verbergt in zijn keynote-uitnodigingen die tot leven komen wanneer je de uitnodiging scant met je iPhone. De uitnodiging voor het Apple-evenement van oktober bevatte een afbeelding met een "zoomen op hyperspace"-effect met de datum van het evenement.

Hoewel Apple in het verleden paaseieren heeft gemaakt, staat Google veel meer bekend om zijn verborgen paaseieren in de Play Store. De Play Store bevat bijvoorbeeld verborgen minigames, zoals een interactief luchtballonspel en de Chrome dino-minigame, die zou verschijnen als je problemen had met de internetverbinding tijdens het gebruik van de Play Store.

Aanbevolen: