Open Word en PowerPoint op iPad in gesplitst scherm

Open Word en PowerPoint op iPad in gesplitst scherm
Open Word en PowerPoint op iPad in gesplitst scherm
Anonim

Als u aan twee Office-documenten tegelijk werkt, verhoogt u uw mobiele productiviteit.

Image
Image

Microsoft heeft eindelijk een productiviteitsverhogende functie ingeschakeld voor zijn iPadOS-versies van Word en PowerPoint. Nu kunt u Split Screen gebruiken om vanuit elke app (of dezelfde app) aan twee documenten tegelijk te werken. Het lijkt te werken met Excel, hoewel die app is weggelaten uit de aankondiging.

Hoe het te doen: In principe werkt dit op dezelfde manier als voor andere apps met gesplitst scherm. Laat het dock zien door een klein stukje omhoog te schuiven vanaf de onderkant van uw iPad-scherm en houd vervolgens het pictogram ingedrukt van de andere app waaraan u wilt werken. Schuif dat pictogram naar de rechterrand van uw iPad-scherm en het zal een splitsing mogelijk maken.

Een waarschuwing: Microsoft zegt dat er een manier is om Gesplitst scherm in te schakelen vanuit de menu's Open/Recent/Opgeslagen, maar dat hebben we tijdens onze tests niet kunnen realiseren. Alleen de klassieke iPadOS-methode werkte.

Bottom line: Als je iPadOS 13 hebt, kun je nu aan een aantal documenten tegelijk werken. Aangezien dit een van de betere productiviteitsfuncties op de iPad is, wordt het hoog tijd dat Microsoft het toestaat in zijn, nou ja, productiviteits-apps.

Aanbevolen: