8 Tips voor het schrijven van e-mailonderwerpregels

Inhoudsopgave:

8 Tips voor het schrijven van e-mailonderwerpregels
8 Tips voor het schrijven van e-mailonderwerpregels
Anonim

Net zoals bioscoopbezoekers bepalen of ze een film zullen zien op basis van de preview, geven e-mailontvangers prioriteit aan berichten op basis van de onderwerpregel, die verschijnt voordat het bericht wordt geopend. Berichten die onderwerpregels bevatten die relevant of interessant zijn, hebben een grotere kans om gelezen te worden. Geef de onderwerpregels van uw e-mail de aandacht die ze verdienen om aandacht te krijgen van uw correspondenten.

Image
Image

Effectieve onderwerpregels voor e-mails schrijven

Hier zijn een paar tips voor het schrijven van onderwerpregels voor e-mails die ontvangers overtuigen om een e-mail van u te openen en uw bericht te lezen.

Houd het kort

Houd de onderwerpregel om praktische redenen kort. De meeste e-mailclients geven alleen de eerste 50 tekens weer, dus alles wat u boven die limiet schrijft, doet er niet echt toe.

Vermijd verkooptaal

Alle hoofdletters, te veel uitroeptekens en andere symbolen die bedoeld zijn om de aandacht te trekken, zijn afknappers voor ontvangers. Ook overdreven promotionele taal, zoals Nu kopen, Tijdelijke aanbieding of Gratis kan worden genegeerd. E-mails met onderwerpregels met deze zinnen worden niet gelezen en komen vaak automatisch in spammappen terecht.

Gebruik gewone taal

Streef naar nauwkeurigheid in plaats van entertainment. Probeer de inhoud van uw e-mailbericht niet te verfraaien; vertel de lezer wat hij kan verwachten als hij het bericht opent.

Stel een vraag

Vragen wekken nieuwsgierigheid en inspireren lezers om een e-mail te openen op zoek naar een antwoord.

Vermeld een deadline, indien van toepassing

Soms maakt een deadline een e-mail een prioriteit. Vertel de ontvanger wanneer uw aanbieding verloopt of wanneer u een antwoord nodig heeft, zoals Deze speciale aanbieding is nog maar één week beschikbaar.

Gebruik een directe oproep tot actie

Als je wilt dat je e-mail actie uitlokt, gebruik dan een dwingende zin die een voordeel bevat, zoals RSVP nu om de beste plaatsen te krijgen.

Zet uw naam in de onderwerpregel

De meeste mensen kijken naar de afzender en de onderwerpregel wanneer ze beslissen of ze een e-mail willen openen. Dit is vooral handig als de ontvanger je niet goed kent.

Gebruik een goed gevoel voor marketing

Als je namens je bedrijf of je werkgever schrijft, denk dan na over wat je klanten willen en maak een onderwerpregel die dat waarmaakt. Exclusieve verkoop bijvoorbeeld alleen voor enews-abonnees - begint morgen.

Aanbevolen: