Wat is Groupon en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Groupon en hoe werkt het?
Wat is Groupon en hoe werkt het?
Anonim

Groupon is een service waarmee u geld kunt besparen door het gebruik van virtuele kortingsbonnen. Net als een fysiek couponboek, kun je Groupon gebruiken om deals te krijgen tot 70% korting op allerlei dingen, van eten en retailproducten tot reizen en diensten.

Als je Groupon gebruikt, kun je zowel lokale deals zien als deals vanaf elke locatie die je zoekt. Je kunt Groupon gebruiken op een computer en vanaf een telefoon of tablet.

Groupon krijgen

Meld je aan voor Groupon via hun website op Groupon.com. Groupon is ook beschikbaar op mobiele apparaten. Je kunt Groupon voor iOS krijgen of de Groupon Android-app gebruiken.

Gebruik je e-mailadres om je aan te melden voor Groupon of log in met je Facebook- of Google-account om het aanmeldingsproces te versnellen. Als je Groupon op je telefoon en computer wilt gebruiken, log dan op beide in met hetzelfde account. Als je bijvoorbeeld inlogt bij Groupon met Facebook op je telefoon, doe dan hetzelfde op je computer om toegang te krijgen tot hetzelfde account.

Image
Image

Wat u kunt doen met Groupon

Er zijn veel soorten coupons beschikbaar bij Groupon, en coupons zijn gemakkelijk te vinden op de website en de app.

Coupons zijn onderverdeeld in categorieën zoals elektronica, speelgoed, entertainment, mode, dierbenodigdheden en meer, evenals door bedrijven zoals Amazon, Hotels.com, Target, Vistaprint, Nike, American Eagle, Walmart en Shutterfly. Ga naar een categorie om te zien welke coupons beschikbaar zijn voor dat categorietype of van dat bedrijf.

Image
Image

Als je in de buurt van een winkel bent waar Groupon je kan helpen geld te besparen, brengt de app je op de hoogte van de deal, zodat je een virtuele voucher kunt krijgen voordat je de aankoop doet. Als je op een computer zit, kan Groupon je naar de kortingspagina van het bedrijf leiden waar je kortingsbonnen kunt afdrukken om mee naar de winkel te nemen.

Een andere manier om lokale deals op je telefoon te vinden, is door de Groupon-app te bladeren vanuit het lokale gedeelte. Op deze manier zijn de enige kortingsbonnen die u ziet voor deals bij u in de buurt. U kunt de resultaten filteren op afstand vanaf uw locatie en prijs.

Groupon heeft ook een Deals van de dag-pagina die elke 24 uur wordt bijgewerkt met nieuwe, tijdelijke deals. Naast de dagelijkse deals bieden vakantiedeals besparingen op reiskosten als je boekt via Groupon. Je kunt deze deals rechtstreeks bij Groupon kopen vanaf je telefoon of computer.

Image
Image

Andere functies die u bij Groupon krijgt, zijn onder meer:

  • E-mailwaarschuwingen brengen u op de hoogte van nieuwe kortingsbonnen van uw favoriete winkels.
  • Groupon Bucks op kwalificerende aankopen om in de toekomst meer kortingen te krijgen.
  • Things To Do om evenementen bij jou in de buurt te vinden die goedkoper zijn met Groupon, en filter de resultaten op categorie (zoals nachtleven, tickets en evenementen, sport en buitenactiviteiten, en kinderactiviteiten) of op prijs of locatie.
  • Groupon-deals op een interactieve kaart die de deals in uw stad toont voor een gemakkelijker te zien selectie.
  • Voeg items toe aan je verlanglijst om later te beslissen of je die items wilt kopen.
  • Promoot uw bedrijf op Groupon met Groupon Merchant.
  • Verdien geld terug bij je favoriete restaurants met Groupon+.
  • Af en toe is er een extra 20% kortingsgedeelte van de website waar u meer kortingen kunt vinden. Deze deals zijn meestal beperkt tot een paar lokale deals en zijn alleen seizoensgebonden geldig.
  • Groupon Gift Shop is een gemakkelijke manier om specifiek geprijsde cadeaus voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's te vinden.
  • Cadeaubonnen voor gebruik bij Groupon.
  • Word een Groupon-partner om geld te verdienen door aanbiedingen te promoten.
  • Een geld-terug-garantie van 30 dagen voor goederen die zijn gekocht via Groupon.
  • Studenten krijgen zes maanden lang 25% korting op lokale deals en daarna 15% zolang ze student zijn.

Aankoopopties van Groupon

Als je een couponcode gebruikt bij Groupon, hoef je geen aankoop te doen via de Groupon-website, omdat je alleen de couponcode kopieert en op de betreffende website gebruikt. Als je echter iets via Groupon koopt, zijn er meerdere manieren om te betalen.

Als je Groupon gebruikt via de iPhone-app, zijn er drie manieren om te betalen: met een bankpas of creditcard, PayPal of Apple Pay. Bij sommige diensten die je via Groupon koopt, is Apple Pay de enige optie die je hebt. Android-gebruikers kunnen betalen met PayPal of een kaart.

Bottom Line

Aangezien Groupon een tussenpersoon is die restaurants en winkels promoot, verdienen ze in ruil van het bedrijf dat ze promoten een commissie elke keer dat ze een klant met succes doorverwijzen.

Waarom is Groupon zo populair?

Groupon is om twee redenen populair. Ten eerste zijn Groupon-gebruikers moderne consumenten die graag geld uitgeven. Ze houden vooral van kopen wanneer ze een korting of een waargenomen koopje krijgen. Groupon werkt omdat het verleidelijke keuzes biedt voor zijn gemotiveerde groep consumenten.

Ten tweede kan Groupon gemakkelijk viraal worden en de dagelijkse kortingen verspreiden zich snel via e-mail. Groupon-abonnees sturen graag dagelijkse deals door naar hun vrienden, en in een wereld van sociale media en online persoonlijke suggesties heeft een e-mailsuggestie invloed.

Groupon-abonnees ontvangen een incentive van $ 10 om vrienden door te verwijzen, dus het is logisch dat gebruikers gemotiveerd zijn om het nieuws over Groupon te verspreiden en mensen aan te moedigen om van de deals te profiteren.

Is er iets met Groupon?

Het enige nadeel is het tijdelijke karakter van de Groupon-kortingen. Bij sommige deals geldt dat zodra een deal is aangekondigd en op de site is geplaatst, deze 24 tot 72 uur relevant is, waarna de korting niet langer beschikbaar is.

Image
Image

Coupons daarentegen zijn gewoonlijk zes tot twaalf maanden geldig na je aankoop, dus er is geen haast om de coupon dezelfde dag nog in te wisselen. Coupons verlopen echter op een gegeven moment, dus de kortingsbonnen die u op Groupon ziet, zullen er niet voor altijd zijn.

Zoals elke vorm van verkoop, wil de provider het de klant dringend maken om te kopen, dus als je een Groupon-deal ziet die je interesseert, spring er dan binnen een paar dagen op in.

Aanbevolen: