Report: Apple maakt modulaire over-ear hoofdtelefoons

Report: Apple maakt modulaire over-ear hoofdtelefoons
Report: Apple maakt modulaire over-ear hoofdtelefoons
Anonim
Image
Image

Apple ontwikkelt een nieuwe set over-ear hoofdtelefoons met schakelbare functies, zoals van modieus leer tot op fitness gerichte materialen, volgens een nieuw rapport bij Bloomberg.

Als een Apple Watch: het idee lijkt op de manier waarop we Apple Watch-bandjes kunnen verwisselen, afhankelijk van onze activiteit: een mooie metalen linkband voor zaken, een band met klittenband voor hardlopen, enz.

Premium gear: de hoofdtelefoon zal waarschijnlijk dezelfde eenvoudige Bluetooth-koppeling, Siri-mogelijkheden en actieve ruisonderdrukking hebben als AirPod Pros, maar zal niet worden gebrandmerkt met Beats, het bedrijf Apple nam het in 2014 over. Bloomberg zegt dat deze nieuwe hoofdtelefoons zullen concurreren met high-end aanbiedingen van Sony, Bose en Sennheiser, voor een vergelijkbare prijs van $ 350.

Vertragingen en pandemie: Blijkbaar is de hoofdtelefoon sinds 2018 in de maak en is twee keer vertraagd. Bronnen vertellen Bloomberg dat Apple hoopt de nieuwe apparaten eind 2020 te lanceren, maar dat vertragingen door COVID-19 nog steeds van invloed kunnen zijn op wanneer het product wordt uitgebracht en welke functies het bevat.

Wearables: Apple heeft een solide accessoirelijn, merkt Bloomberg op, die $ 24,5 miljard genereert van onder meer AirPods, Beats-koptelefoons en Apple Watch, wat ongeveer evenveel is als het maakt van Macs, en $ 3 miljard meer dan iPad-inkomsten.

Bottom line: Nu steeds meer van ons vasthouden aan onze iPhones, moet Apple zijn andere inkomsten blijven pushen om geld te blijven verdienen. Het toevoegen van een nieuwe over-ear AirPods-hoofdtelefoon lijkt een logische volgende stap.

Aanbevolen: