Waarom de hardcore-modus van Minecraft geweldig is

Inhoudsopgave:

Waarom de hardcore-modus van Minecraft geweldig is
Waarom de hardcore-modus van Minecraft geweldig is
Anonim

Als de reguliere overlevingsmodus in Minecraft gewoon te gemakkelijk is, is de Hardcore-modus het antwoord op je wanhopige roep om iets nieuws en intimiderends. In dit artikel bespreken we de Hardcore-spelmodus en waarom het zo'n geweldige toevoeging is aan Minecraft. Laten we het hebben over Mojangs engste toevoeging aan hun game tot nu toe.

Wat is de hardcore-modus?

Image
Image

Hardcore-modus is een spelmodus die beschikbaar is om te spelen in Minecraft. Hoewel het misschien een normale kopie van de Survival-spelmodus lijkt, biedt de Hardcore-modus een nieuwe reeks uitdagingen voor gebruikers om te ondergaan tijdens het spelen en overleven.

Stel je een versie van Minecraft voor waarin een speler wordt voortgebracht in een wereld met slechts één leven. Plots lijkt de gedachte om Minecraft onder die omstandigheden te overleven veel intimiderend. Wanneer een speler een wereld start onder de spelmodus Hardcore, verliezen spelers onmiddellijk de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad van hun wereld te veranderen en verliezen ze de mogelijkheid om in hun wereld te respawnen na een dood. Nadat een speler in zijn wereld is overleden, geeft een game over-scherm slechts één optie om de wereldopslag te verwijderen.

Bottom Line

Als overleven alleen niet moeilijk genoeg was, deed Mojang zijn best om een multiplayer-versie van de Hardcore-modus op te nemen. In deze modus kunnen spelers samenwerken of het tegen elkaar opnemen en proberen elkaar te vermoorden in een Hunger Games-achtige survival of the fittest. Wanneer een speler sterft op een Multiplayer Hardcore-server, wordt deze onmiddellijk automatisch door de server verbannen, waardoor de speler niet meer op de server kan. Als een beheerder van de server van mening is dat de speler weer op de server moet worden toegelaten, kan hij of zij de serverbestanden wijzigen zodat ze weer kunnen deelnemen.

Waarom Minecraft spelen in de Hardcore-modus?

Waarom zou iemand die bij zijn volle verstand is zichzelf pijnigen vanwege het feit dat ze één leven hebben in een wereld die na hun dood zal worden gewist? De reden dat de Hardcore-spelmodus zo'n interessant concept is, is dat het een speler strategisch laat nadenken. Wanneer een speler strategisch denkt, zullen ze in wezen nieuwe, veiligere en efficiëntere manieren moeten leren om oude technieken en concepten toe te passen. Ze zullen ook moeten leren hoe ze op de juiste manier kunnen vechten tegen mobs waarmee ze in het verleden misschien problemen hebben gehad.

Hardcore-modus stelt spelers ook in staat om nieuwe doelen en normen voor zichzelf te creëren. Wanneer een speler misschien genoegen heeft genomen met het feit dat hij gewoon een paardenfokker is in een gewone Survival-wereld, kan het zijn dat ze een tijd vinden in hun Minecraft-gameplay waar paardenfokkerij het niet zal redden in hun nieuwe Hardcore-wereld. Het hebben van normen en doelen stelt spelers in staat om veel beter te worden in een vaardigheid en een specifiek idee en concept te perfectioneren, waardoor hun kennis en vermogen om iets gedaan te krijgen, wordt vergroot.

De bottom line van Minecraft's hardcore-modus

Het idee van de Hardcore-spelmodus in Minecraft is een vrij eenvoudig concept, maar zeer moeilijk te begrijpen voor zelfs de zeer bedreven in het spel. Als je strategisch denkt en vooruit plant, zou je normaal gesproken in de meeste situaties in de spelmodus erg veilig zijn. Als je nog niet met de spelmodus hebt geknoeid, probeer het dan eens. Hardcore-modus is absoluut iets dat door iedereen moet worden getest zodra ze denken dat ze er klaar voor zijn. Je zou echter volledig klaar en bereid moeten zijn om je wereld te verliezen bij de dood. Uren en uren opstapelen in een wereld die binnen enkele seconden kan worden verwijderd, is een zeer trieste gedachte. Het kennen van deze informatie zou je echter de inspiratie moeten geven om elk klein beetje gezondheid dat je personage heeft te laten tellen.

Aanbevolen: