De 9 beste waterdichte telefoonhoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste waterdichte telefoonhoesjes van 2022
De 9 beste waterdichte telefoonhoesjes van 2022
Anonim

Je wilt je smartphone niet achterlaten als je op avontuur gaat, en als je van plan bent ergens in de buurt van het water te zijn, wil je de bescherming die wordt geboden door de beste waterdichte telefoonhoesjes om ervoor te zorgen dat het veilig en droog blijft.

Of dat nu bij het zwembad is of extreem wildwatervaren, deze hoesjes beschermen zelfs de duurste smartphones tegen de elementen.

Dat is ook niet alleen water. De beste waterdichte telefoonhoesjes houden ook zand, stof en vuil buiten en bieden vaak ook enige bescherming tegen vallen. Ze bieden aanzienlijk meer waterbestendigheid dan zelfs de beste smartphones op zich, en velen zullen ook drijven om ervoor te zorgen dat u uw telefoon gemakkelijk kunt terugvinden wanneer deze in een meer of rivier v alt.

De beste waterdichte telefoonhoesjes zijn een must-have voor iedereen met een actieve levensstijl, en vooral voor watersporters, maar vele zijn ook een goede keuze voor iedereen die bang is zijn telefoon buiten te laten vallen.

Beste voor iPhone 12-serie: Catalyst Total Protection Case voor iPhone 12

Image
Image

Catalyst's Total Protection Case doet meer dan alleen je iPhone 12 droog houden - hij biedt geweldige all-round bescherming tegen alledaagse stoten, krassen en zelfs vallen. Het is goed voor onderwaterdiepten tot 33 voet, en wanneer u op het land bent, beschermt het uw iPhone ook tegen vallen tot 6,6 voet. Dus of je nu bij het zwembad rondhangt, wildwatervaren of extreme sporten beoefent, je kunt er zeker van zijn dat je iPhone 12 beschermd is tegen alle elementen.

Het is ook een opmerkelijk dunne hoes gezien de hoeveelheid bescherming die het biedt, en Catalyst heeft ervoor gezorgd dat het het gebruik van je iPhone niet in de weg staat. Het touchscreen is volledig responsief en de harde gecoate dubbele optische lensafdekkingen zullen de uitstekende cameramogelijkheden van de iPhone 12 niet verstoren. Je kunt zelfs probleemloos bellen en naar muziek luisteren dankzij Catalyst's True Sound Acoustic Technology. De Lightning-poort van de iPhone is toegankelijk onder een waterdichte hoes, hoewel je beter af bent met Qi draadloos opladen of MagSafe-opladen, wat ook prima werkt via de behuizing.

Compatibiliteit: iPhone 12-serie | Drop Protection: 6.6 voet | Waterbestendig: 33 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste voor Samsung Galaxy S21-serie: Ghostek Nautical Waterproof Case voor Galaxy S21

Image
Image

Actieve en avontuurlijke Samsung Galaxy S21-bezitters zullen waarderen wat Ghostek's Nautical waterdichte behuizing biedt, met zowel onderwater- als militaire valbescherming die het gebruik van alle geweldige functies die de vlaggenschip-smartphones van Samsung bieden niet in de weg staat. Nauwkeurige gedetailleerde uitsparingen, waterdichte poortafdekkingen en voelbare en responsieve knoppen zorgen ervoor dat u uw telefoon normaal kunt gebruiken terwijl u hem beschermt tegen de elementen.

Gecertificeerd tot een diepte van maximaal 6 meter gedurende een uur met hoogwaardige lensafdekkingen, je kunt geweldige onderwaterfoto's en -video's maken zonder je zorgen te maken over waterschade. Ondertussen zorgen de valbescherming van 12 voet en de antisliphandgreep ervoor dat u zich ook geen zorgen hoeft te maken dat u hem laat vallen tijdens uw avonturen boven water. Een verhoogde rand beschermt de extra cameralens, flitser en LiDAR-sensor, en een ingebouwde schermbeschermer bedekt het super-AMOLED-scherm zonder de visuele kwaliteit of de vingerafdruksensor te verstoren. Je kunt ook draadloos opladen via de case, in beide richtingen, met volledige ondersteuning voor Samsung's draadloze PowerShare-functie.

Compatibiliteit: Galaxy S21-serie | Drop Protection: 12 voet | Waterbestendig: 20 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste voor iPhone SE: Lifeproof FRĒ waterdichte hoes voor iPhone SE en iPhone 8/7

Image
Image

Apple's iPhone SE is technisch waterbestendig, maar het is niet iets waar we op rekenen als je van plan bent om hem mee te nemen op buitenavonturen zoals varen en raften. Hiervoor heb je een echt waterdichte behuizing nodig, zoals Lifeproof's FRĒ, die tot een uur lang bescherming biedt in maximaal 2 meter water - dat is twee keer zo waterbestendig als de iPhone SE zelf.

De volledige 360-graden bescherming die FRĒ biedt, beschermt je iPhone SE ook tegen vallen tot 1,60 meter en houdt vuil, sneeuw en ander vuil buiten. Ondanks dit alles is de behuizing echter opmerkelijk slank, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het toevoegen van onnodige bulk om solide bescherming te krijgen. De schermbeschermer aan de voorkant is ook zo dun en reageert zo dat je vergeet dat hij er zelfs is, en FRĒ blokkeert geen van je knoppen en staat het gebruik van de Touch ID-sensor of camera's zelfs niet in de weg.

Compatibiliteit: iPhone SE (2020) | Drop Protection: 6.6 voet | Waterbestendig: 6.6 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste voor Google Pixel 5: Lanheim IP68 waterdichte hoes voor Google Pixel 5

Image
Image

Lanheim's IP68-gecertificeerde waterdichte behuizing is een van de weinige opties die je zult vinden die speciaal is ontworpen voor Google's Pixel 5. Het heeft een lichtgewicht ontwerp en niet alleen waterbescherming maar ook valbestendigheid, wat betekent dat je kunt vertrouwen erop om je Pixel overal te beschermen, van een dag op het strand tot een avontuur in de wildernis in het weekend. Het is ook gemakkelijk aan en uit te trekken, dus je hoeft je telefoon niet in de hoes te bewaren als je gewoon thuis rondhangt of op kantoor werkt.

Het TPU-materiaal en het harde plastic frame bieden volledige lichaamsbescherming zonder je telefoon op te zwellen. Dit omvat druppels tot 6 voet en onderdompeling in 2 meter water gedurende maximaal een uur, hoewel u voor kortere tijdsperioden tot wel 6 voet diep kunt gaan. De schermbeschermer aan de voorkant biedt responsieve aanraakgevoeligheid en ondersteunt zelfs vingerafdrukverificatie. Dankzij de meegeleverde riem en getextureerde zijkanten heb je een goede grip op je telefoon, en met de doorzichtige achterkant kun je pronken met je Pixel 5.

Compatibiliteit: Google Pixel 5 | Drop Protection: 6.6 voet | Waterbestendig: 6.6 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste budget: Vansky drijvende waterdichte telefoonhoes

Image
Image

Vansky's drijvende waterdichte hoes is een echt betaalbare optie die je met vrijwel elke smartphone op de markt kunt gebruiken, omdat het in feite een tas is die groot genoeg is om zelfs grote modellen zoals Apple's 6.7- inch iPhone 12 Pro Max naar de Samsung Galaxy S21 Ultra. Hoewel het niet zo slank en elegant is als een hoesje dat speciaal voor uw smartphone is ontworpen, maakt de universele compatibiliteit het aanzienlijk veelzijdiger.

Het is ook meer beschermend, omdat Vansky zich geen zorgen hoeft te maken over poorten, knoppen en andere openingen op je smartphone. Het kan je telefoon tot 30 minuten veilig en droog houden tot 30 voet, maar het drijft ook, dus het is geweldig voor activiteiten waarbij je je zorgen maakt dat je dure smartphone het water in gaat, zoals varen en raften. Je krijgt ook nog steeds volledige touchscreen-functionaliteit, zelfs door het zakje, en er is zelfs een externe 3,5 mm audio-aansluiting om door een verbinding naar een bedrade hoofdtelefoon te gaan, zodat je naar je favoriete deuntjes kunt luisteren terwijl je smartphone veilig verzegeld blijft in de geval.

Compatibiliteit: Universeel | Drop Protection: N.v.t. | Waterbestendig: 100 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste universele: Kona Submariner waterdichte telefoonhoes

Image
Image

Omdat het in staat is om elke smartphone tot 6 aan te kunnen.3 inch lang, ongeacht het model, Kona's Submariner is een geweldige keuze als je een koffer wilt die je jarenlang kunt gebruiken - en zelfs kunt delen met familie en vrienden. Plus, met ruimte binnenin voor andere kleine voorwerpen zoals hotelsleutels, creditcards en een beetje geld, kun je je portemonnee achterlaten in je hotelkamer tijdens je avontuurlijke buitenreizen.

Zoals de meeste universele hoesjes, biedt Submariner uitgebreide dieptebescherming door uw smartphone van binnen volledig afgesloten te houden. Je bent goed voor diepten tot 30 voet, en de sterke gelaste naad betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij openspringt als hij van de zijkant van je boot stuitert voordat hij het water raakt. De kristalheldere behuizing zit het touchscreen of de camera's niet in de weg, dus je kunt hem zelfs gebruiken voor onderwaterfotografie.

Compatibiliteit: Universeel | Drop Protection: N.v.t. | Waterbestendig: 100 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste multifunctionele: Joto universele waterdichte behuizing

Image
Image

Avonturiers die liever licht reizen, zullen genieten van wat Joto's universele waterdichte hoes te bieden heeft, omdat het niet alleen je smartphone beschermt, maar ook genoeg ruimte heeft voor een paar creditcards, contant geld of zelfs een dunne portemonnee. Dit betekent dat je een dag vol avonturen kunt beleven met alles wat je nodig hebt op één plek.

Groot genoeg schermformaten tot 6,9 inch, er is vrijwel geen smartphone die de Joto-case niet aankan, en hij is aan beide kanten helder, zodat je kunt zien wat er op je scherm staat - en zelfs toegang hebt touchscreen-bedieningen, evenals het maken van foto's en video's zonder enige vervorming. Een eenvoudig snap-and-lock-ontwerp maakt het gemakkelijk om uw smartphone eruit te halen wanneer u deze direct moet gebruiken, terwijl hij water- en stofdicht blijft wanneer deze is gesloten. Dankzij de meegeleverde nekband hoeft u zich ook geen zorgen te maken over hoe u hem moet dragen, zelfs niet als u alleen een set zwembroeken draagt.

Compatibiliteit: Universeel | Drop Protection: N.v.t. | Waterbestendig: 100 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste drijvende: CaliCase universele waterdichte drijvende koffer

Image
Image

Zoals de naam al aangeeft, is de universele waterdichte drijvende koffer van CaliCase een geweldige keuze voor buitenavonturiers die veel tijd besteden aan activiteiten zoals varen, raften of kajakken. Immers, zelfs een waterdichte behuizing met honderden meters bescherming zal je niet veel goeds doen als je je waardevolle smartphone niet echt kunt ophalen van de bodem van het meer waarin hij is gevallen.

CaliCase biedt nog steeds tot 30 meter waterbescherming gedurende maximaal 30 minuten, maar dankzij de ingebouwde schuimvulling die ervoor zorgt dat het naar de oppervlakte dobbert, is het onwaarschijnlijk dat uw smartphone ooit die diepte zal bereiken. Dubbellaags PVC-plastic maakt de hoes stevig genoeg om dagelijkse stoten en vallen aan te kunnen, en door de heldere vensters aan beide zijden kun je je telefoon gebruiken en foto's maken terwijl hij nog in de hoes zit. Hij is verkrijgbaar in een hele collectie leuke kleuren en past op alle gangbare formaten smartphones.

Compatibiliteit: Universeel | Drop Protection: N.v.t. | Waterbestendig: 100 voet | Schermbeschermer: Ja

Beste voor onderwaterfotografie: Willbox Professional Diving Case

Image
Image

Premium smartphones zoals de iPhone 12 Pro Max of Samsung Galaxy S21 Ultra maken geweldige foto's op het land en zelfs boven water, maar als je de laatste grens van verbazingwekkende onderwaterfotografie wilt verkennen, heb je een hoesje nodig zoals de Willbox Professional Duikkoffer. Het is een stevige hoes die je smartphone voor langere tijd beschermt tot een diepte van 15 meter, dus hij is geweldig voor alles, van skiën en surfen tot snorkelen en duiken.

Hoewel de meeste waterdichte hoesjes kunnen worden gebruikt om onderwater op te nemen, verandert de Willbox je smartphone specifiek in een onderwatercamera. U krijgt bijvoorbeeld een externe ontspanknop en cameragreep, zodat u snel en gemakkelijk foto's kunt maken, en met een standaard statiefbevestiging met schroefdraad kunt u uw smartphone bevestigen aan professionele onderwaterfotoapparatuur. Het is vermeldenswaard dat dit echter niet echt een geval is voor dagelijks gebruik, omdat de harde schermbeschermer veel van de touchscreen-mogelijkheden blokkeert. Dit is een zeer beschermende hoes voor gebruik onder water, maar het is het soort dat je opdoet voordat je gaat duiken en opstijgt als je klaar bent.

Compatibiliteit: Universeel | Drop Protection: 10 voet| Waterbestendig: 50 voet | Schermbeschermer: Ja

Catalyst's Total Protection Case biedt volledige bescherming tegen alles van water tot vallen voor iPhone 12-gebruikers, terwijl Ghostek's Nautical hetzelfde biedt voor fans van Samsung's Galaxy S21-serie. Voor een echt betaalbare optie die u indien nodig kunt gebruiken, zal de drijvende waterdichte behuizing van Vansky de klus klaren en werkt hij met bijna elke smartphone.

Over onze vertrouwde experts

Jesse Hollington is een techjournalist met 15 jaar ervaring in het schrijven over technologie, en als voormalig hoofdredacteur van iLounge heeft hij honderden iPhone-hoesjes gebruikt, getest en beoordeeld die teruggaan tot de originele iPhone. Jesse is ook auteur van boeken over de iPod en iTunes en heeft productrecensies, hoofdartikelen en how-to-artikelen gepubliceerd op Forbes, Yahoo, The Independent en iDropNews.

FAQ

    Waarom heb ik een waterdichte hoes nodig als mijn telefoon al waterdicht is?

    De meeste smartphones zijn waterbestendig, niet per se waterdicht. Dit betekent dat ze het over het algemeen aankunnen om tijdelijk in het water te worden gedompeld, maar alle weddenschappen zijn uitgeschakeld als ze over de zijkant van je boot gaan. Verder, hoewel hun telefoons beloven waterbestendig te zijn, zullen bedrijven zoals Apple en Samsung ze niet onder de garantie dekken als er waterschade wordt gedetecteerd. Een waterdichte behuizing biedt veel betere bescherming tegen water - vaak tot 10 keer meer diepte - en beschermt ook tegen vallen, slijtage en krassen.

    Kan ik gaan duiken met een waterdichte koffer?

    Het korte antwoord is ja, op voorwaarde dat je een waterdichte behuizing hebt die is gecertificeerd voor de diepte die je van plan bent te duiken - en hoe lang je van plan bent onder te blijven. Veel van de beste waterdichte hoesjes zijn goed voor onderdompeling in maximaal 100 meter water, maar u zult de kleine lettertjes willen lezen om te zien hoe lang ze zijn ontworpen om dat te weerstaan. Sommige hoesjes beschermen je smartphone alleen tegen het per ongeluk in het water laten vallen - ze zijn niet ontworpen voor langdurig gebruik onder water - dus als je van plan bent je telefoon mee te nemen, zorg er dan voor dat je een waterdichte hoes koopt die ervoor is gemaakt.

    Wat betekenen deze IP-classificaties?

    IP, of "Ingress Protection"-codes, verwijzen naar hoe goed een behuizing is afgedicht tegen vreemde deeltjes en vocht. Ze worden uitgedrukt door de letters "IP" gevolgd door twee cijfers, zoals "IP68". Het eerste cijfer geeft aan hoe goed een behuizing is beschermd tegen vaste deeltjes zoals stof en vuil, terwijl het tweede wordt gebruikt voor bescherming tegen water en andere vloeistoffen. Hoe hoger elk cijfer, hoe beter de bescherming, maar het is belangrijk op te merken dat de schaal doorgaans maximaal IP68 bereikt, wat betekent dat een behuizing volledig stofdicht is en een minimale bescherming biedt tegen onderdompeling in 1 meter water voor maximaal 30 minuten. Dit betekent dat het beschermingsniveau dat wordt geboden door IP68-behuizingen en -behuizingen sterk kan variëren, dus controleer altijd de specifieke beschermingsniveaus die door elke behuizing worden geboden.

Waar moet je op letten bij een waterdichte telefoonhoes

Compatibiliteit

Waterdichte hoesjes zijn er in twee algemene stijlen: die zijn ontworpen voor specifieke smartphonemodellen en "universele" hoesjes die op verschillende modellen passen. Het is natuurlijk niet moeilijk om de compatibiliteit te bepalen voor modelspecifieke hoesjes, maar als u een universele hoes koopt, moet u ervoor zorgen dat deze niet alleen qua formaat om uw telefoon past, maar ook door alle benodigde knoppen, poorten gaat, en andere functies die u misschien wilt gebruiken terwijl deze in de hoes zit.

Veelzijdigheid

Als je van plan bent een waterdichte hoes te gebruiken tijdens je vakantie of zelfs maar een dagje op het strand, is het handig om er een te kopen die ook je portemonnee kan vervangen door een paar andere belangrijke items op te bergen, zoals als de kaartsleutel voor uw hotelkamer of een beetje noodgeld.

Boeiendheid

Je telefoon beschermen tegen diep water helpt niet echt als je hem niet terug kunt krijgen nadat hij in het meer is beland, dus als je van activiteiten houdt zoals varen, kajakken of raften, wil je op zoek naar een drijvende koffer. Deze bieden over het algemeen ook een goede dieptebescherming, maar de kans is groot dat je deze nooit nodig zult hebben omdat je telefoon gewoon terug naar de oppervlakte drijft, waar je hem gemakkelijk kunt opscheppen en verder kunt gaan.

Aanbevolen: