De 11 beste manieren om meer abonnees op YouTube te krijgen

Inhoudsopgave:

De 11 beste manieren om meer abonnees op YouTube te krijgen
De 11 beste manieren om meer abonnees op YouTube te krijgen
Anonim

Je hebt je YouTube-kanaal en misschien heb je zelfs al vroeg succes gezien, maar hoe moet je je abonneebestand opbouwen? Als je ooit die zilveren, gouden of zelfs platina YouTube Play-knop aan je muur wilt zien, moet je je richten op de dingen die niet alleen kijkers aantrekken, maar ervoor zorgen dat ze op die abonneerknop drukken en blijven hangen.

Als je klaar bent om meer abonnees op YouTube te krijgen, hebben we een aantal fantastische tips om je te helpen dat doel te bereiken.

Bouw natuurlijk je YouTube-abonneesbestand op

Voordat je begint, is het belangrijk om na te denken over waarom je abonnees op je YouTube-kanaal wilt of nodig hebt. Hoewel het leuk is om een groot aantal op je kanaalpagina te zien, maakt het eigenlijk niet uit of die abonnees niet betrokken zijn bij je kanaal. Dus hoewel virale hitvideo's grote uitbarstingen van abonnees kunnen genereren, kun je veel beter langzaam opbouwen door een publiek te kweken dat van je inhoud houdt en blijft terugkomen voor meer.

Blijf in diezelfde geest uit de buurt van abonneeschema's en betaalde abonneeservices. Het is misschien verleidelijk om je abonneenummer kunstmatig te verhogen, maar wat heb je eraan om 100.000 of zelfs 1.000.000 abonnees te hebben als geen van hen echt is en geen van hen daadwerkelijk je video's bekijkt?

Hier zijn enkele tips die je kunt gebruiken om meer abonnees voor je YouTube-kanaal te krijgen:

Focus op uw inhoud en maak uw huis schoon indien nodig

Image
Image

Als je je kanaal al een tijdje hebt en het staat vol met slecht presterende inhoud die niet veel richting of synergie heeft, begin dan met het opruimen van je huis. Verwijder of verberg oudere, minder presterende inhoud zodat potentiële abonnees niet worden afgeschrikt door een zee van middelmatigheid.

Richt u in de toekomst op het produceren van inhoud van hoge kwaliteit die past in uw specifieke niche, wat dat ook is.

Onderzoek voordat u uw inhoud maakt

Image
Image

Gebruik indien mogelijk goede zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wees niet bang om ook concurrentieonderzoek te doen. Bekijk een heleboel video's in uw vakgebied of niche en krijg een idee van wat werkt en wat niet. Leer van de fouten van je collega's en gebruik die informatie om betere video's te maken.

Gebruik bij het uploaden van video's hulpprogramma's voor trefwoordonderzoek om vast te stellen waarnaar mensen zoeken en neem goed presterende trefwoorden op in uw titels, beschrijvingen en metatags. Zorg ervoor dat het echt past. Als mensen uit je video's halen wat ze zoeken, is de kans groter dat ze op die abonneerknop klikken.

Heroverweeg uw studio en apparatuur

Iedereen kan een YouTube-kanaal starten met vrijwel geen initiële investering, maar dat leidt niet altijd tot inhoud van de hoogste kwaliteit. Als je bijvoorbeeld video's in vlog-stijl maakt, moet je investeren in een basisstudio-opstelling, inclusief een statief voor je camera, een soort professionele achtergrond of achtergrond en studioverlichting.

Je kunt misschien wegkomen met het filmen van video met je telefoon, maar overweeg om te investeren in basisaudioapparatuur zoals een condensatormicrofoon, popfilter en strategisch geplaatst akoestisch schuim.

Hoe je ook kiest om je video's te produceren, een paar professionele accenten kunnen een grote bijdrage leveren aan het verdienen van terugkerende kijkers.

Maak een Killer Channel-trailer

Image
Image

YouTube stelt je in staat om een video te promoten op de bestemmingspagina van je kanaal, wat een geweldige kans is om een kana altrailer te maken die abonnees trekt. Kana altrailers moeten kort en bondig zijn, niet langer dan een minuut, en nieuwe kijkers een goed begrip van je kanaal geven.

Je kunt ook een best presterende video maken en die als je kana altrailer gebruiken. Als je een video hebt die meer abonnementen oplevert dan alle andere, overweeg dan om die op je kanaalpagina te plaatsen.

Je wilt hoe dan ook naar je kanaal navigeren, Kanaal aanpassen > Feature content selecteren en vervolgens je kana altrailer selecteren of goed presterende video en selecteer Save.

Blijf bij kortere video's die veel waarde bieden

Je zult veel tegenstrijdige adviezen over videolengte horen, en de waarheid is dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Sommige kanalen en niches lenen zich meer voor hapklare video's, terwijl andere het heel goed doen met veel langere inhoud.

Aangezien je net begint en abonnees probeert te verdienen, overweeg dan om je aan kortere video's te houden en je te concentreren op kwaliteit boven kwantiteit. Stop zoveel mogelijk waarde in een video van vijf minuten, en je hebt veel meer kans dat je kijkers het door het hele ding heen steken en misschien zelfs de volgende bekijken.

Overweeg alleen langere video's als je de kijktijd hoog kunt houden

Als je merkt dat je je kijktijd hoog kunt houden, is de kans groter dat langere video's worden gepromoot via het interne algoritme van YouTube.

De sleutel is om de kwaliteit hoog te houden en ervoor te zorgen dat mensen blijven kijken, omdat lange video's die mensen na een paar minuten sluiten niet naar de top van het YouTube-algoritme borrelen en geen nieuwe abonnees opleveren.

Als extra bonus komen video's die langer zijn dan 10 minuten in aanmerking voor meer advertentieplaatsingen dan kortere video's. Ga gewoon niet achter die extra reclame aan die ten koste gaat van de kwaliteit, anders zal niemand zich abonneren.

Stuur kijkers naar je best presterende video's

Image
Image

Gebruik YouTube-analyse om uw best presterende video's te identificeren. Navigeer naar YouTube Studio > Analytics > Meer weergeven en sorteer op AbonneesKies de beste video's die je de meeste abonnees opleveren en doe er alles aan om verkeer naar die video's te leiden.

Maak afspeellijsten die kijkers gemakkelijk kunnen consumeren en binge

Als je je inhoud verpakt in afspeellijsten met een thema, maak je het kijkers gemakkelijker om je inhoud te vinden. Je maakt het ze ook gemakkelijker om naadloos van de ene video naar de andere over te gaan.

Dit stimuleert niet alleen je weergaven en geeft positieve signalen aan het YouTube-algoritme, het kan ook abonnementen genereren als kijkers besluiten dat ze willen weten wanneer je je volgende stuk inhoud uploadt.

Als je video's hebt die meer abonnementen opleveren dan andere, zorg er dan voor dat je ze in afspeellijsten plaatst.

Wees niet bang om zwaar te gaan op uw CTA's

Een call-to-action (CTA) is wanneer je iemand vraagt om een specifieke actie uit te voeren, zoals je abonneren op je kanaal of extra video's bekijken. De beste manier om een krachtige CTA in je YouTube-video's in te voegen, is via eindkaarten die de kijker vragen om zich te abonneren en andere video's voor te stellen.

Dit is een andere plek om je best presterende video's te laten zien. Stuur kijkers niet naar je zwakste content, maar stuur ze naar de video's die je elke maand de meeste abonnees opleveren.

Reageer op opmerkingen en betrek uw publiek bij de actie

Image
Image

YouTube heeft een slechte reputatie omdat het enkele van de slechtste commentaarsecties op internet heeft, en veel makers negeren of zetten hun opmerkingen gewoon uit. Als klein kanaal dat probeert te groeien, kun je echt helpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en nieuwe abonnees te verdienen door naar het opmerkingengedeelte te gaan.

Neem de tijd om te reageren op nuttige opmerkingen en selecteer het hartpictogram voor opmerkingen die u vooral leuk vindt of waarvan u denkt dat ze waarde toevoegen aan het opmerkingengedeelte. Volgens de eigen gegevens van YouTube zal het gebruik van die hartknop de gebruiker zelfs meer terugleiden naar je video dan alleen maar te antwoorden.

Maak gebruik van het brandingwatermerk voor meer abonnementen

Image
Image

Je brandingwatermerk verschijnt in de rechterbenedenhoek van al je video's. De meeste videomakers gebruiken een variatie op hun kanaallogo voor hun brandingwatermerk. Dat is beter dan de functie helemaal te negeren, maar het genereert doorgaans niet veel klikken. Probeer je logo te vervangen door een simpele YouTube-abonneerknop, dan genereer je eerder klikken en abonnementen.

Betekenisvolle abonnees toevoegen op YouTube

Als je op zoek bent naar succes op de lange termijn, komt het erop neer dat het een veel beter idee is om bij de basis te blijven: geweldige inhoud produceren die een specifiek publiek aanspreekt en zoveel mogelijk trucs gebruiken om breng het voor dat publiek.

Geweldige inhoud verta alt zich in toegewijde abonnees en toegewijde abonnees vertalen zich in weergaven. Waar je heen gaat, is aan jou.

Aanbevolen: