Netflix voegt nieuwe functies toe gericht op inhoud voor kinderen

Netflix voegt nieuwe functies toe gericht op inhoud voor kinderen
Netflix voegt nieuwe functies toe gericht op inhoud voor kinderen
Anonim

Netflix heeft woensdag nieuwe functies geïntroduceerd voor kinderen en hun favoriete programma's.

Netflix zei dat de twee nieuwe functies een tweewekelijkse e-mail voor kinderen zijn die ouders ontvangen, evenals een rij voor de Top 10 van kinderen, zodat kinderen nieuwe programma's kunnen ontdekken die ze misschien willen bekijken op het platform.

Image
Image

De tweewekelijkse e-mails geven ouders kindvriendelijke aanbevelingen voor shows en films op basis van shows die uw kind heeft bekeken, evenals afdrukbare kleurplaten en activiteiten met de favoriete personages van kinderen, een overzicht van de belangrijkste onderwerpen die uw kind heeft graag kijkt (zoals wetenschap of vriendschap), en tips over het gebruik van kindvriendelijke functies op Netflix.

De eerste e-mail wordt vrijdag verzonden naar klanten die volgens Variety ten minste één kinderprofiel hebben ingesteld op hun account.

Netflix zei dat de Kids Top 10-rij zal zijn zoals de reguliere top 10-rijen die de populairste PG-rated shows laten zien die kinderen in het hele land bekijken. De Top 10-rij verschijnt vanaf woensdag op de startpagina van kinderprofielen.

Variety meldt dat de twee nieuwe functies het resultaat zijn van een gesprek van de streamingdienst met ouders en het testen van kindvriendelijke functies gedurende een periode van zes maanden.

Image
Image

Netflix introduceerde voor het eerst kinderprofielen in 2013 en heeft sindsdien meer functies voor kinderen toegevoegd. Onlangs heeft Netflix in april het gedeelte voor kinderen vernieuwd om de pagina visueel aantrekkelijker te maken voor kinderen, zodat ze hun favoriete personages kunnen spotten en sneller naar hun shows kunnen gaan.

De kinderprofielen van het streamingplatform zijn bedoeld voor kinderen tussen de kleuter- en tienerleeftijd, maar er is ook een instelling voor een gezinsprofiel, zodat je iets kunt vinden waar het hele gezin samen naar kan kijken.

Aanbevolen: