Eargasm High Fidelity Earplugs Review: mooie, effectieve oordopjes voor concerten

Inhoudsopgave:

Eargasm High Fidelity Earplugs Review: mooie, effectieve oordopjes voor concerten
Eargasm High Fidelity Earplugs Review: mooie, effectieve oordopjes voor concerten
Anonim

Bottom Line

The Eargasms zijn geweldige oordopjes waar het telt, en ze zullen perfect werken voor luide rockconcerten.

Eargasm High Fidelity oordopjes

Image
Image

We hebben de Eargasm High Fidelity Earplug gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Eargasm High Fidelity Earplugs zijn enkele van de beste direct verkrijgbare oordopjes op de markt voor concertgangers. Dat wil niet zeggen dat je niet beter kunt doen - er zijn tal van opties in de high-end pro-categorie, waarvan de meeste vereisen dat je mallen laat maken bij een audioloog. Maar voor degenen die de beste oordopjes willen bestellen die beschikbaar zijn op Amazon zonder door enige aanpassingshoepels te springen, is het moeilijk om veel beter te doen dan deze.

Deze complete set combineert de beste maatopties met een stevige, comfortabele constructie. Bovendien is de draagtas behoorlijk zwaar. We brachten ongeveer een week en een paar luide concerten door met ons paar en dit is hoe ze vorm kregen.

Design: in lijn met de rest van de industrie

De gelaagde, bijna verkeerskegelachtige vorm van de Eargasm-oordopjes is een vrij platgetreden ontwerp voor pluggen van deze categorie. Veel andere merken geven je een conische vorm met twee niveaus, maar oorgasme heeft van hen een ontwerp met drie niveaus gemaakt. We ontdekten dat deze drie "niveaus" het gemakkelijker maakten om onze pasvorm te vinden. De buitenste siliconen omhulsel is een doorschijnende kleur, terwijl het binnenste "filter" -systeem een veel helderder blauw is. Dit zorgt ervoor dat de oordopjes een beetje meer aandacht trekken tijdens het dragen, in tegenstelling tot het heldere ontwerp dat door andere merken wordt gebruikt.

Image
Image

Dit kan een slechte zaak zijn als je iets wilt dat niet duidelijk is als je ze draagt (we ontdekten dat er een beetje blauw naar buiten gluurt als je iemands oren vanaf de zijkant kunt zien), maar in onze mening, dit is uiteindelijk positief, want als je ze op de grond laat vallen, is het een beetje gemakkelijker te vinden. Het blauw is ook nuttig voor het maskeren van een beetje van de enigszins onvermijdelijke opbouw van oorsmeer die zich in deze kleine filters voordoet. Ten slotte is de case zelf een beetje groter dan de meeste oordopjes in deze klasse, wat niet geweldig is voor draagbaarheid, maar handig is om ze gemakkelijker in en uit de bus te kunnen halen.

De hoofdtelefoon is gemaakt van de standaard medische kwaliteit, superzachte siliconen, maar om de een of andere reden waren met name zweet en vet niet zo'n groot probleem als bij andere oordopjes.

Comfort: eersteklas en vrijwel onbestaande

We vonden het geweldig hoe deze oordopjes aanvoelden, vooral voor lange luistersessies bij concerten. De kegelvorm met drie lagen maakte het gemakkelijk om de oordopjes in onze oren te "vormen", omdat de meerdere lagen eigenlijk precies in het juiste rustpunt zaten. De hoofdtelefoon is gemaakt van de standaard superzachte siliconen van medische kwaliteit, maar om de een of andere reden waren met name zweten en vet niet zo'n probleem als bij andere oordopjes. Dit is waarschijnlijk te danken aan het feit dat Eargams de juiste middenweg heeft gevonden tussen siliconen dat te zacht en buigzaam is en rubber dat te hard is.

Image
Image

Het is belangrijk op te merken dat Eargasm beweert dat de siliconen hypoallergeen zijn, wat technisch waar is, maar dat geldt ook voor vrijwel alle andere siliconen van consumentenkwaliteit. Je krijgt hier dus niets bijzonders. Ten slotte heeft Eargasm een tweede set oordopjes in de doos meegeleverd, een beweging die normaal gesproken is voorbehouden aan oordopjes in oordopjes. Het is leuk om te zien dat als de standaard set schelpen te strak is voor je oren, je een kleiner paar kunt gebruiken.

Duurzaamheid en bouwkwaliteit: zo goed als goed

Een moeilijke balans met oordopjes is het vinden van het juiste niveau van zachtheid, zonder in te boeten op duurzaamheid. Eargasm heeft het naar onze mening heel goed gedaan in dit opzicht. Sommige andere oordopjes in deze categorie voelen heel goed aan in het oor, maar voelen ook aan alsof ze scheuren na veel intensief gebruik.

Bovendien heeft de siliconen, hoewel zacht, net genoeg stijve structurele integriteit om ook echt duurzaam aan te voelen.

De langwerpige flap die Eargasm aan het uiteinde heeft toegevoegd, is eigenlijk dikker dan de meeste, dus het voelt alsof het veel zou kosten om het weg te dragen. Bovendien heeft de siliconen, hoewel zacht, net genoeg stijve structurele integriteit om ook echt duurzaam aan te voelen. De koffer is ook veel zwaarder dan andere versies in de categorie. Dit alles komt neer op een heel leuke aankoop, ook al is het een beetje duurder dan sommige van de andere opties. Deze zouden heel goed moeten standhouden voor concertgangers.

Prestaties en effectiviteit: een uitstekend dempingsniveau

Eerst en vooral waren we erg onder de indruk van hoeveel geluid deze kleine oordopjes blokkeren. In het marketingmateriaal staat dat ze het volume met ongeveer 21 dB verlagen, wat een van de meest effectieve oordopjes is die we hebben getest. Dit is belangrijk omdat je bij ongeveer 100 dB (de gemiddelde rockclub) niet langer dan ongeveer 20 minuten naar muziek kunt blijven luisteren zonder blijvende gehoorbeschadiging. Het verlagen van dit met 21dB zal een heel eind bijdragen aan het veiliger maken van een luid concert om in zijn geheel naar te luisteren. Maar net als bij de meeste andere oordopjes die meer dan $ 20 kosten, wordt hier ook geprobeerd om het geluid dat wordt gedempt te vormen.

Image
Image

De meeste schuimrubberen oordopjes verminderen het geluid effectief, maar ze dempen het spectrum van dat geluid door veel hoge en middentonen te blokkeren. Het interne filter van de Eargasm-oordopjes heeft tot doel u een vlakkere demping van geluid te geven, waardoor deze oordopjes uiteindelijk effectievere opties voor concerten worden. We waren in staat om het onaangetaste geluid veel gemakkelijker te horen tijdens een concert, terwijl we ook effectief het volume naar veilige niveaus konden verlagen. We waren onder de indruk van de prestaties en kunnen deze gerust aanbevelen als geluidskwaliteit belangrijk voor je is.

Het interne filter van de Eargasm-oordopjes is bedoeld om u een vlakkere demping van het geluid te geven, waardoor deze oordopjes uiteindelijk effectievere opties voor concerten worden.

Toegevoegde functies en accessoires: midden op de weg, niets bijzonders

Sommige oordopjes voor een prijs als deze hebben de neiging om veel meer te doen met accessoires, waaronder veel oordopjes, andere soorten geluidsdempingsfilters en zelfs bijbehorende apps in beeld te brengen. Eargasm heeft zelfs een luxer model oordopjes met een schuifregelaar die de demping activeert en deactiveert. De hifi-oordopjes zijn in dat opzicht niet bijzonder geschikt, omdat ze alleen een aluminium draagtas en een extra maat oordopjes bevatten. Om eerlijk te zijn, dit is niet het ergste, aangezien veel andere accessoires overbodig en gimmicky zijn, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat als je veel toeters en bellen wilt, je het hier niet zult vinden.

Image
Image

Prijs: een beetje hoog, maar waarschijnlijk de moeite waard

We hebben ons paar Eargasm-oordopjes opgehaald voor ongeveer $ 34, wat overeenkomt met de prijs waarvoor je ze meestal op Amazon vindt. Dit is ongeveer $ 10 meer dan de meeste andere middenklasse oordopjes die er zijn. Wat je krijgt voor de extra $ 10 is een betere bouwkwaliteit en een uiterst effectieve geluidsblokkerende ervaring. Om eerlijk te zijn, dit is geen astronomisch bedrag om uit te geven, maar het is veel als je bedenkt dat oordoppen van schuim relatief vaak centen kosten.

Image
Image

Concurrentie: een paar verschillende merken

Eargasm Sliding Earplugs (zicht op Amazon): Eargasm biedt een iets flitsendere oordopoptie met een glijdend onderdeel dat in wezen dient als een "aan/uit"-schakelaar. Anders zou het waarschijnlijk een vergelijkbare hoeveelheid geluid als deze dempen.

Vibes Earplugs (bekijk op Amazon): als je een koptelefoon wilt die dichter bij een koptelefoon in oordopjes staat, dan is Vibes de juiste keuze voor jou, met een paar verschillende verwisselbare oordopjes en een stijvere interne filterconstructie.

EarDial HiFi Earplugs (zicht op Amazon): Deze oordopjes lijken erg op de Eargasm-opties, maar voelen niet zo stevig en ook niet zo comfortabel aan.

Geweldige oordopjes die misschien iets te veel opvallen

Dit zijn geweldige oordopjes, bijna volledig. De enige nadelen zijn dat de behuizing een beetje groot is, de prijs een beetje hoog is en dat ze blauw zijn, dus ze kunnen opvallen tijdens het dragen. Dit zijn echter zeer kleine klachten, en in bijna alle andere categorieën (degene die tellen, zoals pasvorm, afwerking, effectiviteit, enz.), heeft de Eargasm ons versteld doen staan.

Specs

  • Productnaam High Fidelity-oordopjes
  • Product Merk Oorgasme
  • Prijs $35.88
  • Gewicht 0,32 oz.
  • Kleur Helder of Blauw
  • Geluidsdemping 21 dB

Aanbevolen: