Wijzigingen bijhouden inschakelen in Microsoft Word voor Mac

Inhoudsopgave:

Wijzigingen bijhouden inschakelen in Microsoft Word voor Mac
Wijzigingen bijhouden inschakelen in Microsoft Word voor Mac
Anonim

De Microsoft Word-functie Wijzigingen bijhouden toont documenteigenaren alle wijzigingen die in een document zijn aangebracht, wanneer die wijzigingen zijn aangebracht en wie de wijzigingen heeft aangebracht. Hier leest u hoe u deze functie kunt inschakelen.

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Word voor Mac 2019 (versie 16) maar zijn vergelijkbaar in oudere versies zoals Word 2016 voor Mac, Word voor Mac 2011 en Word voor Mac 2008.

Schakel Wijzigingen in

De functie is standaard ingesteld op off, dus schakel deze in voor elk document dat u wilt volgen.

  1. Ga naar de Review tab en selecteer de Tracking vervolgkeuzepijl.

    Image
    Image
  2. Schakel de Wijzigingen bijhouden tuimelschakelaar in.

    Image
    Image

Bottom Line

Als Wijzigingen bijhouden actief is, worden alle wijzigingen die in een document worden aangebracht automatisch in verschillende kleuren gemarkeerd. Elke kleur wordt toegewezen aan een andere bijdrager op het document. Dit maakt verwijderingen, toevoegingen, bewerkingen en verplaatsingen direct zichtbaar en medewerkers identificeerbaar.

Kies hoe markeringen worden weergegeven

U kunt kiezen hoe bijgehouden wijzigingen worden weergegeven terwijl u aan een document werkt door Review > Tracking te selecteren. Kies vervolgens hoe u de opmaak wilt weergeven. De opties zijn:

  • All Markup (standaard): Toont alle wijzigingen die in de tekst zijn aangebracht. Verwijderingen, lettertypewijzigingen en andere bewerkingen verschijnen in bellen aan de rechterkant van het document met de naam van de bijdrager die de wijziging heeft aangebracht.
  • Simple Markup: Vermindert de hoeveelheid markeringen die in een document wordt weergegeven. Een verticale lijn in de linkermarge geeft de locatie van een wijziging aan.
  • Geen markeringen: verbergt alle markeringen in het huidige document. Wijzigingen worden bijgehouden maar niet weergegeven.
  • Origineel: Toont de originele, ongewijzigde tekst van het document.

Aangebrachte wijzigingen gaan niet verloren bij het overschakelen naar Origineel weergave.

Wijzigingen bijhouden biedt ook meer functies voor medewerkers, zoals het vergelijken van versies van een document, het invoegen van opmerkingen in een Word-document en het accepteren en weigeren van wijzigingen.

Aanbevolen: