Wat is Uber Ride Pass?

Inhoudsopgave:

Wat is Uber Ride Pass?
Wat is Uber Ride Pass?
Anonim

Ridesharing-service Uber introduceerde zijn Uber Ride Pass in 2018 als een manier om frequente Uber-gebruikers te helpen consistent lage prijzen vast te leggen voor Uber X- en Pool-ritten, ongeacht hoe druk het woon-werkverkeer is of op welk tijdstip van de dag ze een rijden.

Uber Ride Pass is beschikbaar voor een maandelijks bedrag van $ 24,99 in bepaalde steden. Hier is een blik op hoe Uber Ride Pass werkt en de voordelen ervan, zodat u kunt beslissen of het geschikt voor u is.

Als je in een stad woont waar de Uber Ride Pass beschikbaar is, zie je Ride Pass in het menu van je Uber-app. Uber zegt dat het de beschikbaarheid van Ride Pass uitbreidt, dus als het momenteel niet beschikbaar is voor jou, kom dan regelmatig terug.

Hoe Uber Ride Pass werkt

Uber Ride Pass is een maandelijks abonnement dat gebruikers een verscheidenheid aan kortingen op Uber-ritten geeft, evenals forfaitaire prijzen zonder pieken of verrassingen. Elke pas is een maand geldig en wordt automatisch verlengd, maar je kunt op elk moment opzeggen.

Met de Uber Ride Pass fluctueren de prijzen niet in het weekend of tijdens speciale evenementen, zodat passagiers kunnen budgetteren en geld kunnen besparen. Het houdt zelfs bij hoeveel geld je hebt bespaard door Ride Pass te gebruiken, zodat gebruikers kunnen beslissen of het de abonnementsprijs waard is. De app laat je ook zien hoeveel dagen er nog zijn tot je volgende verlenging.

In sommige steden zijn JUMP-fietsen en scooters een gratis voordeel van een Uber Ride Pass. Controleer uw app om te zien of deze beschikbaar is in uw regio.

Een Uber Ride Pass verkrijgen

Als Ride Pass beschikbaar is in jouw stad, zie je deze als een optie in het Uber-menu. Nadat je je hebt geabonneerd, kun je je ritpasgegevens op elk gewenst moment bekijken door naar Ride Pass te gaan in het menu van je Uber-app.

  1. Open de Uber-app.
  2. Selecteer Ride Pass in het linkermenu. Er verschijnt een aankoopscherm met een overzicht van de voordelen van het programma.

    Image
    Image
  3. Tik op Get a Pass.
  4. Bevestig je betaalmethode.
  5. Tik op Kopen. Je Uber Ride Pass-abonnement is nu actief.

    Annuleer op elk moment, zonder verplichtingen, rechtstreeks in de Uber-app.

Is Uber Ride Pass iets voor jou?

Uber Ride Pass is niet voor iedereen. Uber ontwierp het programma voor dagelijkse gebruikers, zoals mensen die met Uber pendelen naar hun werk. Als u Uber slechts af en toe gebruikt, zult u waarschijnlijk meer geld uitgeven dan uw normale kosten per rit.

Uber biedt andere spaarprogramma's die mogelijk beter bij uw levensstijl passen dan Uber Ride Pass. Uber Rewards is bijvoorbeeld een gratis lidmaatschapsprogramma waarbij gebruikers punten verdienen voor elke in aanmerking komende dollar die wordt besteed aan ritten bij Uber en bestellingen bij Uber Eats. Terwijl je het programma gebruikt, krijg je andere voordelen, zoals flexibele annuleringen en voorrang bij het ophalen van de luchthaven.

Uber Referrals is een andere manier om gratis Uber-ritten te verdienen. Als je een vriend doorverwijst naar Uber en deze voor het eerst reist, ontvang je een gratis rit.

Aanbevolen: