Map My Ride Review

Inhoudsopgave:

Map My Ride Review
Map My Ride Review
Anonim

Te veel apps voor het maken van routes missen de basismogelijkheid om een aangepaste route om te zetten in een bruikbare reeks routebeschrijvingen. De tools zijn moeilijk te gebruiken, bestandsformaten zijn onduidelijk en vertalen niet naar andere platforms, of de routelijnen volgen het pad van de weg niet.

Gelukkig overwint MapMyRide deze tekortkomingen met een tool voor het maken van routes die snel, gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken is.

Hoewel er een MapMyRide-app is voor iOS- en Android-apparaten, behandelt deze recensie de desktopversie.

Wat we leuk vinden

  • Best beschikbare online toolset voor het maken van routes.
  • Kaarten exporteerbaar naar GPX.
  • Eenvoudig delen van kaarten en routes.
  • Gedetailleerde routeoverzichten, inclusief hoogtestatistieken en hellingsgraden.
  • Versies beschikbaar voor hardlopers, wandelaars, wandelaars, triatleten.

Wat we niet leuk vinden

Voor meer geavanceerde functies is een maandelijks abonnement vereist, dat varieert van $29 tot $99 per jaar.

Beschrijving

  • Full-service, online fietsrouteplanning, kaarten, delen.
  • Gratis service omvat onbeperkte routes, training volgen, kalender.
  • Betaalde services omvatten het afdrukken van een kaart en cue-sheets, trainingsplannen, fitnessrapporten en meer.
  • Blader door duizenden ritten en routekaarten die door andere gebruikers zijn gedeeld. Sociale functies beschikbaar voor vrienden, groepen en een modus Verhalen en foto's.
  • Workouts verschijnen op een kalender, inclusief het totale aantal kilometers en verbrande calorieën.
  • Inclusief een voedingsdashboard met voedsellogboeken en rekenmachines.
  • Lijst en doorzoek evenementen zoals races en ritten.
  • Beschikbaar voor iOS en Android.
  • Apps omvatten GPS-routetracking en automatische synchronisatie met de online service MapMyRide.
Image
Image

MapMyRide Online Route Creatie en Delen Service Review

Zodra je je hebt aangemeld voor de gratis MapMyRide online service, kun je meteen beginnen met het uitstippelen van je eerste route. Voer een startlocatie in en selecteer vervolgens het type rit dat u voorbereidt, zoals een weg- of bergroute. Er verschijnt een panbare, zoombare kaart. In tegenstelling tot andere routemakers die we hebben beoordeeld, laadt deze kaart snel en is hij gemakkelijk te verplaatsen en in te zoomen.

Bovenal presteert de tool voor het maken van routes zoals je zou verwachten. Het volgt wegen nauwkeurig, creëert duidelijke instructiestappen die u kunt doorlopen en zorgt voor snelle en gemakkelijke foutcorrecties. Terwijl u uw route opbouwt, wordt de totale routekilometers in re altime weergegeven. U kunt hoogtestatistieken weergeven in zowel numerieke als grafische formaten.

MapMyRide biedt een grote set markeringspictogrammen die u overal op de kaart kunt neerzetten. Een online tutorial leidt u door de geavanceerde functies. Als u klaar bent met het ontwerpen van uw route, kunt u deze opslaan, online met anderen delen, afdrukken of exporteren naar een GPS-uitwisselingsformaat (GPX).

We hebben een route gemaakt voor een bergachtige rit van 70 mijl. De samenvatting bevatte een mooi hoogteprofiel, totale hoogtemeters en klimscores. We konden ook het GPX-bestand van de route importeren in onze Garmin fietscomputer.

MapMyRide's gratis basisfuncties en gratis smartphone-apps bieden veel functionaliteit. Professionele of toegewijde atleten willen echter misschien de betaalde abonnementsservices bekijken, inclusief trainings- en voedingselementen.

Over het algemeen biedt MapMyRide online de beste tools voor het maken, afdrukken en exporteren van routes voor fietsers.

Aanbevolen: