Wat is Dolphin Browser en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Dolphin Browser en hoe werkt het?
Wat is Dolphin Browser en hoe werkt het?
Anonim

De Dolphin Browser is een alternatieve webbrowser voor je Android- of iOS-smartphones. Het is niet nodig om vast te houden aan de standaard browseropties wanneer u de Dolphin-app kunt downloaden en die in plaats daarvan kunt gebruiken. Hier is alles wat u moet weten over Dolphin Browser en waarom het een handige app is om te hebben.

Wat is Dolphin Browser?

De Dolphin-webbrowser is een volledig gratis app die zich aanpast aan hoe je hem gebruikt, dus de functies zijn altijd relevant en handig. Het is een van de oudste webbrowsers voor smartphones, en dankzij functies zoals browsen met tabbladen, voelt het meer als dezelfde ervaring die je krijgt in een desktopbrowser dan bij de meeste alternatieven.

Image
Image

Het werkt net als andere webbrowsers, dus je kunt het instellen als je standaardoptie voor wanneer je op een link in een bericht klikt, waardoor je extra opties krijgt voor interactie met webinhoud. Zowel Android- als iOS-gebruikers kunnen de software downloaden, waarbij Android-gebruikers iets meer functies tot hun beschikking hebben, zoals add-ons en Flash-ondersteuning.

Het is vaak sneller te gebruiken dan Safari of populaire mobiele browsers zoals Opera en Firefox.

Dolphin Browser werkt voor de iPhone, iPad en Android-smartphones en -tablets.

Wat zijn de Dolphin Browser-functies?

Er is geen gebrek aan functies met de Dolphin Browser, daarom is het zo'n populair alternatief voor Safari, Google Chrome, Firefox en andere browsers. Hier is een blik op de kernfuncties.

Image
Image
  • Gesture controls: Wilt u uw favoriete websites openen zonder een link in te typen of door uw bladwijzers te bladeren? U kunt gebaren instellen, zodat u eenvoudig een snel ontwerp tekent dat een website vertegenwoordigt. Je kunt ook een pagina omhoog of omlaag scrollen door pijlen te tekenen.
  • Gesproken zoekopdracht: Schud je telefoon en je kunt met Dolphin Browser spreken om online naar iets te zoeken in plaats van te typen. Je kunt zelfs inhoud delen door 'delen' te zeggen of nieuwe tabbladen te openen door 'nieuw tabblad' te zeggen.
  • Opslaan-functionaliteit: Het kan zijn dat u websites wilt opslaan in andere services zoals Evernote of Box. Dolphin Browser heeft ingebouwde functionaliteit voor het knippen van inhoud naar Evernote, waardoor het eenvoudig is om tags toe te voegen en deze later terug te vinden.
  • Sync-ondersteuning: een van de beste redenen om Safari en Chrome te gebruiken, is dat je op een pc of Mac verder kunt gaan waar je was gebleven. Dit is ook een optie met Dolphin Browser.
  • Flash-inhoud: Als u Dolphin Browser op Android gebruikt, kunt u Flash-inhoud bekijken, wat niet altijd een optie is met andere browsers.
  • Browser met tabbladen: Gebruik je liever tabbladen om tussen verschillende websites te schakelen? Dolphin Browser biedt dergelijke ondersteuning, waardoor het meer aanvoelt als een gewone desktopbrowser dan als een beperkte webbrowser voor telefoons.
  • Add-onsondersteuning: Wil je nog meer functies? Op Android kun je extra add-ons downloaden die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een website met één druk op de knop op te slaan als pdf, of over te schakelen naar een tekstinterface zodat je gemakkelijker kunt lezen.

Waarom zou ik Dolphin Browser gebruiken?

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom het de moeite waard is om Dolphin Browser te gebruiken, hetzij als uw hoofdwebbrowser of als aanvulling op Safari of Chrome.

Image
Image
  • Speed: Dolphin Browser is vaak veel sneller dan zijn concurrentie. Vooral op Android kun je het overschakelen naar de Jetpack-modus die belooft de snelheid waarmee webpagina's worden geladen met veel te verhogen.
  • Flexibiliteit: Dolphin Browser biedt veel originele functies zoals gebarenbediening en browsen met tabbladen. Het kan zorgen voor een aangenamere browse-ervaring.
  • Het is anders: Gebruik je graag apps waar je vrienden nog nooit van hebben gehoord? Dolphin Browser is zo'n app. Het is anders en vormt een aangename afwisseling van de gebruikelijke standaard webbrowsers die er al zijn.

Aanbevolen: