Hoe u uw Microsoft Office Word kunt bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Microsoft Office Word kunt bijwerken
Hoe u uw Microsoft Office Word kunt bijwerken
Anonim

Microsoft Office gebruikt dezelfde infrastructuur voor software-updates als Windows zelf. Dus zolang u Windows up-to-date houdt, blijft Office ook bijgewerkt.

Hoe Office zichzelf bijwerkt

Image
Image

In de begindagen van thuiscomputeren werd Microsoft Office niet geüpdatet tussen nieuwe versies. In plaats daarvan kochten mensen elke keer dat het bedrijf een nieuwe release pushte schijven of cd's of dvd's met de nieuwste versie en installeerden deze.

In het midden van de jaren 2000 begon Microsoft met het pushen van online patches naar Office 2003, een praktijk die het in stand hield tot en met Office 2010. Die patches gebruikten Office Online, dus je moest een Office-product openen en controleren op updates of een Office installeren updater-hulpprogramma.

Moderne versies van Microsoft Office gebruiken Windows Update voor het Windows-bureaublad, waardoor vaker, transparanter en probleemloos patchen mogelijk is.

Windows Update configureren

Image
Image

Gebruik het hulpprogramma Windows Update om Office volledig up-to-date te houden. Selecteer vanuit Windows Update Geavanceerde opties en zorg ervoor dat de schuifregelaar voor Updates ontvangen voor andere Microsoft-producten wanneer u Windows bijwerkt, is ingeschakeld.

Aanbevolen: