Koop nu een nieuwe Android-telefoon of wacht?

Inhoudsopgave:

Koop nu een nieuwe Android-telefoon of wacht?
Koop nu een nieuwe Android-telefoon of wacht?
Anonim

Als er nieuwe Android-smartphones op de markt komen, heb je de keuze om te wachten tot de nieuwste serie telefoons wordt uitgebracht, er een te kopen die momenteel verkrijgbaar is bij je mobiele provider, of de telefoon die je hebt te houden.

Alle onderstaande informatie moet van toepassing zijn, ongeacht welk bedrijf de Android-telefoon maakt die u kiest, inclusief Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Technologie verandert en verbetert altijd

Veranderingen in technologie betekenen niet dat de verbeteringen relevant zijn voor uw behoeften, maar sommige dingen zijn een universele verbetering. De meeste Android-telefoons zijn 4G en 4G LTE, maar veel van de binnenkort uit te brengen modellen voor 2020 bouwen op naar 5G-netwerken.

Het is onzeker wanneer 5G wijdverbreid zal worden geadopteerd of dat de snelheidsverhoging een verschil voor u zal maken. Uiteindelijk wordt 5G de standaard, maar als uw 4G LTE-telefoon snel genoeg is voor uw behoeften, hoeft u niet te upgraden om 5G te krijgen.

Veel verbeteringen in telefoons komen van extra functies. Deze extra functies kunnen al dan niet een verschil maken bij het gebruik van uw telefoon. Soms zijn dit gemakken, zoals verbeteringen in de cameramogelijkheden. Als er een functie is die je bijzonder aanspreekt, is het misschien de moeite waard om te upgraden naar een telefoon met deze functies.

Overweeg om het model van vorig jaar te kopen

Als je geen honderden dollars wilt uitgeven aan een nieuwe, ultramoderne telefoon, wacht dan tot de nieuwe telefoons uitkomen en koop een ouder model telefoon. Telefoons die momenteel beschikbaar zijn, zullen in prijs dalen nadat de nieuwe telefoons beschikbaar zijn.

Het feit dat er nieuwe technologie beschikbaar is, betekent niet dat de vervangen of geüpgradede technologie verouderd is.

Image
Image

Bottom Line

Android-telefoons die meerdere generaties achterlopen, komen niet langer in aanmerking voor updates van het besturingssysteem. Controleer welke versie van Android je hebt en wat de laatste update is.

Kijk eerlijk naar uw toekomstige telefoonbehoeften

Houd rekening met zowel uw zakelijke als persoonlijke behoeften voor uw telefoon. Kijk eens eerlijk naar hoe u denkt dat uw toekomst eruit zal zien (tenminste uw toekomst als het gaat om uw mobiele telefoonbehoeften).

Als je je Android-telefoon gebruikt voor telefoongesprekken, sms'en, surfen op het web en e-mails, zal elk van de beschikbare telefoons waarschijnlijk perfect aan je behoeften voldoen totdat de volgende upgradedatum aanbreekt. Als u echter van plan bent een nieuwe, op technologie gebaseerde baan aan te nemen, afhankelijk bent van aanwezigheid op sociale media voor uw bedrijf of wereldwijde dekking nodig heeft, kan het verstandig zijn om de nieuwste Android-telefoon te gebruiken.

Aanbevolen: