Topwebsites voor eigenaren van gezelschapsdieren op internet

Inhoudsopgave:

Topwebsites voor eigenaren van gezelschapsdieren op internet
Topwebsites voor eigenaren van gezelschapsdieren op internet
Anonim

Veel sociale netwerken, waaronder Facebook en Instagram, bevatten tal van berichten over geliefde harige familieleden. Maar als u meer contact wilt met toegewijde huisdierouders, kunt u met huisdierspecifieke sites en apps delen, verbinden, leren en zelfs adopteren. Hier is een blik op zes geweldige sociale sites en apps gewijd aan huisdieren.

Bekijk zeker eens Facebook-groepen rond honden, katten, huisdieren en andere geliefde dierenvrienden, zoals Cool Dog Group.

Petzbe

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Leuke, actieve gemeenschap.
  • Aanbiddelijke CEO Angus de hond.
  • Biedt mogelijkheden om bij te dragen aan liefdadigheidsinstellingen voor huisdieren.

Wat we niet leuk vinden

Geen mensen toegestaan!

Petzbe is een Instagram-achtige app met de slogan 'Geen mensen toegestaan'. Petzbe is ontworpen om uw huisdier in contact te brengen met andere huisdieren over de hele wereld, deel te nemen aan thema-foto-uitdagingen en één keer per maand deel te nemen aan fondsenwerving via het "Lend a Paw"-evenement voor het delen van foto's. Met een actieve en leuke community, schattige foto's en banden met liefdadigheidsinstellingen voor huisdieren, is Petzbe een must voor dierenliefhebbers en hun harige vrienden.

Met apps voor iOS en Android is het doel van Petzbe om alle huisdieren wereldwijd in een liefdevolle, leuke gemeenschap te brengen.

Yummypets

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig om de capriolen van je huisdier te posten en te delen.
  • Zie huisdieren over de hele wereld.
  • Actieve gemeenschap.

Wat we niet leuk vinden

Sommige gebruikers melden aanvankelijk problemen met het navigeren door de app.

Yummypets, beschikbaar als iOS-app, is een gemeenschap van meer dan 500.000 ouders van huisdieren, en het is niet alleen voor honden- en kattenbezitters. Paarden, reptielen en zelfs knaagdieren worden gevierd door hun trotse menselijke metgezellen.

Het idee is om foto's en video's van de liefste momenten van uw huisdieren vast te leggen en te delen, terwijl u hilarische video's over huisdieren bekijkt en leert over gedrag en gezondheidsproblemen van de dierenartspartners van Yummypets. Met een Instagram-achtige ervaring en actieve community is Yummypets een traktatie voor ouders van huisdieren.

BarkHappy

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vind hondvriendelijke plaatsen in uw omgeving.
  • Maak contact met andere hondenouders voor speelafspraken.
  • Ga naar hondvriendelijke evenementen.

Wat we niet leuk vinden

Hondenvriendelijke beleidswijzigingen moeten door gebruikers worden gemeld.

BarkHappy is een locatiegebaseerde app en community voor hondenliefhebbers die is ontworpen om gebruikers te helpen bij het vinden van en contact maken met andere hondenouders in hun gemeenschap. Bekijk hondvriendelijke plekken op een interactieve kaart, plan speeldata en evenementen en meld verloren of gevonden honden. De app biedt productaanbiedingen, dagelijkse wedstrijden en meer.

BarkHappy is beschikbaar als een iOS-app en helpt de gebruikers om meer plaatsen te gaan en meer dingen te doen met hun harige beste vriend.

Dokonoko

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Inclusief functies die zwervers helpen.
  • Helpt u het leven van uw huisdier te documenteren.

Wat we niet leuk vinden

Omvat geen huisdieren behalve honden en katten.

Kokonoko is Japans voor "Waar hoor je thuis, kleine man?" en deze app voor sociaal netwerken wil een thuis zijn voor alle honden en katten.

Dokonoko is een nieuw sociaal netwerk voor vrienden van katten en honden overal. Het is een plek om je eigen huisdieren, die van je vrienden en zelfs zwerfdieren zonder menselijke familie in de gaten te houden. Deel foto's, vitale gegevens en identificerende kenmerken zodat de dieren van wie je houdt nooit alleen zijn, zelfs niet als ze verdwaald zijn of in de problemen zitten.

Catster

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel informatie en bronnen.
  • Toegang tot de podcast.
  • Videosectie is informatief en goed geproduceerd.

Wat we niet leuk vinden

  • Om met andere kattenliefhebbers te communiceren, moet je de Facebook-, Instagram- of Twitter-feeds van Catster bezoeken.

Catster biedt een hele reeks bronnen voor de kattenliefhebber, waaronder informatie over kattengedrag, gezondheidszorg, rassen en meer. Het is de thuisbasis van de Let's Talk About Cats-podcast en het tijdschrift Catster, met artikelen als "Does Your Cat Love You?" en "De 5 stadia van kattenzwangerschap."

De sociale en gemeenschapsaspecten van Catster zijn verplaatst naar Facebook, Instagram en Twitter, waar gebruikers vragen kunnen stellen, delen en communiceren met andere kattenouders.

Hondster

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Veel hondengerelateerde tips.
  • Reddingsverhalen.

Wat we niet leuk vinden

Community-functies zijn verplaatst naar een andere locatie.

Catster's zustersite, Dogster, is een goudmijn aan informatie over honden, met artikelen en video's die zijn ontworpen om les te geven en uit te leggen. Lees meer over hondengezondheidszorg, puppytraining, hondenrassen en meer. Abonneer u op het tijdschrift Dogster voor nog meer inzicht in de beste vriend van de mens.

Net als Catster zijn de communityfuncties van Dogster verplaatst van de hoofdsite naar de Facebook-, Instagram- en Twitter-feeds.

Aanbevolen: