Fugetek FT-568 Selfie Stick Review: een stevige, high-end selfiestick

Inhoudsopgave:

Fugetek FT-568 Selfie Stick Review: een stevige, high-end selfiestick
Fugetek FT-568 Selfie Stick Review: een stevige, high-end selfiestick
Anonim

Bottom Line

De Fugetek FT-568 Professional Bluetooth Selfie Stick is een hoogwaardige, veelzijdige selfiestick die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft, maar misschien een beetje veel is voor de meer informele gebruiker.

Fugetek FT-568

Image
Image

We hebben de Fugetek FT-568 Professional Bluetooth Selfie Stick gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Fugetek FT-568 Professional Bluetooth Selfie Stick is niet je gemiddelde selfiestick, maar een professionele tool die is ontworpen met veel verschillende toepassingen in gedachten. Hoewel het een uitstekende gadget is voor de prijs, is het misschien niet de beste keuze voor alle gebruikers. We hebben deze selfiestick gedurende enkele weken getest om te zien hoe gebruiksvriendelijk het ontwerp was en dit is wat we hebben gevonden.

Image
Image

Ontwerp en duurzaamheid: functionaliteit en grootte

De Fugetek is geen doorsnee selfiestick. Het is een eersteklas product met een duurzaam frame van aluminiumlegering, een antislip rubberen handgreep en veilige klemmen om ervoor te zorgen dat de selfiestick (eenmaal uitgeschoven) niet terugv alt of wiebelt. De compatibele telefoonhouders kunnen apparaten tot 4,2 inch breed houden, wat de meeste smartphones aankan. Het kan ook tot 90 graden naar voren en naar achteren worden gedraaid, en de houder - eenmaal stevig vastgeschroefd - is verstelbaar om ervoor te zorgen dat gebruikers de perfecte hoek kunnen bereiken.

Met een stand-by levensduur van de batterij tot 300 uur kan hij dagenlang meegaan op één keer opladen. Het heeft ook het extra voordeel dat het DSLR-camera's, camcorders en GoPro-camera's ondersteunt, hoewel GoPro-gebruikers een afzonderlijke montagebevestiging moeten kopen die te koop is voor ongeveer $ 8.

Casual-gebruikers hebben misschien geen selfiestick met zo'n bereik nodig, hoewel zwaardere apparaten veiliger zijn en zullen profiteren van het stevige frame van de Fugetek.

Het is vermeldenswaard dat de Fugetek vrij groot is voor een selfiestick, met een bereik van 16,8 inch tot 49 inch wanneer deze volledig is uitgeschoven. De meeste selfiesticks komen uit rond de 27-35 inch. Casual gebruikers hebben misschien geen selfiestick met zo'n bereik nodig, hoewel zwaardere apparaten veiliger zijn en zullen profiteren van het stevige frame van de Fugetek. Het assortiment maakt het ook een beetje groot om op te bergen in zakken of kleine handtassen. Gebruikers die op zoek zijn naar een discretere selfiestick, geven misschien de voorkeur aan een kleiner, compacter ontwerp.

Een andere belangrijke overweging is het gewicht, dat klokt op 9,6 gram zonder dat er een apparaat is aangesloten. Dit lijkt misschien niet veel, maar als de Fugetek eenmaal volledig is uitgeschoven en er een telefoon aan is bevestigd, kan hij je arm zwaar belasten.

Image
Image

Setup: Snel en gemakkelijk

De Fugetek wordt geleverd met een instructieboekje om nieuwe gebruikers aan de slag te krijgen, een draagtas over de schouder, een spiegelbevestiging, een schroefbevestiging, een oplaadkabel voor de Bluetooth-afstandsbediening en de selfie plak zichzelf.

We vonden het installatieproces snel en gemakkelijk. Eerst hebben we de houder op de bovenkant van de selfiestick geschroefd en vervolgens hebben we onze Samsung Galaxy S8 in het frame met rubberen greep vastgemaakt door het vergrendelingsmechanisme te schroeven totdat onze telefoon veilig was.

Vervolgens hebben we de afstandsbediening van de Fugetek losgekoppeld van het handvat van de selfiestick en de knop omgedraaid, waardoor de Bluetooth-mogelijkheden van Fugetek mogelijk zijn. Vers verzonden selfiesticks hebben vaak de afstandsbediening naar achteren gedraaid, dus je moet het handvat controleren als je het niet in de doos ziet.

Een andere belangrijke overweging is het gewicht, dat klokt op 9,6 gram zonder dat er een apparaat aan is bevestigd. Dit lijkt misschien niet veel, maar als de Fugetek volledig is uitgeschoven en een geschikt apparaat is aangesloten, kan dit behoorlijk oplopen.

Als laatste hebben we Bluetooth op onze smartphone ingeschakeld en gezocht naar Fugetek om te verschijnen in de koppelingsselectie. Het duurde tot 30 seconden voordat de Fugetek verscheen, dus wees geduldig. Toen het eenmaal verscheen, konden we de apparaten snel en soepel koppelen.

Een probleem dat we tegenkwamen, was dat de native camera-app voor Android moet worden bijgewerkt om de volumetoetsen in te stellen om te associëren met de zoomfunctie, althans op onze Samsung Galaxy S8. Toen we dit eenmaal hadden gedaan, kon de meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening die functionaliteit gebruiken, zodat we konden in- of uitzoomen met de afstandsbediening van de Fugetek. Helaas voor iPhone-, GoPro-, DSLR- en camcordergebruikers is dit geen optie omdat de zoomfunctie via de afstandsbediening niet wordt ondersteund voor apparaten buiten Android. Als inzoomen op selfies een must is, willen gebruikers misschien ergens anders kijken.

Image
Image

Prijs: Professionele kwaliteit voor een geweldige prijs

De prijs voor selfiesticks, met name selfiesticks van hoge kwaliteit, kan variëren van $ 20- $ 100. De Fugetek wordt over het algemeen verkocht voor ongeveer $ 20, wat een uitstekende prijs is voor de functies die gebruikers ontvangen, zoals het duurzame frame van aluminiumlegering, meerdere montageopties, afstandsbediening en Bluetooth-connectiviteit.

Concurrentie: bedraad of Bluetooth?

Met zoveel verschillende selfiestick-opties om uit te kiezen, is de concurrentie hevig en is het niet altijd gemakkelijk om te weten welk model het meest geschikt is voor jouw behoeften. Bij het vergelijken van de Fugetek FT-568 Professional Bluetooth Selfie Stick met andere modellen, is de belangrijkste overweging Bluetooth-connectiviteit versus een bekabelde verbinding. Hier is de bedrade JETech Battery Free Selfie Stick een budgetaankoop die zich onderscheidt van de rest.

De JETech Battery Free Selfie Stick is een gadget dat heel anders is dan de Fugetek. Het maakt verbinding met een smartphone via een 3,5 mm-kabel die rechtstreeks op de hoofdtelefoonaansluiting van een telefoon wordt aangesloten. Dit betekent dat zodra hij is aangesloten en in het frame is genest, je telefoon klaar is om die selfies te maken. Het is ook minder dan de helft van het gewicht van de Fugetek met een magere 4 ons, en kan instorten tot slechts 7,2 inch, waardoor het aanzienlijk kleiner is dan de 16,8 inch waar de Fugetek mee kan breken.

Omdat het geen batterij heeft, is het afhankelijk van de lading van een telefoon om stroom te trekken. Deze functie maakt het een uitstekende keuze voor een meer casual gebruiker die de selfiestick gewoon in een handtas of zak wil stoppen en mee wil nemen voor geïmproviseerde foto's zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Het vergt minder planning dan de Fugetek, die omvangrijk is en een batterij heeft die op een bepaald moment onvermijdelijk moet worden opgeladen.

Als Bluetooth-connectiviteit de voorkeur heeft, is een goede optie de Mpow Selfie Stick Bluetooth. Dit model klapt in tot 7,1 inch of kan worden verlengd tot 31,9 inch en weegt slechts 4,3 gram. De levensduur van de batterij is wat kort in vergelijking met de Fugetek, maar het is perfect voor een dag casual opnamen of drie tot vier uur frequenter gebruik. Als u op reis of onderweg bent, kan het verstandig zijn om een draagbare oplader mee te nemen.

Een professionele selfiestick

De Fugetek FT-568 Professional Bluetooth Selfie Stick is een uitstekende stevige, duurzame selfiestick voor gebruikers die de neiging hebben om langere, moeilijk bereikbare camera-opnamen te maken of die deze gadget willen koppelen aan een camcorder, GoPro of DSLR-camera. Voor de meer casual gebruiker kan deze selfiestick echter iets meer zijn dan redelijkerwijs nodig is.

Specs

  • Productnaam FT-568
  • Product Merk Fugetek
  • Prijs $18.99
  • Gewicht 9,6 oz.
  • Productafmetingen 2 x 16,8 x 2 inch.
  • Batterij 1 lithium-polymeerbatterij meegeleverd
  • Compatibiliteit Compatibel met de meeste iOS- en Android 4.3-systemen of hoger
  • Max. lengte uitschuifbaar tot 49 inch
  • Min lengte inklapbaar tot 16,8 inch
  • Telefoonhouder Geschikt voor smartphones tot 4,2 inch breed
  • Garantie Een jaar beperkte garantie

Aanbevolen: