Mpow iSnap X Selfie Stick Review: een betaalbare, compacte selfiestick

Inhoudsopgave:

Mpow iSnap X Selfie Stick Review: een betaalbare, compacte selfiestick
Mpow iSnap X Selfie Stick Review: een betaalbare, compacte selfiestick
Anonim

Bottom Line

De Mpow iSnap X is een gebruiksvriendelijke, Bluetooth-gestuurde selfiestick met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sterker nog, hij is compact en licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op elk avontuur.

Mpow iSnap X Selfie Stick

Image
Image

We hebben de Mpow iSnap X Selfie Stick gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Mpow iSnap X selfiestick gebruikt Bluetooth om de luiken van smartphones op afstand te bedienen en foto's op afstand te maken. Hoewel de Mpow over het algemeen aan de onderkant van het prijsspectrum voor selfiesticks verkoopt, laat je niet voor de gek houden door de lage kosten - deze compacte selfiestick is niet voor niets een van de meest populaire selfiesticks op Amazon. We hebben deze fanfavoriet meer dan een week gebruikt om te begrijpen waarom het zo'n aantrekkelijk gadget is. Lees verder en dit is wat we hebben geleerd.

Image
Image

Ontwerp: Compact en opbergbaar

De Mpow iSnap X selfiestick kwam aan in een kleine, witte doos met de selfiestick zelf, een instructieboekje en een oplaadkabel. Als hij is ingeklapt, is de Mpow niet veel groter dan de smartphones die hij moet beveiligen. De selfiestick meet een indrukwekkende 7,1 inch uit de doos en is uitbreidbaar tot 31,9 inch. Dit kleine formaat, gecombineerd met zijn gewicht van slechts 4,3 gram, maakt hem perfect om in een zak, handtas of rugzak te dragen.

Met een indrukwekkende 7,1 inch uit de doos, is de selfiestick uitschuifbaar tot 31,9 inch. Dit kleine formaat, gecombineerd met zijn gewicht van slechts 4,3 gram, maakt hem perfect om in een zak, handtas of rugzak te dragen.

Het komt opgeladen aan, hoewel het opladen niet lang duurt, slechts één tot twee uur. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat de Mpow een broodnodige waarschuwing bevat met betrekking tot opladen - hij is niet compatibel met snellaadadapters, maar alleen met standaard 5V / 2,4A-laders die de stroomsterkte niet verhogen.

Image
Image

Setup: Snel en gemakkelijk

De installatie verliep soepel en pijnloos. Eerst hebben we de ontspanknop op de soft-touch, antislip handgreep drie seconden lang ingedrukt totdat de LED begon te knipperen, wat aangaf dat hij klaar was om te koppelen met onze smartphone. Vervolgens hebben we Bluetooth-connectiviteit ingeschakeld op onze Samsung Galaxy S8 en deze in het frame geplaatst dat smartphones van 2,2 tot 3,3 inch breed kan bevatten. De compacte Galaxy S8 past probleemloos.

Het duurde tot 30 seconden, maar al snel zagen we dat de Mpow iSnap X beschikbaar was om te koppelen. We selecteerden het en zo was de installatie voltooid. Vanaf hier konden we de 270 graden draaibare houder draaien en aanpassen voor de beste selfie-hoek, de telescopische handgreep uitschuiven en begonnen weg te klikken.

Een punt van kritiek was dat tijdens het testen een kleine hoeveelheid wiebelen zichtbaar werd toen de Mpow tot zijn volledige lengte werd uitgeschoven. Hoewel onze smartphone nooit van de houder is gevallen vanwege de siliconen grip die hem veilig houdt, merkten we dat deze wiebel er af en toe toe leidde dat hij enigszins in het frame verschuift, zodat hij niet in een perfecte 90-graden hoek, waar de smartphone het veiligst is. Daarom moeten gebruikers zich ervan bewust zijn dat het een goede gewoonte is om hun smartphone regelmatig te controleren om de veiligheid te garanderen, vooral als u foto's van grotere hoogte maakt.

Gebruikers moeten er rekening mee houden dat de Mpow een broodnodige waarschuwing bevat met betrekking tot opladen - hij is niet compatibel met snellaadadapters, maar alleen met standaard 5V/2.4A-laders die de stroomsterkte niet verhogen.

Een ander probleem dat we tegenkwamen, was de kracht van de Mpow. Hoewel het perfect was voor een weekend van casual opnamen, had het moeite om zijn lading te behouden tijdens een dag van intensief gebruik. Het onderhouden van de Bluetooth-verbinding kan er ook voor zorgen dat smartphonebatterijen sneller leeg raken, vooral voor oudere telefoonmodellen die al moeite hebben om hun lading in de loop van een dag vast te houden. Voor mensen die reizen en verwachten veel foto's te maken, kan het verstandig zijn om een externe oplader mee te nemen.

Image
Image

Prijs: een grote waarde voor de functies

Selfiesticks hebben een brede prijsklasse die varieert tussen $ 10 - $ 100, afhankelijk van hun kenmerken. De Mpow, die over het algemeen voor ongeveer $ 9 wordt verkocht, is niet alleen een van de meest populaire apparaten op Amazon, maar staat ook vooraan in de prijscurve voor selfiesticks. Als een compacte, discrete selfiestick die binnen enkele seconden kan worden opgezet, is het gemakkelijk in te zien waarom hij zo populair is vanwege de prijs.

De Mpow iSnap vs. bekabelde JETech batterijvrije selfiestick

De Mpow heeft zo'n concurrerende prijs dat hij niet veel uitdagers heeft voor draadloze selfiesticks. Maar als je bereid bent om bedraad te gaan, is de JETech Battery Free Selfie Stick de belangrijkste concurrent van de Mpow iSnap X.

De JETech Battery Free Selfie Stick, in tegenstelling tot de Mpow, maakt verbinding met smartphones via een 3,5 mm-kabel die rechtstreeks in de hoofdtelefoonaansluiting van een smartphone wordt gestoken, wat betekent dat als u een nieuwere telefoon zonder hoofdtelefoonaansluiting heeft, u niet het kunnen gebruiken. Op zijn ingeklapte lengte is hij slechts 7,2 inch. Het kan tot 28,7 inch lang worden, net iets minder dan de maximale lengte van 31,9 inch van de Mpow.

Het is ook iets lichter, slechts 4 ons. Dit betekent dat het, net als de Mpow, geweldig is om in een zak of handtas te stoppen en mee te nemen voor een avontuur. Het is ook batterijloos, omdat het afhankelijk is van de batterij van een smartphone om de externe sluiter van stroom te voorzien. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat de batterij leeg raakt.

Geprijsd op Amazon voor ongeveer $ 10, het is in dezelfde prijsklasse als Mpow, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen met oudere smartphones of batterijproblemen. Voor gebruikers die zich geen zorgen willen maken over dongles voor ontbrekende koptelefoonaansluitingen, is de Mpow de betere optie als je volledig draadloos wilt gaan.

Eenvoud, betaalbaarheid en draagbaarheid maken de iSnap X tot een winnaar

De Mpow iSnap X selfiestick is een gebruiksvriendelijke gadget voor een betaalbare prijs. Het is gemakkelijk in te zien waarom het zo'n hype heeft: het is goedkoop, compact, lichtgewicht en extreem draagbaar, waardoor het perfect is om mee te nemen op elk avontuur.

Specs

  • Productnaam iSnap X Selfie Stick
  • Product Merk Mpow
  • MPN MBT8B Zwart
  • Prijs $8.99
  • Gewicht 3.4 oz.
  • Productafmetingen 7,1 x 1,8 x 1,5 inch.
  • Batterij 60mAh
  • Voedingsingang 5V
  • Android-compatibiliteit De meeste Android-apparaten compatibel
  • iOS-compatibiliteit De meeste iOS-apparaten compatibel
  • Max. lengte uitschuifbaar tot 31,9 inch
  • Min lengte inklapbaar tot 7,1 inch
  • Telefoonhouder Geschikt voor smartphones met een breedte van 2,2 tot 3,3 inch
  • Garantie 18 maanden garantie

Aanbevolen: