IPad Mini gaat niet aan? Probeer deze oplossingen

IPad Mini gaat niet aan? Probeer deze oplossingen
IPad Mini gaat niet aan? Probeer deze oplossingen
Anonim

Als je iPad Mini niet aangaat nadat je op de Home-knop hebt gedrukt, raak dan niet in paniek. In de meeste gevallen zijn er maar een paar eenvoudige stappen nodig om de tablet weer tot leven te brengen. We laten u zien wat u moet doen om uw apparaat weer aan het werk te krijgen.

Als uw iPad Mini niet aan gaat en geen van deze oplossingen werkt, moet u mogelijk een nieuwe iPad aanschaffen.

  1. Maak de iPad wakker Het kan in een slaapstand staan en niet uitgeschakeld zijn. Als het een of twee keer indrukken van de Sleep/Wake-knop niets doet, is de iPad mogelijk uitgeschakeld. Wanneer een iPad volledig is uitgeschakeld, wordt de batterij niet gebruikt. U weet dat de iPad wordt ingeschakeld wanneer u het Apple-logo ziet.
  2. Verhoog de helderheid op het iPad-scherm De tablet is mogelijk ingeschakeld, maar het scherm is mogelijk te donker. Neem de iPad mee naar een donkere kamer, open het Control Center en verhoog de helderheid. Om het Control Center in iOS 12 te openen, veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek; in iOS 11 en eerder, veeg omhoog vanaf de onderkant.

    Image
    Image
  3. Sluit de iPad aan en laad hem op Als de iPad is uitgeschakeld en niet kan worden ingeschakeld wanneer u de Wake-knop ingedrukt houdt, is de batterij mogelijk helemaal leeg. Wacht enkele minuten na het aansluiten van de iPad om te zien of een batterij-indicator verschijnt of dat het apparaat wordt ingeschakeld. Het wordt automatisch ingeschakeld wanneer de batterij voldoende energie heeft om het apparaat te wekken. Als je deze indicator niet binnen een uur ziet, of als je een "connect to power"-indicator ziet, controleer dan of alles goed is aangesloten. Probeer ook een andere USB-kabel of stopcontact te gebruiken.

    Als een iPad Mini in een hete auto of buiten bij vriestemperaturen wordt achtergelaten, kan deze worden uitgeschakeld en mogelijk niet worden opgeladen. Breng hem op kamertemperatuur voordat je hem start of oplaadt.

    Maak de oplaadpoort schoon als de iPad een uur lang is aangesloten en niet oplaadt. Vuil of stof kan de poort blokkeren, wat het opladen kan belemmeren. Gebruik een houten of plastic tandenstoker om al het vuil eruit te schrapen.

  4. Repareer kabelverbindingen in de iPad. Sommige gebruikers hebben hun iPad kunnen inschakelen nadat ze de iPad hebben laten boeren. Door er licht op te kloppen, kunnen losse kabels die geen solide verbindingen maken opnieuw worden uitgelijnd.

    Zorg ervoor dat u de tablet uitschakelt voordat u dit doet, en bedek de voor- en achterkant goed met een handdoek.

  5. Reset de iPad. Het opnieuw opstarten van een iPad Mini met behulp van een iPad-herstartprocedure werkt wanneer de iPad is ingeschakeld. Als de iPad is uitgeschakeld, voert u een harde reset uit op de iPad Mini.

  6. Zet de iPad in de herstelmodus en update de software. In de herstelmodus worden uw gegevens niet gewist, maar wordt de iPad-software bijgewerkt en wordt de nieuwste versie van iOS opnieuw geïnstalleerd.
  7. Wis de iPad op afstand Als een iPad niet kan worden ingeschakeld, kunt u proberen de herstelmodus te gebruiken of deze gedeeltelijk te starten en op afstand wissen om de software te resetten. Als je de iPad op deze manier kunt wissen, update hem dan naar de nieuwste iOS-versie om te verhelpen wat de oorzaak was dat hij niet startte.

    Een normale iPad-reset omvat toegang tot de instellingen van de iPad vanuit het apparaat. U kunt een iPad niet resetten als de iPad niet start.

  8. Breng de iPad naar een expert. Als bovenstaande oplossingen niet werken, breng de iPad dan naar een geautoriseerde reparatieservice. Er is mogelijk een hardwareprobleem dat met softwarefixes niet kan worden opgelost. Zoek een expert in de Apple Genius-bar of bij een door Apple gecertificeerd reparatiecentrum.

Aanbevolen: