Hoe u uw iPhone-apps up-to-date kunt houden

Inhoudsopgave:

Hoe u uw iPhone-apps up-to-date kunt houden
Hoe u uw iPhone-apps up-to-date kunt houden
Anonim

Er zijn veel redenen om iPhone-apps up-to-date te houden. Aan de leuke kant bieden nieuwe versies van apps geweldige nieuwe functies. Een minder leuke - maar misschien wel belangrijkere - reden is dat app-updates bugs oplossen die zaken als crashes en beveiligingsproblemen oplossen. Er zijn een paar manieren om iPhone-apps up-to-date te houden, van handmatige technieken tot automatische instellingen, zodat u nooit meer aan updates hoeft te denken.

Sommige van deze aanwijzingen zijn van toepassing op alle iPhones, maar sommige zijn alleen relevant voor specifieke versies van de software. Deze verschillen worden hieronder aangegeven.

iPhone-apps bijwerken met App Store

De meest gebruikelijke manier om apps op je iPhone up-to-date te houden, is met de ingebouwde App Store-app. Tik hiervoor op het tabblad Updates in het onderste menu en kies Update All om de apps bij te werken die updates nodig hebben. Je kunt ook UPDATE selecteren naast een app om alleen die app bij te werken.

Image
Image

De meeste apps hebben uitgebreide details over wat er wordt bijgewerkt met de nieuwste app-versie. Tik op more om de versiegeschiedenis van die app te lezen.

Automatische updates voor iPhone-apps inschakelen

Sinds iOS 7 kan de iPhone apps automatisch bijwerken wanneer ontwikkelaars een nieuwe versie uitbrengen. Dit betekent dat je nooit meer op de update-knop hoeft te tikken; geniet gewoon altijd van de meest recente apps.

Dit is geweldig in termen van efficiëntie, maar als je niet oppast, kan dit ook resulteren in het downloaden van grote bestanden via mobiele netwerken, waardoor je maandelijkse datalimiet snel kan oplopen.

Hier leest u hoe u automatische app-updates inschakelt en uw gegevens bewaart:

  1. Open de Settings app en ga naar iTunes & App Store.
  2. In de Automatische downloads sectie, zet de Updates tuimelschakelaar aan om automatisch updaten voor apps in te schakelen.
  3. Schakel de Gebruik mobiele data tuimelschakelaar uit om ervoor te zorgen dat app-updates alleen worden gedownload wanneer het apparaat is verbonden met wifi.

    Image
    Image

De mobiele optie is ook van toepassing op andere automatische updates die mogelijk zijn ingeschakeld, zoals voor muziek en boeken. Als u mobiele gegevens nodig heeft voor een van deze functies, schakelt u automatisch downloaden voor updates uit zodat de mobiele optie kan worden ingeschakeld. Lied- en boekdownloads zijn vrij klein, terwijl app-updates honderden megabytes kunnen zijn.

Gebruik iTunes om iPhone-apps bij te werken

Als je veel tijd in iTunes doorbrengt, update dan je apps in iTunes en synchroniseer ze met je iPhone.

Deze optie is niet beschikbaar in recente versies van iTunes, dus het is alleen relevant voor oude versies van iTunes (vóór versie 12.7).

  1. Selecteer in iTunes het pictogram voor apps in de linkerbovenhoek van het venster. Of ga naar View > Apps.
  2. Selecteer Updates in de rij met knoppen bovenaan. Dit geeft een overzicht van de apps op uw computer met beschikbare updates. Deze lijst kan verschillen van wat u op uw iPhone ziet, omdat deze alle apps bevat die u ooit hebt gedownload, niet alleen de apps die momenteel op uw telefoon zijn geïnstalleerd.

    Als je de apps op je iPhone hebt bijgewerkt en de telefoon niet met je computer hebt gesynchroniseerd, weet iTunes niet dat je de update niet nodig hebt.

  3. Kies een app voor meer informatie over de update en selecteer Update om de nieuwste versie te downloaden. Om elke app bij te werken, selecteer Update All Apps.

Achtergrond App vernieuwen

Er is een andere manier om je apps up-to-date te houden: Achtergrondapp vernieuwen. Deze functie, geïntroduceerd in iOS 7, downloadt niet de nieuwste versie van een app, maar vernieuwt apps in plaats daarvan met nieuwe inhoud, zodat je altijd over de nieuwste informatie beschikt. Dit is niet hetzelfde als het updaten van de app, maar het is nog steeds erg handig.

Als Background App Refresh is ingeschakeld voor bijvoorbeeld de Twitter-app en je altijd Twitter checkt tijdens het ontbijt om 7 uur 's ochtends, leert de telefoon dit patroon en vernieuwt, als de functie is ingeschakeld, je Twitter-feeds vóór 7 uur 's ochtends, zodat u de meest actuele inhoud ziet wanneer u de app start.

Hier leest u hoe u Achtergrond App-vernieuwing inschakelt:

  1. Open Settings en ga naar General > Background App Refresh.
  2. Tik op Achtergrond App vernieuwen.

  3. Kies Wi-Fi om Verversen van achtergrondapps in te schakelen wanneer u zich op een Wi-Fi-netwerk bevindt.
  4. Kies Wi-Fi en mobiele data om deze functie ook te gebruiken met uw mobiele data-abonnement.

    Image
    Image

    Background App Refresh gebruikt je maandelijkse mobiele data. Als u zich daar zorgen over maakt, maar de functie toch wilt gebruiken, stelt u deze in op alleen wifi. De batterij kan ernstig leeglopen, dus als de levensduur van de batterij belangrijk voor je is, laat hem dan uitgeschakeld.

  5. Tik op de pijl in de linkerbovenhoek van het scherm om alle apps te zien waarvoor de app-verversing op de achtergrond kan worden ingeschakeld.
  6. Tik op de knop naast een van de apps in de lijst om Ververs apps op de achtergrond in te schakelen.

Aanbevolen: