Hoe het iPhone-scherm aan te houden

Inhoudsopgave:

Hoe het iPhone-scherm aan te houden
Hoe het iPhone-scherm aan te houden
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Settings > Display & Brightness > Auto-Lock om de standaard Auto-Lock-instellingen van uw iPhone te wijzigen.
  • Je kunt op Nooit tikken om je iPhone-scherm altijd aan te houden, of je kunt één, twee, drie, vier of vijf minuten selecteren.
  • Er verschijnt een blauw vinkje naast je selectie als je de instellingen voor automatisch vergrendelen van je iPhone hebt gewijzigd.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt voorkomen dat het scherm van uw iPhone wordt uitgeschakeld en vergrendeld wanneer u het niet actief gebruikt. Het legt ook uit hoe je de Auto-Lock-instellingen van een iPhone kunt wijzigen om het scherm langer dan 30 seconden aan te houden.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn iPhone-scherm aan blijft?

Als je een nieuwe iPhone krijgt, bevat een van de standaardinstellingen een Auto-Lock voor het scherm. Het iPhone-vergrendelingsscherm helpt je telefoon en eventuele persoonlijke informatie te beveiligen. Deze standaardinstelling treedt in werking na 30 seconden inactiviteit, waarbij het scherm van je telefoon wordt uitgeschakeld en vergrendeld.

Auto-Lock kan erg frustrerend zijn als je scherm aan moet blijven zodat je de routebeschrijving op Google Maps kunt bekijken of je handen vuil kunt maken terwijl je een recept volgt. Om de standaard Auto-Lock-instellingen van je iPhone te wijzigen, kun je deze stappen volgen om te voorkomen dat je scherm in slaap v alt.

  1. Tik op Instellingen op het startscherm van je iPhone.
  2. Scroll naar beneden en tik op Beeldscherm en helderheid.

    Image
    Image
  3. Select Auto-Lock.

  4. Tik op Nooit.

    Als u Nooit niet kunt selecteren, wordt uw iPhone mogelijk beheerd door een beheerder zoals een school, organisatie of andere entiteit. Neem contact op met uw beheerder om de standaardinstellingen van uw iPhone te wijzigen, zodat uw scherm altijd aan blijft.

  5. Als je een blauw vinkje ziet rechts van Nooit, heb je met succes de instellingen voor automatisch vergrendelen van je iPhone gewijzigd en kun je op Terug drukken.

    Als de Auto-Lock-instellingen van de iPhone zijn ingesteld op Nooit, wordt het scherm van je iPhone alleen uitgeschakeld en vergrendeld als je handmatig op de knop aan de rechterkant van je iPhone drukt. Vergeet niet de instellingen van je iPhone terug te veranderen als je wilt dat je scherm weer vergrendelt. Als je dit doet, kun je je batterij sparen en de gegevens van je telefoon veilig houden.

    Image
    Image

Hoe zorg ik ervoor dat mijn scherm niet in slaap v alt?

Soms wil je niet per se dat je telefoon na 30 seconden in slaap v alt, maar je wilt ook niet dat hij altijd aan blijft staan en de kostbare batterijduur van je apparaat opslokt. Volg deze stappen om je iPhone-scherm langer dan 30 seconden aan te houden.

  1. Tik op Instellingen op het startscherm van je iPhone.
  2. Scroll naar beneden en tik op Beeldscherm en helderheid.
  3. Select Auto-Lock.
  4. Tik op 1 minuut, 2 minuten, 3 minuten, 4 minuten of 5 minuten om te selecteren hoe lang je wilt dat je iPhone-scherm verlicht blijft.
  5. Als je een blauw vinkje ziet rechts van je selectie, heb je de instellingen voor automatisch vergrendelen van je telefoon gewijzigd en kun je op Terug drukken.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe houd ik mijn meldingen privé op het vergrendelscherm van mijn iPhone?

    Ga naar de meldingsinstellingen van je iPhone en selecteer Show Preview > When Unlocked. Op die manier kan niemand je meldingen zien zonder je telefoon te ontgrendelen.

    Hoe zie ik herinneringen op het vergrendelscherm van mijn iPhone?

    Om je iPhone-herinneringen te zien wanneer je telefoon is vergrendeld, ga je naar Instellingen > Meldingen > Herinneringen> Meldingen toestaan en schakel vervolgens Toon op vergrendelscherm . in

    Hoe vergrendel ik de schermoriëntatie op de iPhone?

    Om te voorkomen dat uw iPhone-scherm draait, opent u het Control Center en tikt u op de schermrotatievergrendeling. Tik er nogmaals op als je wilt dat het scherm automatisch draait.

Aanbevolen: