Wat is een PopSocket?

Inhoudsopgave:

Wat is een PopSocket?
Wat is een PopSocket?
Anonim

Strikt genomen is PopSockets de naam van het bedrijf dat een groep accessoires maakt die bedoeld zijn om je telefoon op te bergen. PopGrip (gewoonlijk PopSocket genoemd) Is de inklapbare schijf die aan de achterkant van uw apparaat wordt bevestigd om het gemakkelijker te maken om uw telefoon met één hand vast te houden.

PopGrip wordt geleverd in een enorme verscheidenheid aan ontwerpen, waarbij de PopSockets-website de mogelijkheid biedt om er zelf een aan te passen. Als je op zoek bent naar opties om je apparaat veilig vast te houden terwijl je wegscrollt, dan is PopSockets misschien het antwoord voor jou.

De PopGrip hecht zich aan de achterkant van je telefoon (of hoesje, in sommige gevallen, hoewel de instructies waarschuwen voor siliconen) met behulp van een zelfklevende gel. De lijm kan opnieuw worden gepositioneerd en kan in water worden gewassen en 10 minuten worden gedroogd als hij niet meer blijft plakken.

PopGrip werkt door een accordeon-achtige schijf aan de achterkant van je telefoon uit te vouwen/in te klappen. Wanneer uitgevouwen, is het punt dat zich het dichtst bij de telefoon bevindt vrij smal zodat uw vingers eromheen kunnen splijten. Het uitgezette gedeelte wordt breder in een kegel zo breed als de schijf, waardoor het apparaat goed tegen uw vingers blijft zitten. Hierdoor heb je je duim vrij om te scrollen of die selfie te maken zonder je zorgen te maken dat je je telefoon laat vallen.

Image
Image

Uw PopSocket toepassen

Je moet beslissen waar je je PopSocket wilt plaatsen. Persoonlijk vind ik de mijne op het onderste derde deel van mijn telefoon leuk, zodat ik gemakkelijk de startknop op mijn apparaat kan bereiken. Probeer je PopSocket uit te breiden voordat je de lijm blootlegt en houd hem tegen je telefoon om de beste plek te vinden.

Wat als je het niet leuk vindt waar je het hebt geplakt nadat je het hebt geplakt? Geen probleem, je kunt het eraf halen en de positie veranderen.

Uitdrogen

De zelfklevende gel op een PopGrip is herbruikbaar en kan worden gewassen, maar als je hem 15 minuten of langer aan de lucht blootstelt, droogt de gel uit en plakt hij niet meer. Als je van positie of apparaat verandert, doe dat dan snel.

Met de originele versie van PopGrip kunt u geen inductieladen gebruiken (iPhone 8, X, enz.). Als je een apparaat hebt dat draadloos opladen gebruikt, heb je de nieuwere versie van PopGrip nodig met verwisselbare ontwerpen. De schijven die bij de nieuwere versie zijn geleverd, kunnen worden verwijderd zodat u het apparaat kunt opladen zonder de lijm in gevaar te brengen.

Meer PopSocket-mogelijkheden

PopGrip heeft een nieuwere "swappable" versie waarmee je de ontwerpen kunt veranderen. Deze versie heeft als bijkomend voordeel dat hij draadloos kan worden opgeladen en gemakkelijker in een zak kan worden opgeborgen. De originele versie steekt uit je telefoon, zelfs als hij is ingeklapt, dus houd er rekening mee dat je telefoon misschien niet zo goed in je zak of portemonnee past.

PopSockets maakt ook een dock die aansluit op PopGrip. De Mount is er in twee varianten, een die op een plat oppervlak blijft plakken en een tweede die in de ventilatieopening van uw voertuig wordt geklikt. De PopGrip schuift vervolgens in de sleuf, zodat u uw telefoon kunt monteren voor navigatie. De Mount kan ook worden gebruikt om je telefoon aan de muur te bevestigen; het interfereert niet met een oplaadsnoer.

Aanbevolen: