Hoe een nummer op LG te blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe een nummer op LG te blokkeren
Hoe een nummer op LG te blokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Hands-down het gemakkelijkst: ga naar je belgeschiedenis, tik op het nummer en tik vervolgens op Menu > Block Number.
  • U kunt ook de kiezer openen en op Menu > tikken Oproepinstellingen > Oproep blokkeren en weigeren met bericht.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ongewenste oproepen en sms-berichten op een LG-telefoon kunt blokkeren.

Hoe u oproepen uit uw oproepgeschiedenis kunt blokkeren

De gemakkelijkste en meest gebruikelijke manier om een telefoonnummer te blokkeren, is vanuit je belgeschiedenis. Zoek het nummer dat u heeft gebeld en tik erop. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek > Bloknummer.

Image
Image

Het is belangrijk op te merken dat het blokkeren van oproepen van een nummer ook teksten blokkeert en vice versa. Geblokkeerde sms-berichten worden opgeslagen in een "geblokkeerde box", zodat u ze nog steeds kunt ophalen als u ze nodig heeft of van gedachten verandert. We laten u zien hoe u oproepen en sms-berichten kunt blokkeren, hoe u ze kunt deblokkeren en hoe u gesekwestreerde sms-berichten kunt vinden.

Oproepen op een LG-telefoon blokkeren via Instellingen

Als je een nummer of een reeks nummers wilt toevoegen voordat ze je bellen, zijn er drie functies voor het blokkeren van oproepen in je kiezer. Open uw kiezer en tik op de menu knop > Oproepinstellingen > Oproepblokkering & Weigeren met bericht.

Image
Image

Hier vindt u drie opties:

  • Geblokkeerde nummers: u kunt een nieuw nummer invoeren door op het "+"-symbool te tikken en vervolgens een nummer uit uw contacten, oproeplogboeken of een geheel nieuw nummer toevoegen.
  • Cijferfilter: Dit blokkeert oproepen op basis van het eerste of laatste cijfer van een inkomend telefoongesprek. Tik op de "+", selecteer vervolgens de voorwaarde (begint met of eindigt met), en vervolgens de cijfers. Tik vervolgens op Blokkeren.
  • Privénummers: deze schakelaar is eenvoudig aan of uit te zetten en voorkomt inkomende oproepen van privénummers als deze is ingeschakeld. Privénummers zijn nummers die opzettelijk zijn geblokkeerd door de beller.

Hoe berichten uit uw berichtengeschiedenis te blokkeren

Net als bij het blokkeren van oproepen, kunt u sms-berichten blokkeren vanuit uw berichtgeschiedenis of vanuit de instellingen voor Berichten.

  1. Tik op een bericht dat je wilt blokkeren.
  2. Tik op de menu knop.
  3. Tik op Bloknummer.
  4. Plaats een vinkje als je alle berichten van dit nummer wilt verwijderen en tik vervolgens op Block.

    Image
    Image

Hoe berichten te blokkeren van de berichtinstellingen

Je kunt nummers ook blokkeren vanuit het hoofdmenu van de berichten-app. Tik vanuit uw Berichten-app op de knop menu in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen > Berichten blokkeren.

Image
Image

Net als bij instellingen voor oproepblokkering, vindt u hier verschillende opties:

  • Geblokkeerde nummers: hier kunt u een nieuw nummer invoeren door op het "+"-symbool te tikken en vervolgens een nummer uit uw contacten, oproeplogboeken of een geheel nieuw nummer toevoegen.
  • Cijferfilter: Dit blokkeert berichten op basis van het eerste of laatste cijfer van een inkomend telefoongesprek. Tik op de "+", selecteer vervolgens de voorwaarde (begint met of eindigt met), en vervolgens de cijfers. Tik vervolgens op Blokkeren.
  • Woordfilter: hiermee kunt u inkomende berichten van iedereen blokkeren op basis van trefwoorden.
  • Block onbekend nummer: Deze schakelaar is een eenvoudige aan- of uitschakeling die inkomende berichten van onbekende nummers zal voorkomen als deze is ingeschakeld. Dit wordt niet aanbevolen omdat bedrijven die bevestigingsteksten sturen voor zaken als logins mogelijk worden geblokkeerd
  • Blocked box: hier worden geblokkeerde berichten gesequestreerd. Als je een geblokkeerde sms wilt ophalen, moet je hier zijn.

Hoe een nummer op LG te deblokkeren

Als je besluit dat je een nummer of nummers die beginnen of eindigen met bepaalde cijfers niet langer wilt blokkeren, kun je het nummer als volgt deblokkeren:

  1. Open je kiezer.
  2. Tik op het menu > Oproepinstellingen > Oproep blokkeren en weigeren met bericht.
  3. Tik op Geblokkeerde nummers of Cijferfilter (afhankelijk van welke u wilt verwijderen).
  4. Tik bovenaan de lijst op het prullenbakpictogram en u kunt een of alle vermeldingen verwijderen.

Tik op dezelfde manier voor berichten op de menuknop in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen > Berichtblokkering Tik vanaf hier op Geblokkeerde nummers, Cijferfilter of Woordfilter Verwijder het nummer of trefwoord dat u opnieuw wilt openen en u wordt ingesteld.

Image
Image

Andere opties

Verschillende providers en apps van derden hebben ook services die oproep- en sms-blokkering mogelijk maken. Uw kilometerstand kan variëren met andere apps en services, maar de ingebouwde opties van LG zouden de meeste gevallen moeten dekken.

Aanbevolen: