Evecase Universal Messenger Tote Review: de meest betaalbare draagtas die je kunt krijgen

Inhoudsopgave:

Evecase Universal Messenger Tote Review: de meest betaalbare draagtas die je kunt krijgen
Evecase Universal Messenger Tote Review: de meest betaalbare draagtas die je kunt krijgen
Anonim

Bottom Line

Als je een laptoptas nodig hebt en een beperkt budget hebt, is dit misschien een goede optie, maar ben niet van plan om veel mee te nemen.

Evecase Universele Messenger Tote

Image
Image

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

We hebben Evecase Universal Messenger Tote gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Evecase brengt al een aantal jaren betaalbare tassen uit. Hoewel niet zo bekend als een bedrijf als Timbuk2, is het merk zeker populair, en hun Universal Messenger Tote is een geweldige optie als je een minimale messengertas wilt om je laptop mee te nemen. Alleen al de bodemprijs zal u in ieder geval een kijkje geven bij het afwegen van uw opties. We hebben specifiek hun 13-inch versie getest, maar je kunt de tas ook krijgen in 15- en 17-inch maten.

Image
Image

Ontwerp: gemaakt van het duurzame oude pak van je opa

De Evecase Universal Messenger Tote is niet het meest indrukwekkende ontwerp, maar dat hangt af van je smaak. De tas is gemaakt van een pakachtig materiaal dat grijs is met strepen in verschillende tinten, geaccentueerd met nylon riemen en enkele lederen accenten langs de rand. In het midden is het metalen logo van Evecase in de tas gestempeld, met twee extra logo's die in de leren handvatten aan de bovenkant zijn gedrukt. Slank is hier een understatement, dus plan deze messenger niet als je meer wilt meenemen dan alleen een laptop/tablet en een oplader - dit ding is klein.

De hoes is goed gewatteerd en biedt solide bescherming, maar we konden hier niets groters dan een Pixelbook of 13-inch MacBook Pro in passen (de MacBook was zelfs krap).

Voor opslag en organisatie heeft de Messenger Tote drie compartimenten. Aan de voorkant is er een groot vak met ritssluiting met een beetje vulling en twee interne vakken voor kleinere items. Het hoofdvak in het midden is in de eerste plaats slechts een laptophoes, waarin een tablet of een laptop kan worden opgeborgen (hier zal zeker niet zoiets als een gaming-laptop in worden gepropt). De hoes is goed gewatteerd en biedt solide bescherming, maar we konden hier niets groters dan een Pixelbook of 13-inch MacBook Pro plaatsen (de MacBook was zelfs krap). Aan de achterkant van de tas is er nog een laatste vak met ritssluiting zonder interne organisatoren.

Image
Image

Comfort: gemakkelijk te dragen, maar niet veel vulling

Comfort met de Messenger Tote is een beetje moeilijk te beoordelen. Het is absoluut comfortabel om de hele dag rond te dragen, hoewel de schouderriem geen vulling heeft. De reden hiervoor is dat deze tas zo slank en klein is. Zelfs als je zou proberen het op te laden, wat we deden, zou je het moeilijk hebben om het zwaar genoeg te maken om je te verzwaren. Om die reden is het comfortabel - gewoon standaard. De handgrepen aan de bovenkant zijn ook een leuke touch.

Het is goedkoop, duurzaam en perfect voor diegenen die licht moeten reizen met minimale uitrusting.

Image
Image

Duurzaamheid: Goedkoop hoeft niet dun te zijn

Voor een koerierstas van minder dan $ 30, zou je gelijk hebben als je je een beetje zorgen maakt over de bouwkwaliteit en duurzaamheid, maar deze kleine Evecase-tas is verrassend goed geconstrueerd. De gebruikte materialen zijn solide, meestal nylon en neopreen, die samen een goede constructie en bescherming bieden. Omdat de tas zo klein is en moeilijk te overladen is, ben je ook beschermd tegen de typische storingen waar veel tassen last van hebben langs de riemen of ritsen. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de banden na verloop van tijd rafelen, maar we hebben tijdens onze tests geen echte zwakke punten ervaren.

Voor deze lage prijs beknibbel je ook niet op duurzaamheid, vaak het geval bij goedkopere tassen.

Prijs: moeilijk te verslaan voor het geld

Voor de prijs is deze tas moeilijk te negeren. Je kunt de Evecase Messenger Tote krijgen voor ongeveer $ 20 tot $ 30, afhankelijk van de maat die je kiest. Het is duidelijk dat de grotere meer zijn, maar alleen in stappen van $ 5. Om die reden raden we aan een beetje groter te gaan en de 15-inch tas te nemen, tenzij je gewoon een tablet of compacte laptop zoals een MacBook Air of Pixelbook wilt meenemen. Voor deze lage prijs beknibbel je ook niet op duurzaamheid - vaak wel het geval bij goedkopere tassen. Met de bouwkwaliteit en prijs is deze tas een solide, betaalbare optie op de markt.

Een korte opmerking: er zijn een heleboel vergelijkbare opties op Amazon en andere vergelijkbare retailers, maar veel van deze hebben last van goedkope materialen en naaien, dus doe je huiswerk voordat je goedkoop weggaat en probeer een paar dollar te besparen.

Evecase Messenger Tote vs. MOSISO polyester laptop schoudertas

Een snelle zoektocht naar vergelijkbare tassen zal je overspoelen met resultaten, en de meeste van hen zijn goedkope tassen waar mensen vaak spijt van hebben door te zeggen: "je krijgt waar je voor beta alt". Dat gezegd hebbende, zijn er enkele vergelijkbare opties, zoals de schoudertas van MOSISO, die op dit moment misschien wel de beste tas van de concurrent is.

De MOSISO-tas is grotendeels hetzelfde als de Evecase. Het heeft verschillende maten tot 15,6 inch, een enkele schouderriem, een laptopvak en een paar kleine vakken met ritssluiting. De twee zijn ook ongeveer dezelfde betaalbare prijs, waarbij de MOSISO iets minder is. In tegenstelling tot de Evecase is de MOSISO echter verkrijgbaar in een aantal kleuropties en is hij gemaakt van nepleer dat er volgens ons veel aantrekkelijker (en professioneler) uitziet. Deze twee liggen zo dicht bij elkaar dat het echt alleen maar neerkomt op je voorkeur voor uiterlijk. Een leuke bijkomstigheid van de MOSISO is de bagageband om hem aan je koffer te bevestigen. Draagriemen zijn vooral handig als je tijdens je reizen een heleboel spullen hebt gesjouwd.

Je kunt nu onze lijst met de beste laptop-messengertassen vinden om nog meer geweldige opties te zien die mogelijk beter bij je behoeften passen.

Perfect voor de minimalistische forens

Als je wilt wat eigenlijk een laptophoes met een schouderriem is, is de Evecase Universal Messenger Tote een goede optie als je van het uiterlijk houdt. Het is goedkoop, duurzaam en perfect voor diegenen die licht moeten reizen met minimale uitrusting.

Specs

  • Productnaam Universal Messenger Tote
  • Product Merk Evecase
  • MPN B00JXCX14S
  • Prijs $20.99
  • Gewicht 1 lbs.
  • Productafmetingen 13,15 x 9,25 x 1,75 inch.
  • Kleur Grijs
  • Garantie beperkt
  • Laptophoes 10,5” x 1,2” x 15”
  • Capaciteit 1.6L

Aanbevolen: