Skullcandy Crusher ANC Review: de meest bassiest ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die je kunt kopen

Inhoudsopgave:

Skullcandy Crusher ANC Review: de meest bassiest ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die je kunt kopen
Skullcandy Crusher ANC Review: de meest bassiest ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die je kunt kopen
Anonim

Bottom Line

Skullcandy Crusher ANC-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking gaat visueel in tegen de merktrend van onbezonnenheid. Ze leunen echter volledig op de ongeraffineerde persoonlijkheid van het merk met enkele van de luidste bastonen die je tegenwoordig in over-ear-koptelefoons vindt. Verwacht alleen niet veel ruisonderdrukking als resultaat.

Skullcandy Crusher ANC Ruisonderdrukkende draadloze hoofdtelefoon

Image
Image

We hebben de Skullcandy Crusher ANC-hoofdtelefoon gekocht zodat onze deskundige recensent ze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Wanneer klanten boven de $ 300 uitkomen voor een Bluetooth-compatibele, ruisonderdrukkende hoofdtelefoon, verwachten ze veel - en terecht. Naast de basis willen ze high fidelity, veel audio finesse, een gebruiksvriendelijke app en veel bas. In het geval van de Skullcandy Crusher ANC-hoofdtelefoons krijgen ze de meeste daarvan.

Ik vond de Crusher ANC-hoofdtelefoon ongeveer net zo subtiel en genuanceerd als de merk- en modelnaam doet vermoeden. De Crushers zijn de voorhamers van over-het-oor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons. Ze hebben een indrukwekkende batterijduur, een redelijk goede geluidskwaliteit en een verbluffende bas.

Maar hoe houden ze stand tijdens dagelijks gebruik en tegen de concurrentie? Ik heb ze meer dan 26 uur getest om erachter te komen.

Image
Image

Ontwerp: schoon en niet te onbezonnen

Het zal waarschijnlijk niemand verbazen dat het merk Skullcandy bekend staat als een beetje onbezonnen en opzichtig. Gelukkig, in het zwarte kleurenschema, vecht de Crusher ANC-hoofdtelefoon tegen die trend - althans visueel (hoewel Skullcandy de Crusher ANC wel verkoopt in een dieprode kleur die een beetje gedurfder is).

Wat het algehele ontwerp betreft, zijn de Crushers goed, maar niet geweldig. Ze hebben geen echt high-end accenten, maar de bouwkwaliteit lijkt goed. Ze kraakten niet zoals goedkope plastic headsets doen wanneer ze buigen en verschuiven, en zijn stevig gemaakt van hoogwaardige materialen.

De multifunctionele knoppen op de rechteroorschelp zijn gemakkelijk toegankelijk, groot genoeg om meteen met een vingertop te vinden. Ze missen echter een deel van de prettige klikbaarheid van andere high-end over-ear hoofdtelefoons.

Image
Image

Comfort: Flink, maar niet hinderlijk dus

Met een gewicht van 10,8 gram is de Skullcandy Crusher ANC-hoofdtelefoon niet de lichtste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking die je kunt kopen. Met dat gewicht zijn ze echter niet hinderlijk zwaar.

Toen ik ze op mijn hoofd had, vond ik ze redelijk comfortabel met minimaal oorzweet. Dat gezegd hebbende, ik heb deze halverwege de herfst getest, dus je ervaring kan in de zomer anders zijn in vochtigere klimaten. Over het algemeen zijn ze redelijk comfortabel en veroorzaakten ze geen abnormaal ongemak of spanning.

The Crushers zijn de voorhamers van over-het-oor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Geluidskwaliteit: Face-shakende bas

Je bent misschien geïnteresseerd in de Crushers vanwege hun ruisonderdrukkingstechnologie, maar de echte reden dat je ze zou moeten kopen, is vanwege hun monumentale bas. Hoewel de ruisonderdrukking flauw is, is de bas buitenaards.

Laten we echter beginnen met de ruisonderdrukking. Het kan worden in- en uitgeschakeld door uw vingertoppen een paar seconden tegen de linkeroorschelp te houden totdat u een stem 'omgevingsmodus' hoort zeggen, die geluid van buitenaf in de oortelefoons doorgeeft, of 'ruisonderdrukking aan' wanneer ANC is geactiveerd.

De ruisonderdrukking is voldoende, maar lang niet zo robuust als andere aanbiedingen op de markt voor een vergelijkbare prijs, waaronder de Sony WH-1000XM3 of Bose 700. De Crushers produceren een ongelukkig beetje wit ruisgesis wanneer het ANC is geactiveerd. Wat de Crusher ANC echter mist aan ruisonderdrukkende mogelijkheden, daar zijn ze meer dan goed voor met bas.

Op de linker oorschelp zit een schuifregelaar die de bas aanpast. Deze koptelefoon produceert zoveel bas, vergelijkbaar met het dragen van een subwoofer op je hoofd, dat je kaakbeenderen, wangen, oren en het grootste deel van je hoofdhuid gaan trillen. Ik bedoel niet dat je zult zeggen: "Mijn, dat is een uitstekende bas." In plaats daarvan scheur je ze van je hoofd terwijl je schreeuwt: "Holy moly, dat is krankzinnig!"

Wat de algehele geluidskwaliteit betreft, zijn de Crushers goed, maar niet geweldig. Ze missen de finesse en betrouwbaarheid van andere high-end ruisonderdrukkende hoofdtelefoons in hun prijsklasse. Dat gezegd hebbende, je kunt ze een beetje inbellen om aan je eigen audiosmaak te voldoen door de gepersonaliseerde audioprofielfunctie van de Skullcandy-app te gebruiken.

Om je persoonlijke audioprofiel in te stellen, speelt de Skullcandy-app verschillende tonen af via het Crusher ANC. Tijdens het luisteren geef je op het app-scherm aan welke tonen je hoort en in welk oor. Op basis daarvan stemt de app de geluidsuitvoer af op het bereik dat volgens hem ideaal is voor uw gehoor.

Ik vond het geluidsprofiel voor mij echter veel te helder met veel te veel hoge tonen. Zelfs met de basschuif aangezet, had ik het gevoel dat ik werd gebombardeerd met te veel hoge frequenties. Toen het echter mijn persoonlijke audioprofiel uitschakelde, was de geluidskwaliteit veel aangenamer, zij het zonder de nuance van andere high-end hoofdtelefoons in de prijsklasse.

Image
Image

Bottom Line

Skullcandy beweert dat luisteraars tot 24 uur kunnen afspelen op één keer opladen. Dergelijke cijfers worden doorgaans gegeven onder ideale omstandigheden en bij lagere afspeelvolumes. Ik ontdekte echter dat de Crushers er bij het afspelen van half volume 22 in slaagden.25 uur luistertijd op een enkele lading. Ik was erg onder de indruk toen ik zag dat de batterij bijna net zo lang meegaat als door de fabrikant wordt beoordeeld.

Software: Glitchy setup

Sinds Skullcandy setup-tutorialvideo's op zijn website en een app aanbiedt, verwachtte ik dat het instellen een fluitje van een cent zou zijn. En het was - zodra de app mijn Crusher ANC's herkende. Helaas duurde dat even.

Om te beginnen heb ik ze gekoppeld aan mijn iPhone. Toen heb ik de Skullcandy-app gedownload en geopend, maar de app kon mijn Crusher ANC's niet vinden, ondanks dat ze centimeters uit elkaar lagen. Ik moest de Crusher ANC's verschillende keren uit- en inschakelen en mijn iPhone opnieuw opstarten voordat ze synchroniseerden. Toen dat eenmaal was ingesteld, was het meestal eenvoudig, maar het was vervelend dat de app van een merk problemen had met het lokaliseren en koppelen met zijn eigen product waarvoor het speciaal was ontworpen.

Deze hoofdtelefoon produceert zoveel bas, vergelijkbaar met het dragen van een subwoofer op je hoofd, dat je kaakbeenderen, wangen, oren en het grootste deel van je hoofdhuid gaan trillen.

Bottom Line

Afgezien van de superkrachtige basniveaus, is het opvallende kenmerk van de Skullcandy Crusher ANC-hoofdtelefoon hun ingebouwde Tile-technologie. Hierdoor kunnen eigenaren de Tile-app gebruiken om hun koptelefoon te lokaliseren en een geschiedenis van 30 dagen van de locatie van hun koptelefoon te bekijken. Je kunt de app zelfs een getjilp geluid van de Crusher ANC's laten afspelen om ze gemakkelijker te vinden.

Prijs: je krijgt waar je voor beta alt

Skullcandy's MSRP voor de Crusher ANC is $ 312, $ 80 lager dan de vergelijkbare Bose 700-hoofdtelefoon (bekijk op Amazon), die hoog gewaardeerde ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn. Tussen de Skullcandy en de Bose bevindt zich de Sony WH-1000XM3 (view on Amazon) ruisonderdrukkende hoofdtelefoon, die kan worden gekocht voor $ 348- $ 29 meer dan de Skullcandy Crusher ANC.

Het is duidelijk dat de Skullcandy zich aan de onderkant van de markt voor high-end ruisonderdrukkende hoofdtelefoons bevindt. De Crusher ANC is in geen enkel opzicht goedkoop. Ze zijn echter iets toegankelijker dan hun belangrijkste rivalen. Dit maakt ze enigszins goed geprijsd, gezien hun duurzaamheid en ongeëvenaarde basoutput.

Image
Image

Skullcandy Crusher ANC vs. Sony WH-1000XM3

De Sony WH-1000XM3's (zicht op Amazon) zijn vergelijkbaar met de Crushers wat betreft de relatieve verkoopprijs en bouwkwaliteit. Sony is verre van de betere keuze voor audiofielen vanwege de ingebouwde versterker, die een bredere frequentie mogelijk maakt. Dit betekent dat Sony gewoon een genuanceerder geluid kan produceren. De Crushersfar overtreft het Sony- alternatief echter in termen van basweergave. Het vergelijken van de twee in termen van audiokwaliteit komt neer op wat je waardeert aan je geluid: high fidelity of tonnen bas.

De twee koptelefoons onderscheiden zich verder door hun kenmerken en extra's. Skullcandy heeft een ingebouwde Tile toegevoegd, waardoor het gemakkelijk is om je zoekgeraakte koptelefoon te vinden, terwijl de Sony-koptelefoon Amazon Alexa-spraakbesturing heeft.

Natuurlijk zijn dit niet de enige high-end hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Als je andere opties wilt zien, bekijk dan onze lijst met de beste draadloze hoofdtelefoons die momenteel op de markt zijn.

Als een draagbare subwoofer. De Skullcandy Crusher ANC is een ideale noise-cancelling hoofdtelefoon voor een klant die minder geeft om subtiele audio finesse en meer om hersenen -schokkende bas. Als jij het soort persoon bent dat liever het geluid van de omgeving om je heen blokkeert met stotende bastonen dan met intelligente ruisonderdrukkingstechnologie, dan is dit de hoofdtelefoon voor jou.

Specs

  • Productnaam Crusher ANC Ruisonderdrukkende draadloze hoofdtelefoon
  • Productmerk Skullcandy
  • SKU 651360384
  • Prijs $320.00
  • Gewicht 10,8 oz.
  • Productafmetingen 6,5 x 3 x 7 inch.
  • Kleur Zwart, diep rood
  • Type Over-ear
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Verwijderbare kabel Ja, inbegrepen
  • Bediening Fysieke knoppen op het oor
  • Actieve ruisonderdrukking Ja
  • Mic Dual
  • Verbinding Bluetooth 5.0
  • Ingangen/uitgangen 2,5 mm aux-aansluiting, USB-C-oplaadpoort
  • Garantie 2 jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS

Aanbevolen: