Verlaat het huis niet zonder deze geweldige iPhone-reisapps

Inhoudsopgave:

Verlaat het huis niet zonder deze geweldige iPhone-reisapps
Verlaat het huis niet zonder deze geweldige iPhone-reisapps
Anonim

De iPhone heeft het autorijden getransformeerd. Er is een hele categorie reis-apps beschikbaar om uw reizen gemakkelijker te maken, van u te laten weten waar u het goedkoopste gas in de buurt kunt vinden om u te helpen een goed restaurant te vinden bij een aanstaande afrit. Dit zijn onze keuzes voor degenen die je mee wilt nemen op je volgende reis.

IExit

Image
Image

Het kan moeilijk zijn om erachter te komen waar te eten, benzine te vinden of een hotel te kiezen als je door een gebied rijdt dat je niet kent. iExit lost dat probleem op. Hij gebruikt de ingebouwde GPS van de iPhone om je locatie te bepalen en toont je vervolgens een lijst met allerlei voorzieningen in de buurt. Het biedt geen gasprijzen, maar het heeft wel een offline modus waarmee oudere apparaten zonder GPS kunnen werken. Het is een uitstekende reisgenoot. Versie 9.1.2 vereist iOS 8.0 of hoger en werkt ook met uw iPad of iPod Touch.

SmartFuel

Image
Image

SmartFuel is beschikbaar via een abonnement. Het heeft niet zoveel functies als iExit, maar de belangrijkste functionaliteit - het vinden van het goedkoopste gas in de buurt - is van topklasse. Het vindt benzinestations met behulp van de GPS van de iPhone en vermeldt prijzen, zodat u de beste deal kunt krijgen. De lijsten zijn uitgebreid en de prijzen zijn nauwkeurig. Versie 2.1 vereist iOS 7.0 of hoger.

Exxon mobiele brandstofzoeker

Image
Image

Fuel Finder biedt dezelfde functionaliteit als SmartFuel, maar voegt een "On Fumes"-functie toe die niet alleen het dichtstbijzijnde gas vindt met een enkele aanraking, maar ook telefoonnummers biedt voor een uitgebreide lijst met pechhulp en andere serviceproviders. Fuel Finder heeft niet het aantal aanbiedingen dat SmartFuel heeft, en het heeft af en toe prijsfouten, maar het vereist geen abonnement. Versie 2.3 is compatibel met iOS 7.0 of hoger.

RoadAhead

Image
Image

RoadAhead is vergelijkbaar met iExit omdat het informatie geeft over wat er beschikbaar is bij afritten in de buurt, van benzinestations tot fastfood tot hotels en rustplaatsen. Het heeft echter een paar bugs, waaronder incidentele crashes en problemen bij het verkrijgen van een GPS-signaal, maar het is toch behoorlijk aantrekkelijk.

Rustplaats

Image
Image

Dit is een oudere app die wordt ondersteund door iOS 4.0 of hoger. In tegenstelling tot apps die u helpen te vinden wat zich buiten de snelweg bevindt, helpt Rest Area u bij het vinden van plaatsen om te stoppen terwijl u zich op de snelweg bevindt. Het maakt gebruik van GPS om uw locatie te bepalen en toont u de dichtstbijzijnde rustplaatsen, servicecentra en welkomstgebieden. Elke lijst met rustplaatsen bevat informatie over de voorzieningen die daar beschikbaar zijn. De functionaliteit van Rest Area is vrij specifiek en beperkt, maar het doet wat het moet doen behoorlijk goed - en het is gratis.

GasBuddy

Image
Image

Net als de andere apps voor benzineprijzen op deze lijst, lokaliseert GasBuddy benzinestations bij jou in de buurt op een kaart en geeft het prijzen zodat je de beste deal kunt krijgen. Het biedt ook informatie over de voorzieningen die op elk station beschikbaar zijn. Het geeft niet alle stations weer die andere apps doen en het heeft af en toe een prijsfout, maar het is gratis. Het vereist iOS 8.0 of hoger.

Reststops Plus

Image
Image

Rest Stops Plus lijkt erg op Rest Area omdat het nabijgelegen rustplaatsen lokaliseert en informatie over hen geeft. De originele versie had last van te complexe en uitgebreide filteropties. Het bood geen duidelijke indicatie van op welke snelweg een bepaalde rustplaats zich bevindt. Toen werd versie 5.0 uitgebracht in december 2015 en het loste veel van de knikken op. U kunt nu directionele toegang op de kaart zien en veel van de gegevens van de app zijn opnieuw opgebouwd.

Aanbevolen: