Fellowes Microban Wired Keyboard Review: de beste budgetoptie

Inhoudsopgave:

Fellowes Microban Wired Keyboard Review: de beste budgetoptie
Fellowes Microban Wired Keyboard Review: de beste budgetoptie
Anonim

Fellowes Microban Split Design-toetsenbord

Het Fellowes Microban Split Wired Keyboard is een goed budgetvriendelijk ergonomisch toetsenbord dat is gebouwd om lang mee te gaan dankzij de Microban antimicrobiële bescherming, die niet alleen ongewenste groei van bacteriën, schimmels en gisten in de loop van de tijd voorkomt, maar ook de achteruitgang van het toetsenbord zelf.

Fellowes Microban Split Design-toetsenbord

Image
Image

We hebben het Fellowes Microban Split Design Wired Keyboard gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het Fellowes Microban Split Design Wired Keyboard is een van de vele producten van Fellowes die gericht zijn op bedrijven, dankzij het comfortabele, ergonomische ontwerp en de budgetvriendelijke prijsstelling. De toevoeging van Microban antimicrobiële beschermingstechnologie, ontworpen om de levensduur van uw computerhardware te verlengen door te voorkomen dat schadelijke microben zich na verloop van tijd ophopen en verslechtering veroorzaken, is een extra bonus voor de prijs. We hebben dit toetsenbord meer dan een week getest, dus lees verder om te zien wat we hebben ontdekt.

Ontwerp: Schoner dan de rest

Ergonomische toetsenborden zijn ontworpen om natuurlijke, neutrale bewegingen aan te moedigen die polsen en schouders minder belasten, waardoor herhaalde stressblessures na verloop van tijd worden voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die grote delen van hun dag thuis of op kantoor doorbrengen, vastgebonden aan hun computer.

Image
Image

Helaas kunnen sommige grotere toetsenborden polsblessures inruilen voor schouderblessures, aangezien hun gebruikers te ver reiken naar muizen, wat een geheel nieuwe reeks problemen met zich meebrengt. Hoewel het misschien een beetje een ruimtezwijn is, en niet erg slank of aantrekkelijk, heeft het Fellowes Microban Split Wired Keyboard beide problemen opgelost. Bovendien is het ergonomische split-ontwerp gebruiksvriendelijk en verrassend comfortabel.

Het Fellowes Microban Split Wired Keyboard is breed, zit op maar liefst 19,25 inch, en het is ook lang en hoog, met een lengte van 9,75 inch en een hoogte van 2,25 inch. Verhogers aan de achterkant van het toetsenbord vergroten dit desgewenst nog een centimeter. Het maakt gebruik van een vrij standaard swoop-ontwerp dat we vaak zien bij ergonomische toetsenborden, maar met een duidelijke groef in de toetsen die zorgt voor een gemakkelijke grip tijdens het typen. De toetsen hebben ook extra ruimte ertussen in vergelijking met modellen van concurrenten, wat prettig is als je er eenmaal aan gewend bent.

We waren teleurgesteld dat er geen sneltoetsen waren om te pauzeren, vooruit of achteruit te springen in multimedia.

In tegenstelling tot modellen van concurrenten die vaak een mix van stof, plastic en in sommige gevallen metalen gebruiken, is het hele toetsenbord van plastic, zelfs tot aan de polssteun. Hoewel we wilden dat het polskussen van een comfortabeler materiaal was gemaakt, was het tijdens het gebruik niet oncomfortabel. Bovendien zou een ander materiaal waarschijnlijk de levensduur van het toetsenbord beïnvloeden, aangezien de Microban antimicrobiële coating op een acryl, niet-poreus oppervlak moet worden aangebracht om te beschermen tegen gewone bacteriën, gisten, schimmels en schimmels.

Configuratieproces: Plug en play

Het toetsenbord komt niet met veel aan. Het wordt geleverd in een middelgrote doos met het toetsenbord zelf en een accessoirebrochure waarin enkele veelgestelde vragen over Microban-technologie worden beantwoord. Het instellen is vrij eenvoudig. Het is een plug-and-play-apparaat, wat betekent dat wanneer het toetsenbord op de computer is aangesloten, de computer zal herkennen dat het apparaat er is en dat u het meteen kunt gebruiken.

Image
Image

Bottom Line

De Fellowes heeft zeven sneltoetsen voor het afspelen van multimedia. Deze toetsen bevinden zich aan de bovenkant van het toetsenbord en bieden functies als dempen, volume omhoog, volume omlaag, slaapstand, e-mail, zoeken en internettoegang met één druk op de knop. We waren teleurgesteld dat er geen sneltoetsen waren om te pauzeren, vooruit of achteruit te springen in multimedia.

Connectiviteit: een bekabelde verbinding voor betrouwbaarheid

De Fellowes maakt verbinding met een pc via een USB-kabel. We konden het niet helpen, maar waarderen de eenvoud van deze ontwerpkeuze, vooral omdat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar manieren om snoeren door te knippen. Het verminderen van kabels is geweldig als het zinvol is, maar de bedrade verbinding hier zorgt voor een betrouwbaar product, omdat je je nooit zorgen hoeft te maken over een bijna lege batterij, en het betekent ook dat het toetsenbord betrouwbaarder is voor snellere typisten. Het is uitgerust met een buffer van 16 tekens, wat betekent dat het zoveel getypte tekens kan vasthouden voordat ze worden verwerkt. Dit is handig als u sneller typt dan conventionele toetsenborden kunnen bijhouden, waardoor het minder waarschijnlijk is dat u een slag verliest.

Het is uitgerust met een buffer van 16 tekens, wat betekent dat het zoveel getypte tekens kan vasthouden voordat ze worden verwerkt.

Bottom Line

Ergonomische toetsenborden hebben de neiging om overal tussen $ 50 en $ 200 te verkopen. Het Fellowes Microban Split Wired Keyboard heeft de neiging om te verkopen voor ongeveer $ 50, wat dit goed aan het einde van het budget plaatst. De lage prijs maakt het een geweldig inleidend ergonomisch toetsenbord, vooral als je niet zeker weet wat je wilt en aan het experimenteren bent met verschillende ontwerpkeuzes.

Fellowes Microban Split Design bedraad toetsenbord versus Microsoft Sculpt ergonomisch toetsenbord

Het Fellowes-toetsenbord wordt geconfronteerd met stevige concurrentie van andere bedrijven, met name Microsoft, dat al tientallen jaren actief is in het computerspel. Hier is het Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard de belangrijkste concurrentie. Over het algemeen te koop voor ongeveer $ 80, bijna het dubbele van de prijs van de Fellowes, volgt de Sculpt een uniek ontwerp dat lijkt op dat van een mantarog. De twee helften van het toetsenbord zwaaien omhoog, stijgen naar het midden, maar ontmoeten elkaar niet helemaal dankzij een ongevulde ruimte ertussen. Het ziet er vreemd uit, maar het is best comfortabel, vooral dankzij het stoffen polskussen voor extra comfort.

Image
Image

The Sculpt is ook een draadloos toetsenbord. Het maakt gebruik van Bluetooth-technologie om het toetsenbord met uw pc te koppelen. Een nadeel van dit ontwerp is echter dat de dongle die wordt gebruikt om het toetsenbord aan de pc te koppelen, op het moment van bouwen aan het toetsenbord is gekoppeld. Als het verloren of beschadigd is, is er gewoon geen vervanging. Het mist ook de uitgesproken divot in de toetsen die de Fellowes bezit, en de Sculpt bevat geen Microban-technologie om de levensduur van het toetsenbord te verlengen.

De Microban antimicrobiële coating moet op een acryl, niet-poreus oppervlak worden aangebracht om te beschermen tegen gewone bacteriën, gisten, schimmels en schimmels.

Een leuk voordeel van de Sculpt, in tegenstelling tot de Fellowes, is dat de Sculpt een los numeriek toetsenblok heeft en dat er ook een magnetische verhoger is. Met deze gecombineerde functies zijn er meerdere aanpassingsopties met betrekking tot de installatie. Als je op zoek bent naar iets dat lang meegaat, is de Fellowes de duidelijke winnaar, maar als je op zoek bent naar een ergonomisch toetsenbord met meerdere aanpassingsopties of extra comfort, dan is de Sculpt het toetsenbord voor jou.

Wil je wat andere opties bekijken? Zie onze gids voor de beste ergonomische toetsenborden.

Een geweldig toetsenbord met microbiële bescherming voor kantoormedewerkers

Het Fellowes Microban Split Design Wired Keyboard is een goed, zij het omvangrijk, ergonomisch toetsenbord dat ontworpen is om lang mee te gaan. De antimicrobiële bescherming houdt niet alleen ziektekiemen, schimmels en bacteriën op afstand, maar zorgt er ook voor dat het toetsenbord na verloop van tijd niet verslechtert. Hoewel het misschien niet onze eerste keuze is voor thuisgebruik, is het een goede keuze als je een klein budget hebt of als je op kantoor werkt in het koude- en griepseizoen.

Specs

  • Productnaam Microban Split Design-toetsenbord
  • Productmerk Fellowes
  • UPC 043859472178
  • Prijs $51.79
  • Gewicht 2.28 lbs.
  • Productafmetingen 2,25 x 19,25 x 9,75 inch.
  • Aansluiting USB-connectiviteit
  • Compatibiliteit Als plug-and-play-apparaat met Windows OS
  • Garantie 3 jaar beperkte garantie

Aanbevolen: