Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader Review: budgetoptie

Inhoudsopgave:

Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader Review: budgetoptie
Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader Review: budgetoptie
Anonim

Bottom Line

De Seneo WaveStand 153 Fast Wireless Charger is een van de beste draadloze oplaadstandaards op de markt. Het laadt niet alleen de meest populaire smartphones op met maximale snelheden, maar de prijs is ook uiterst vriendelijk voor de portemonnee.

Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader

Image
Image

We hebben de Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Terwijl telefoonfabrikanten proberen de poorten op hun apparaten te verminderen, wordt draadloos opladen een steeds gebruikelijkere en effectievere manier om je lege batterij aan te vullen. De Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader is een van de snelle draadloze oplaadproducten van de fabrikant die zowel door Apple- als Android-gebruikers kan worden gebruikt, waardoor u snel kunt opladen tegen een betaalbare prijs.

Bottom Line

De Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader heeft een minimalistisch ontwerp met rechte, eenvoudige randen. Een van de unieke kenmerken is de lichte top die een gestroomlijnde look biedt. Afgezien van de esthetiek, zijn er ook ventilatieopeningen die warmte afvoeren, waardoor uw telefoon en de oplaadstandaard op een redelijke temperatuur kunnen blijven. De basis van de standaard heeft een gedimd LED-lampje dat aangeeft wanneer de telefoon wordt opgeladen. Het is niet te fel en het zal je nachtrust niet verstoren als je het naast je bed hebt staan.

Configuratieproces: eenvoudig en pijnloos

Seneo bevat een gebruikershandleiding voor de oplader, maar er is niet veel wetenschap nodig om het product in te stellen. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om aan te sluiten op de micro-USB-poort van de draadloze oplader. Er wordt geen AC-adapter meegeleverd, dus u moet deze zelf meebrengen en ervoor zorgen dat deze compatibel is met snel opladen.

Image
Image

Zodra alles is aangesloten, plaats je je apparaat gewoon op de standaard en je telefoon begint op te laden met het LED-lampje dat aangeeft dat het correct is geplaatst en wordt opgestart.

Oplaadsnelheid: razendsnel

Voor onze test van de Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader hebben we een iPhone XS Max gebruikt waarvan de batterij leeg was totdat deze automatisch werd uitgeschakeld. We hebben het apparaat ongeveer een uur in die staat gehouden om het te laten afkoelen voordat we het opnieuw begonnen op te laden. Het duurde iets meer dan twee uur voordat de batterij volledig was opgeladen.

Het duurde iets meer dan twee uur om de batterij volledig op te laden.

Tijdens het opladen merkten we geen overmatige hoeveelheid warmteophoping, noch met de standaard noch met de telefoon zelf. Seneo beweert in hun marketingmateriaal dat de oplader is uitgerust met wat zij ATB-technologie (Automatic Temperature Balance) noemen, waarmee sneller kan worden opgeladen zonder oververhitting.

Image
Image

Seneo zegt dat de snelle draadloze oplaadsnelheid van 7,5 W voor iPhone Xs/Xs Max/XR/X/8/8 Plus is, terwijl de draadloze oplaadsnelheid van 10 W voor de Samsung Galaxy S9/S9+/S8/S8+/Note9/ 8/S7/S7 Edge/S6 Edge+/Note5 terwijl de rest van de Qi-compatibele apparaten worden opgeladen met een snelheid van 5 W.

Voor degenen onder u die een hoesje hebben om uw smartphone te beschermen, zegt Seneo dat zolang de dikte niet groter is dan 5 mm, de oplader zonder problemen moet kunnen opstarten.

Prijs: een koopje

De Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader kost minder dan $ 20. Prijsbewuste consumenten die hun telefoon met de beste snelheid willen opladen, zullen tevreden zijn met deze aankoop. Amazon biedt ook frequente verkopen of kortingen, dus als je het voor iets lager kunt krijgen, is het een koopje.

Budgetbewuste consumenten die willen dat hun telefoons met de beste snelheid worden opgeladen, zullen tevreden zijn met deze aankoop.

Seneo WaveStand 153 Fast Wireless Charger vs. Samsung Fast Wireless Charger Stand

De Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader concurreert met een overvloed aan andere opladers op de markt. Niet veel mensen hebben misschien van het merk Seneo gehoord, waardoor ze misschien over het hoofd worden gezien ten gunste van iets herkenbaars, zoals een van de Samsung-aanbiedingen.

Samsung's oplaadstandaard kost $ 69,99, een enorme premie ten opzichte van Seneo's stand, maar het wordt geleverd met een power-steen in de doos als een toegevoegde bonus. Met de meegeleverde AC-adapter weet de klant dat hij de optimale kabel en steen gebruikt om zijn apparaat van stroom te voorzien. Voor de prijs waarvoor Seneo verkoopt, is het echter niet zo'n last om een extra AC-adapter te kopen.

Bekijk meer beoordelingen van onze favoriete draadloze telefoonopladers die te koop zijn.

Geen compromissen met deze budgetvriendelijke oplader

De Seneo WaveStand 153 snelle draadloze oplader is uw beste optie als u minder kabels wilt gebruiken en uw batterij op een gemakkelijke, draadloze manier wilt opladen. Met de Seneo die zowel Apple- als Samsung-telefoons oplaadt met hun respectievelijke maximale snelheden, kunt u er zeker van zijn dat u waar voor uw geld krijgt.

Specs

  • Productnaam WaveStand 153 snelle draadloze oplader
  • Product Merk Seneo
  • Prijs $17.99
  • Gewicht 6.9 oz.
  • Productafmetingen 4,72 x 2,95 x 3,54 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer PA153A / 4348672261
  • Garantie Niet gespecificeerd
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC-adapter Nee
  • Oplaadkabel Micro USB
  • Wattage 7,5W Apple/10W Android

Aanbevolen: