ION Audio Tailgater Plus Review: geniet van uren ononderbroken, basversterkte audio met één druk op de knop

Inhoudsopgave:

ION Audio Tailgater Plus Review: geniet van uren ononderbroken, basversterkte audio met één druk op de knop
ION Audio Tailgater Plus Review: geniet van uren ononderbroken, basversterkte audio met één druk op de knop
Anonim

Bottom Line

De ION Tailgater Plus is een krachtige audio-krachtpatser die urenlang superieur geluid levert dat je onderweg kunt meenemen.

ION Audio Tailgater Plus

Image
Image

We hebben ION Audio Tailgater Plus gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Klaar voor de volgende grote hit voor je zomerfeest, cookout of sportevenement? Zoek niet verder dan de ION Tailgater Plus voor een krachtig geluid dat u onderweg kunt meenemen.

We hebben dit model onlangs getest om te zien hoe het zich verhoudt tot de concurrentie. We hebben de installatie, de geluidskwaliteit, de batterijduur en het gewicht geëvalueerd om te zien hoe het klinkt en hoe het onderweg presteert.

Image
Image

Ontwerp: Glad en robuust

Ion levert superieure audio in een goed gemaakte, compacte draagbare luidspreker die perfect is voor buitenactiviteiten en geluid onderweg. Zonder doos is deze Bluetooth-luidspreker iets meer dan een voet lang en ongeveer de helft van de lengte van uw gemiddelde drankkoeler. Het is gecoat in een duurzaam, matzwart materiaal waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis. De Tailgater Plus is de boombox van de moderne man en biedt een scala aan opties voor het spelen en versterken van geluid. Het naar voren gerichte bedieningspaneel heeft zeven knoppen en twee instelknoppen voor audio- en microfoonbediening.

Het minimale, robuuste ontwerp, de Bluetooth-connectiviteit, de batterijduur van uren en de superieure geluidskwaliteit maken het een waarde voor elke sportfan of buitenliefhebber.

Image
Image

Bottom Line

Het instellen van de ION Tailgater Plus is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. In de doos vindt u een eenvoudige handleiding, oplaadkabel, Tailgater Plus en bedrade microfoon. Sluit uw Tailgater aan om de batterij op te laden, sluit de microfoon aan, pas het volume aan en u bent klaar om te gaan.

Prestaties: Groots geluid in een klein pakket

Met de Tailgater Plus kun je eenvoudig je muziek aansluiten via Bluetooth of oudere apparaten met behulp van de ingebouwde ⅛-inch audio-ingang. Het werkt met elk standaardapparaat dat u kunt aansluiten via aux en elke Bluetooth-streamingfunctie op uw telefoon of tablet.

Hoewel de Tailgater Plus relatief klein is, levert hij een verrassend krachtig geluid door middel van een 50 Watt versterker en tweeweg luidspreker met ingebouwde 6,5-inch subwoofer. Tik tijdens een rustshow op de knop "Bass Booster" om de bas echt aan te zwengelen, of zet het geluid zachter en zet de microfoon hoger voor aankondigingen tijdens games.

Hoewel de Tailgater Plus relatief klein is, levert hij een verrassend krachtig geluid.

Image
Image

Connectiviteit: indrukwekkende Bluetooth-ondersteuning

Koppel uw Bluetooth-apparaat aan deze luidspreker en ervaar kristalhelder geluid tot op 30 meter afstand van het apparaat. We hebben dit model onlangs in ons appartement getest en kregen een superieure geluidskwaliteit over de hele omtrek van de kamer. Het beste van deze luidspreker is dat je de audio op afstand kunt bedienen of een apparaat op de USB-poort kunt aansluiten om opgeladen te blijven en de muziekinstellingen aan te passen vanaf het bedieningspaneel aan de voorzijde. We houden van een model met opties.

Image
Image

Bottom Line

De ION Tailgater Plus is uitgerust met één standaardmicrofoon die rechtstreeks op het apparaat kan worden aangesloten. Hoewel deze luidspreker niet uitsluitend een karaoke-apparaat is, levert de microfoon toonhoogte-perfecte audio en de mogelijkheid om het geluid on-the-fly aan te passen.

Prijs: Vaste waarde

De ION Tailgater plus is te koop voor ongeveer $ 120 en biedt behoorlijk wat pit. Het minimale, robuuste ontwerp, de Bluetooth-connectiviteit, de batterijduur van uren en de superieure geluidskwaliteit maken het een waarde voor elke sportfan of outdoorliefhebber.

Ion Tailgater PLUS vs ION Audio Tailgater Flash

Als je op zoek bent naar extra functies naast uitstekende Bluetooth-connectiviteit en hard geluid, overweeg dan de ION Audio Tailgater Flash. Dit model biedt, net als de Plus, een geweldig geluid, maar pompt ook een indrukwekkende lichtshow. Het combineert de functies van de ION Tailgater Plus met die van uw moderne karaokemachine.

Als extra toeters en bellen niets voor jou zijn, blijf dan bij de ION Tailgater Plus. Het grootste verschil tussen deze twee modellen is de toevoeging van een LED-lichtscherm, maar de Flash kost $ 180 meer dan de Plus. De Plus is een veel betere waarde voor iedereen die vooral waarde hecht aan geluid en duurzaamheid.

Uitstekende duurzaamheid en superieur geluid

De Tailgater Plus is een van de sterkere goedkope modellen die worden aangeboden door ION Speakers. De verkoopprijs van $ 120 en de batterijduur van 50 uur maken het een koopje en een geweldige investering die bijdraagt aan elk feest, spel of buitenfunctie.

Specs

  • Productnaam Audio Tailgater Plus
  • Product Merk ION
  • Prijs $120.00
  • Gewicht 13 lbs.
  • Productafmetingen 9 x 13,5 x 12,6 inch.
  • Kleur Zwart
  • Ingangen/uitgangen AUX, USB

Aanbevolen: