Karaoke USA Review: geniet van uren karaokeplezier voor minder dan $ 150

Inhoudsopgave:

Karaoke USA Review: geniet van uren karaokeplezier voor minder dan $ 150
Karaoke USA Review: geniet van uren karaokeplezier voor minder dan $ 150
Anonim

Bottom Line

De Karaoke USA GF840 is een leuke, betrouwbare, gebruiksklare alles-in-één karaoke-machine die audio opneemt, muziek afspeelt en dvd-weergave biedt tijdens optredens, met meerdere manieren om het feest op gang te brengen.

Karaoke USA GF840

Image
Image

We hebben de Karaoke USA GF840 gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Op zoek naar een geweldige alles-in-één karaoke-machine waarvoor je geen extra microfoons hoeft te bestellen of extra functies hoeft te downloaden? Zoek niet verder dan de Karaoke USA GF840, alles wat je nodig hebt in één doos om het feest te laten beginnen. Als je op zoek bent naar een geweldig model, moet je ervoor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om in te pluggen en aan de slag te gaan, inclusief meerdere microfoons en opties voor mixen, opnemen en afspelen. De Karaoke USA GF840 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt in de doos.

Image
Image

Design: minimaal en smaakvol, met een vintage gevoel

Karaoke USA is als een feest verpakt in een compacte karaoke-machine. Zonder doos is deze machine iets meer dan een voet lang en past hij comfortabel in elk home-entertainmentcentrum of elke salontafel. De matzwarte afwerking, de chroomkleurige luidspreker en het ingebouwde 7-inch touchscreen doen denken aan klassieke audioapparatuur en maakten ons nostalgisch voor onze favoriete klassieke nummers.

Waar je muziek ook is opgeslagen, de Karaoke GF840 heeft je gedekt.

Image
Image

Configuratieproces: klaar in minuten

Het instellen van de Karaoke USA GF840 is relatief eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. In de doos vind je de karaoke-eenheid, twee bedrade microfoons, een standaard AC-stroomkabel en de RCA-kabels die nodig zijn om verbinding te maken met je televisie.

Image
Image

Prestaties en connectiviteit: enorm scala aan opties

De Karaoke GF840 biedt meerdere manieren om muziek te zingen, op te nemen, af te spelen en te mixen. Je zou kunnen denken: "Het is 2019, wie heeft er nog cd's?" Niet beperkt door één antiek formaat, laat de Karaoke GF840 je muziek uit een enorm scala aan media halen, met opties voor zingen en mixen van oudere analoge oplossingen of via Bluetooth vanaf je telefoon of smart-apparaat. Misschien heb je je eigen mix op Soundcloud of een USB-stick vol met je favoriete nummers - waar je muziek ook is opgeslagen, de Karaoke GF840 heeft je gedekt.

De kwaliteit van de microfoon is helder en schoon en biedt echo- en spraakbediening, inclusief een verscheidenheid aan opties voor het mixen en opnemen van geluid.

Image
Image

Bottom Line

De GF840 is uitgerust met twee standaardmicrofoons die rechtstreeks op het apparaat kunnen worden aangesloten, in tegenstelling tot andere modellen waarvoor je extra microfoons moet kopen voor duetten. De microfoonkwaliteit is helder en schoon en biedt echo- en spraakbediening, inclusief een verscheidenheid aan opties voor het mixen en opnemen van geluid.

Prijs: de investering waard

De Karaoke GF840 klokt in voor een verkoopprijs van $ 137, en na het testen van dit model met andere opties, denken we dat het de prijs waard is. Het biedt de gebruiker meer opties dan veel goedkopere karaoke-machines, met alle extra's in de doos in plaats van dat er later extra aankopen nodig zijn.

Karaoke GF840 versus de zangmachine SML385BTBK

De belangrijkste verschillen tussen deze twee machines zijn de toeters en bellen. Als je een duet-karaoke-party in gedachten hebt, is de GF840 het apparaat voor jou, omdat er meerdere microfoons worden meegeleverd. Beide machines zijn relatief plug-and-play, maar de Singing Machine SML385BTBK wordt geleverd met veel minder extra's (hoewel hij ook bijna half zoveel kost als de GF840, ongeveer $ 70). Als visuele weergave en visuals van dvd-kwaliteit ook zijn wat u in gedachten had voor een meer theatrale ervaring, dan is de Karaoke GF840 de juiste keuze.

De toeters en bellen zijn de prijs waard

Karaoke GF840 is een plug-and-play karaoke-machine die je urenlang entertainment zal bezorgen. De kosten van de machine komen goed overeen met de aangeboden functies en zijn uiteindelijk van grote waarde voor de algehele ervaring.

Specs

  • Productnaam GF840
  • Product Merk Karaoke USA
  • MPN GF840
  • Prijs $137,00
  • Gewicht 13 lbs.
  • Productafmetingen 13 x 11 x 6 inch.
  • Ingangen/uitgangen AUX, USB

Aanbevolen: