Bounty Hunter Junior metaaldetectorrecensie: een geweldige, gezinsvriendelijke metaaldetector

Inhoudsopgave:

Bounty Hunter Junior metaaldetectorrecensie: een geweldige, gezinsvriendelijke metaaldetector
Bounty Hunter Junior metaaldetectorrecensie: een geweldige, gezinsvriendelijke metaaldetector
Anonim

Bottom Line

Een licht frame en een gemakkelijk te begrijpen interface maken de Bounty Hunter Junior de perfecte metaaldetector op instapniveau voor kinderen.

Bounty Hunter BHJS Junior metaaldetector

Image
Image

We hebben de Bounty Hunter Junior metaaldetector gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Of je nu geïnteresseerd bent in het starten van metaaldetectie als een nieuwe hobby of om de kleintjes kennis te laten maken met de hobby, er zijn veel keuzes voor metaaldetectieapparatuur. Met een verstelbare nek en een lichtgewicht frame van 1,5 pond, wil de Bounty Hunter Junior Metaaldetector dienen als de perfecte inleidende detector. Het compacte ontwerp wordt ondersteund door een eenvoudige interface en een lange batterijduur.

Image
Image

Ontwerp: lichtgewicht en gemakkelijk te beheren

Omdat het is gericht op kinderen en mensen die eerst hun tenen in metaaldetectie dompelen, is de Bounty Hunter Junior eenvoudig qua ontwerp en interface. De detector als geheel meet 22x6x5 inch en is een vederlichte 1,5 pond. Het plastic handvat wordt niet geleverd met de vulling of riemen van andere, duurdere modellen, maar het is nog steeds comfortabel om vast te houden. We konden het bij warm weer gebruiken zonder ongemak te ervaren.

De perfecte inleidende detector.

Een ander voordeel is de gemakkelijk te begrijpen interface. Met slechts twee knoppen en een eenvoudige indicator is het gemakkelijk voor zowel kinderen als volwassenen om te begrijpen wanneer ze een metalen voorwerp zijn tegengekomen.

Image
Image

Configuratieproces: redelijk eenvoudig

Het instellen van de Bounty Hunter-detector is vrij eenvoudig, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden. De detector wordt niet geleverd met de benodigde twee 9V-batterijen, dus die moet je van tevoren ophalen. Het batterijcompartiment bevindt zich net onder de handgreep. Duw het deksel eraf, klik de batterijen op hun plaats en als het compartiment gesloten is, zou de detector functioneel moeten zijn. Er is ook een eenvoudige batterijtest om er zeker van te zijn dat de detector klaar is en klaar is.

Image
Image

Prestaties: solide detectievermogen, maar slechts één toon

Toen de installatie voltooid was, namen we de Bounty Hunter Junior mee om te testen op wandelpaden in het park.

We hebben de instructies gevolgd, de zoekspoel ongeveer 2,5 cm van de grond geplaatst en in halve cirkelbewegingen verplaatst. Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat je de spoel zo parallel mogelijk aan de grond moet houden, anders krijg je geen goede resultaten.

Om je resultaten te verfijnen, moet je de rechterknop aanpassen die wordt gebruikt voor het verwijderen van metaal (afval). Wil je focussen op bepaalde metalen, zoals goud of ijzer, dan kun je de knop tot een bepaalde hoek draaien en zal het alleen klinken als je over het aangegeven metaal gaat. Bounty Hunter beweert dat je goud, zilver, messing, aluminium, ijzer en staal zou moeten kunnen detecteren.

De detector was ook erg goed in het oppakken van voorwerpen op kortere afstanden.

We hebben dit op de paden geprobeerd, met de nadruk op ijzer en nikkel. Toen de indicator met een zeer hoog volume naar ons piepte, hebben we de plek uitgegraven, maar ontdekten dat de detector die specifieke metalen niet aan het lokaliseren was. Bovendien moest het geluid toenemen naarmate de spoel dichter bij de metalen voorwerpen kwam. In de praktijk ontdekten we dat het gewoon naar ons piepte zonder in volume toe te nemen. We vonden dit echter niet erg, omdat we nog steeds wisten dat we op schema waren om de betreffende objecten te vinden.

Aan de positieve kant, een van de dingen die in het voordeel van de Bounty Hunter Detector werkte, was de gemakkelijke instelbaarheid. De hals van de detector heeft een buisklem die kan worden losgemaakt om de buislengte te verlengen of te verkorten. Dit was echt een leuke functie terwijl we heuvels en kliffen bewandelden. Omdat het minder dan 1,5 pond is, konden we langere tijd wandelen zonder het gevoel te hebben dat we een volledige lichaamstraining kregen. Dat is een grote bonus voor kleinere kinderen.

De detector was ook erg goed in het oppakken van voorwerpen op kortere afstanden. Tijdens onze wandelingen piepte de detector bij kroonkurken en wat oud, begraven prikkeldraad. Het klonk ook een paar keer toen we een voet of twee in de grond groeven. Vermoedelijk kan deze detector grote voorwerpen tot 60 cm diep lokaliseren, maar zo diep konden we niets vinden. Een laatste, belangrijke opmerking: in de handleiding staat specifiek dat de detector niet waterdicht is, dus we raden hem niet aan om iets onder water te vinden, hoewel hij prima tegen een lichte motregen kan.

Bottom Line

Na urenlang de Bounty Hunter Junior te hebben getest, waren we blij dat we de batterijen nooit hoefden te verwisselen. Met twee 9V-batterijen kun je urenlang plezier hebben met de kinderen zonder dat je je druk hoeft te maken over back-ups.

Prijs: redelijk voor wat je krijgt

Voor ongeveer $ 50 op Amazon is dit een zeer goed geprijsde metaaldetector. Hoewel er geen toeters en bellen zijn, zoals waterdichtheid of dieptewaarnemingsmeters, is de Bounty Hunter Junior Detector van grote waarde voor jonge kinderen of volwassenen die metaaldetectie als hobby willen beginnen.

Bounty Hunter Junior-detector vs. Bounty Hunter Tracker IV-detector

De Bounty Hunter-lijn wordt ook geleverd met een exclusiever model genaamd de Bounty Hunter Tracker IV Metal Detector. Terwijl de Bounty Hunter Junior ongeveer $ 50 kost, kost de Tracker IV ongeveer $ 100. De Junior is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd en heeft minimale functies, terwijl de Tracker IV meer diepgaande metaaleliminatie en tweekleurige metaaldiscriminatie heeft.

Qua ontwerp wordt de Tracker vergezeld van een comfortabele armleuning en handgreep, die een zwaardere 3,7 pond weegt. De Junior Detector verwijdert alle toeters en bellen, focust op lichtheid en metaaldetectie, en weegt slechts 1,5 pond. Voor degenen die net beginnen met metaaldetectie als hobby, is de Bounty Hunter Junior de betere keuze, maar de Tracker IV zal beter zijn voor meer gemiddelde gebruikers.

Een geweldige metaaldetector voor jonge kinderen en volwassen beginners

Als je metaaldetectie als een nieuwe hobby wilt opnemen, is de Bounty Hunter Junior een solide keuze. De basisfuncties en metaalverwijdering zijn goed genoeg voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van de hobby zonder al te veel geld te investeren. Het werkt het beste voor kinderen vanwege het kleine formaat en gewicht, maar het is ook een goede keuze voor volwassen beginners.

Specs

  • Productnaam BHJS Junior metaaldetector
  • Product Merk Bounty Hunter
  • MPN BHJS-PL
  • Prijs $50.00
  • Productafmetingen 22 x 6 x 5 inch.
  • Garantie 1 jaar
  • Verbindingsopties Geen
  • Batterijen 2 9-volt batterijen, niet inbegrepen

Aanbevolen: