Jackery PowerBar Battery Pack Review: ingebouwd stopcontact

Inhoudsopgave:

Jackery PowerBar Battery Pack Review: ingebouwd stopcontact
Jackery PowerBar Battery Pack Review: ingebouwd stopcontact
Anonim

Bottom Line

De Jackery PowerBar is een robuust klein batterijpakket met een stopcontact aan boord dat apparaten over de hele linie snel en efficiënt oplaadt.

Jackery 20, 800 mAh PowerBar-batterijpakket

Image
Image

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

We hebben het Jackery PowerBar-batterijpakket gekocht zodat onze deskundige recensent het grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Jackery heeft een hele reeks opladers en batterijpakketten, variërend van kleine opladers voor mobiele telefoons tot volwaardige generatorvervangingen met Honda-branding, maar degene waar we het meest in geïnteresseerd zijn, is de PowerBar. Dit blokvormige batterijpakket heeft meerdere USB-poorten voor het opladen van mobiele apparaten en laptops, evenals een volwaardig stopcontact voor laptops en andere apparaten waarvoor een traditionele plug-in nodig is.

Om te zien hoe goed Jackery's PowerBar is, hebben we hem aan een training onderworpen om alles te testen, van de duurzaamheid en bouwkwaliteit tot hoe lang en snel hij zowel laptops als mobiele apparaten oplaadt.

Design: pluche en licht voor reizigers

Eén blik en het is gemakkelijk te zien dat de PowerBar anders is dan de meeste accu's die je op de markt ziet. In plaats van het meer rechthoekige ontwerp dat we gewend zijn te zien, lijkt de PowerBar meer op een boombox met een vierkant ontwerp.

Aanvankelijk lijkt het ontwerp een beetje misplaatst, maar hoe meer we het gebruikten, hoe meer we het voordeel van het vierkante ontwerp beseften. Als u bijvoorbeeld grotere laptopopladers in blokstijl gebruikt, zoals de grote witte blokken die bij MacBooks worden geleverd, maakt het vierkante ontwerp het gemakkelijker om de adapters op de AC-poort aan te sluiten zonder dat de batterij te scheef komt te staan waar de plug-in anders zou zijn. kom ongedaan gemaakt.

Image
Image

Het enige nadeel van de vorm van de PowerBar is dat hij niet zo gemakkelijk in rugzakken past als platte opladers. In plaats van het batterijpakket in de rugzak te stoppen waar we normaal zouden doen, moesten we het in de buitenvakken opbergen die meestal bedoeld zijn voor waterflessen. Natuurlijk kun je ruimte maken in de tas, maar de afwezigheid van een laag profiel kan een dealbreaker zijn als je op zoek bent naar iets dat draagbaar is.

Aanvankelijk lijkt het ontwerp een beetje misplaatst, maar hoe meer we het gebruikten, hoe meer we het voordeel van het vierkante ontwerp beseften.

Een andere reeks ontwerpdetails die we opmerkten, waren enigszins afwijkende details op het batterijpakket en de oplader. Hoewel het misschien onbeduidend lijkt, zijn verschillende poorten, schermen of knoppen op het apparaat verticaal of horizontaal opgesteld. Op zowel de muurplug-in bevond de USB Type-C-poort zich niet in het midden en op de batterij bevond het scherm zich niet in het midden, evenals het pictogram op de aan / uit-knop. Natuurlijk zijn dit kleine details van het apparaat, maar het zijn deze schijnbaar onbeduidende details die de beste vaak van de rest onderscheiden, dus het is het vermelden waard, hoewel het geen functioneel verschil maakt.

Configuratieproces: eenvoudig te starten, maar er is nog een andere adapter om mee te nemen

Zoals je van een batterijpakket mag verwachten, is er niet veel nodig om het in te stellen. Nadat we de PowerBar uit zijn mooie, minimale verpakking hadden gehaald, hebben we even gekeken hoe opgeladen hij was. Het enige dat nodig was, was een snelle tik op de aan / uit-knop en het scherm liet ons zien dat het 58% was, rechtstreeks uit de fabriek.

Image
Image

Aan de slag met opladen was net zo eenvoudig als het aansluiten van een standaard USB of USB Type-C en het zijn ding laten doen. Terwijl het batterijpakket door zijn lading heen brandt, toont het scherm het resterende percentage. Om het stopcontact aan de andere kant van het batterijpakket te gebruiken, hoefden we alleen de aan / uit-knop twee seconden ingedrukt te houden. Afgezien van het display en de enkele LED-knop die oplicht, is het geluid van de interne ventilatoren die aanslaan een dode verassing dat de AC-plug-in klaar is om te rocken en rollen.

Oplaadsnelheid en batterij: langzaam en gestaag wint deze race

Zoals eerder vermeld, kwam de Jackery PowerBar ongeveer voor de helft opgeladen uit de fabriek. Om een solide startpunt te krijgen, hebben we het vermogen tot nul teruggebracht en zijn we begonnen met een nieuwe lading om te zien hoe lang het duurde. Met behulp van de meegeleverde USB Type-C-adapter en kabel duurde het zes en een half uur om de Jackery PowerBar op te laden en gemiddeld was elk van de acht keren dat we hem oplaadden, helemaal leeg. Dit komt overeen met Jackery's schatting van zes tot zeven uur en is redelijk gezien de capaciteit van 77 Wh/20800 mAh.

De Jackery PowerBar voldoet aan de geschatte oplaadbedragen en -tijden; we zagen geen enkele discrepantie in onze tests

Als het op mobiele apparaten aankomt, stelt de Jackery PowerBar niet teleur. We hebben het batterijpakket voor de goede orde getest met een iPhone XS, een Samsung Galaxy S8 Active en een Yi 4K+ actiecamera. We hebben elk apparaat volledig leeggemaakt en opgeladen met een volledig opgeladen Jackery PowerBar, en dit herhaald totdat de batterij leeg was.

Met de iPhone XS konden we zes en een half opladen, met een gemiddelde oplaadtijd van anderhalf uur met de Qualcomm Quick Charge 3.0-poort aan boord. Met de Samsung Galaxy S8 Active bereikten we acht volledige oplaadbeurten met een gemiddelde oplaadtijd van een uur en vijftien minuten met behulp van de Qualcomm Quick Charge 3.0-poort aan boord. De Yi 4K+ actiecamera kon tien volle batterijen opladen voordat de PowerBar opdroogde met een gemiddelde oplaadtijd van een uur.

Image
Image

Toen we overgingen op laptops, hebben we de Jackery PowerBar getest met onze 2016 MacBook Pro 15-inch ring de ingebouwde AC-plug-in (er is een USB Type-C op de PowerBar, maar de uitvoer is niet sterk genoeg om de MacBook Pro er doorheen). Net als onze mobiele apparaten hebben we de batterij van onze MacBook Pro volledig leeggemaakt en zijn we begonnen hem op te laden met een volle PowerBar.

We hebben dit vier keer gedaan om een goed gemiddelde te halen. Tijdens onze vier tests was de MacBook gemiddeld 73% opgeladen door volledig leeg te zijn met een gemiddelde oplaadtijd van vier uur en vijftien minuten. Ook dit komt overeen met het geadverteerde laadniveau en de timing van Jackery.

Al met al voldoet de Jackery PowerBar aan de geschatte oplaadbedragen en -tijden; we zagen geen enkele discrepantie in onze tests. Het laadde onze apparaten in ieder geval iets sneller op dan verwacht, maar het is de moeite waard om er rekening mee te houden dat het opladen veel langzamer gaat en grote gevolgen heeft als je de apparaten gebruikt terwijl ze worden opgeladen.

Prijs: precies in het midden

De Jackery PowerBar is te koop voor $ 129,99. Aangezien het alleen een batterij van 77 Wh/20800 mAh aan boord heeft, is dat niet de beste waarde in de wereld van batterijpakketten, maar wat u aan capaciteit verliest, compenseert u gemakkelijk met de ingebouwde AC-plug-in.

Image
Image

Concurrentie: Eén in dezelfde

Dankzij zijn unieke ontwerp v alt de PowerBar op tussen de concurrentie, maar hij is verre van een klasse apart op het gebied van specificaties en functies. De twee naaste concurrenten zijn het Omars 88Wh/24000mAh-batterijpakket en ChargeTech 27000mAh-batterijpakket, die beide een grotere capaciteit hebben dan de PowerBar en ook zijn voorzien van geïntegreerde AC-plug-ins.

Het Omars-batterijpakket kost $ 69,99, een volledige $ 60 minder dan de Jackery. Het heeft echter slechts twee standaard USB-poorten aan boord en de fabrikant vermeldt specifiek dat het niet compatibel is met Apple's MacBook Pro 15-inch, omdat het laadvermogen beperkt is tot 80 W en de MacBook Pro 87 W trekt. Dus als je een minder krachtige laptop hebt en geen behoefte ziet aan USB Type-C- of Quick Charge 3.0-poorten, is het Omar-batterijpakket misschien geen slecht idee, maar verder is het vrij beperkt.

Het zou leuk zijn om wat meer aandacht voor detail in het ontwerp te zien en het zou leuk zijn om laptops op te laden via USB Type-C, maar de ingebouwde AC-plug-in is hier het verkoopargument en Jackery heeft het voor elkaar gekregen.

Het ChargeTech-batterijpakket kost $ 199,99, waardoor het $ 70 duurder is dan de Jackery PowerBar. De capaciteit van 27000 mAh geeft het een behoorlijk voordeel ten opzichte van de PowerBar en het meer boekachtige ontwerp maakt het een beetje gemakkelijker om in rugzakken te bewaren, maar of dat een extra $ 70 waard is, is discutabel. We hebben echter ook een volledige beoordeling van het ChargeTech-batterijpakket, zodat u de twee zelf grondiger kunt vergelijken als u dat wilt.

Simpel gezegd, de Jackery PowerBar slaagt erin om op te vallen in zowel ontwerp als functies in vergelijking met zijn concurrentie. Het v alt qua prijs tussen zijn concurrenten in, maar het slaagt er ook in een paar leuke functies op te nemen die concurrenten missen, zoals Qualcomm Quick Charge 3.0 en een geïntegreerde ventilator om het koel te houden.

Bekijk meer beoordelingen van onze favoriete draagbare opladers voor laptopbatterijen die te koop zijn.

Veel vermogen, maar de output ontbreekt

Met een 77Wh/20800mAh vervangt hij geen plug-in voor in de muur voor je laptop, maar voor momenten dat je in de knel zit en niet in de buurt bent van een stopcontact, zal de PowerBar het gat met een beetje opvullen extra om ervoor te zorgen dat tablets, smartphones en camera's ook opgeladen blijven. Jackery's garantie van twee jaar is de kers op de taart.

Specs

  • Productnaam 20, 800 mAh PowerBar-batterijpakket
  • Product Merk Jackery
  • Prijs $129,99
  • Gewicht 1,52 lbs.
  • Productafmetingen 6,3 x 2,55 x 2,55 inch.
  • Kleur Gunmetal
  • Verwijderbare kabels Ja, inbegrepen
  • Bediening Aan/uit-knop
  • Ingangen/uitgangen Eén DC110V 85W, Quick Charge 3.0; USB-C (5V 3A); 5V 2.4A
  • Garantie Twee jaar garantie
  • Compatibiliteit Android, iOS, Windows, macOS, Linux

Aanbevolen: