Aan de slag met opnieuw posten op Instagram

Inhoudsopgave:

Aan de slag met opnieuw posten op Instagram
Aan de slag met opnieuw posten op Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Download en installeer Repost voor Instagram app > open app > log in met Instagram-account.
  • Kies vervolgens een foto of video om te bekijken > selecteer Repost > stel opties in > Repost om inhoud op je profiel te plaatsen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je foto's en video's van andere gebruikers opnieuw kunt posten (d.w.z. delen) op Instagram.

Image
Image

Aan de slag met opnieuw posten op Instagram

Veel Instagram-gebruikers hebben hun toevlucht genomen tot het maken van screenshots van foto's die door anderen zijn geplaatst, die ze kunnen uploaden naar hun eigen Instagram-profiel, wat een manier is om dit te doen. Maar dat lost niet vaak het probleem op van het geven van krediet aan de oorspronkelijke eigenaar. Evenzo kun je een videobericht niet opnieuw posten door er een screenshot van te maken.

In deze tutorial laten we je zien hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan met een van de beste Instagram-reposting-apps van derden die beschikbaar zijn. We gebruiken Repost voor Instagram omdat het extreem populair is en geweldige beoordelingen heeft. Het is ook gratis beschikbaar voor Android-apparaten.

Klik door de volgende dia's om voorbeeldschermafbeeldingen te zien van hoe het moet.

Log in om opnieuw te posten voor Instagram

Zodra je Repost voor Instagram naar je iPhone of Android-apparaat hebt gedownload, kun je het openen en gebruiken om in te loggen op je Instagram-account. Je moet een bestaand Instagram-account hebben om deze app te gebruiken.

Het mooie van deze Repost-app is dat je er zoveel mee kunt doen. Zodra je je hebt aangemeld met je Instagram-account, wordt je naar je startpagina geleid, waar je kunt gaan zoeken naar inhoud om opnieuw te posten.

Hier is een kort overzicht van wat je zult vinden.

Feed: De meest recent gedeelde foto's van gebruikers die je volgt.

Media: De meest recent gedeelde video's van gebruikers die je volgt.

Likes: Berichten die je onlangs leuk vond (door op de hartknop te drukken).

Favorieten: Wanneer je door berichten bladert via de Repost-app, kun je op de drie stippen in de rechterbovenhoek van een bericht klikken en op " Toevoegen aan favorieten" om ze onder dit tabblad op te slaan.

Het hoofdmenu helemaal onderaan het scherm heeft drie algemene tabbladen waar u doorheen kunt bladeren: uw eigen profiel (of starttabblad), wat momenteel populair is op Instagram en een zoektabblad.

Hoewel je door berichten kunt bladeren met de Repost-app, net zoals je zou doen op Instagram, kun je op geen van deze berichten reageren. Je kunt echter op de heart-knop tikken om berichten direct leuk te vinden via de Repost-app.

Tik op een foto (of video) die je opnieuw wilt posten

Als je op een foto of video tikt, kun je deze op volledige grootte bekijken alsof je ernaar kijkt op Instagram. Je kunt het " like" gebruiken als je dat nog niet hebt gedaan, en opmerkingen van andere gebruikers lezen.

Vanaf daar kun je op de blauwe "Repost"-knop in de rechterhoek onder het bericht tikken als je het op je eigen profiel wilt plaatsen. Als je dit doet, krijg je enkele bewerkingsopties, zoals het wijzigen van de oriëntatie van het bericht.

Zodra het eruit ziet, tik je onderaan op de grote blauwe " Repost"-knop.

Open op Instagram

Als je op de blauwe knop " Repost" drukt, wordt een tabblad van je telefoon geopend, waardoor je een paar opties hebt om enkele van de apps te activeren die je al hebt geïnstalleerd. Een daarvan zou Instagram moeten zijn.

Tik op het Instagram-pictogram. Je wordt overgezet naar de Instagram-app en de post zal er al voor je zijn, helemaal klaar om er filters op toe te passen en te bewerken zoals je wilt.

Voeg een optioneel bijschrift toe

Het bijschrift van de originele poster wordt automatisch overgezet naar je Instagram-bericht, samen met een getagd tegoed voor de gebruiker, zodat je het kunt laten zoals het is, eraan kunt toevoegen of zelfs helemaal kunt verwijderen.

Je kunt zelfs op " Tag People" tikken om de oorspronkelijke gebruiker te taggen als een aardig gebaar om ze nog meer tegoed te geven.

Publiceer je bericht

Als je klaar bent met het bewerken en aanpassen van je bijschrift, kun je je repost plaatsen!

Er wordt een klein afbeeldingskrediet weergegeven in de linkerbenedenhoek van het bericht, met het pictogram en de gebruikersnaam van de oorspronkelijke gebruiker. En dat is alles.

Instagram zal naar verwachting niet snel een eigen in-app repost-functie introduceren, dus voor nu is dit je volgende beste optie. Je kunt alles in slechts een paar seconden opnieuw posten, inclusief video's. Je kunt zelfs iemands Instagram-verhaal opnieuw posten als dit zinvol is voor je eigen publiek.

Aanbevolen: