Contractloze mobiele draadloze abonnementen voor consumenten

Inhoudsopgave:

Contractloze mobiele draadloze abonnementen voor consumenten
Contractloze mobiele draadloze abonnementen voor consumenten
Anonim

Consumer Cellular was een pionier in het mobiele bedrijfsmodel zonder contract voor informele gebruikers, maar in 2008 ging het een partnerschap aan met AARP. Sindsdien bestaat het merendeel van de gebruikers van Consumer Cellular uit 50-plussers. Het bedrijf wordt geprezen om de eenvoud van zijn plannen.

Het selecteren van een abonnement is net zo eenvoudig als het kiezen van één Talk-abonnement en één Connect-abonnement (tekst en data). Consumer Cellular biedt twee Talk-abonnementen en vijf Connect-abonnementen. Omdat er geen contract is, kun je je abonnement wijzigen wanneer je maar wilt.

Image
Image

Nationale gespreksplannen

Elk Talk-abonnement omvat landelijke telefoongesprekken, voicemail, beller-ID, wisselgesprek en 3-weg conferentiegesprekken. Je kunt iemand anders aan je account toevoegen om de minuten, sms'jes en webgegevens te delen voor $ 15 per maand.

Dit zijn de beschikbare gespreksplannen:

  • 250 Minuten voor $15 per maand
  • Onbeperkt aantal minuten voor $20 per maand

Oproepen tussen telefoons op hetzelfde Consumer Cellular-account zijn gratis, wat betekent dat ze geen van de minuten van uw Talk-abonnement verbruiken.

Connect-abonnementen

Voeg een optioneel Connect-abonnement toe aan je Talk-abonnement voor tekst- en datamogelijkheden. Met een Connect-abonnement krijg je onbeperkte sms-mogelijkheden (inclusief de optie om afbeeldingen te verzenden en ontvangen) en kun je op internet surfen naar nieuws, apps, entertainment, sociale media, enz.

Uw opties voor Consumer Cellular Connect-abonnementen zijn als volgt:

  • 250 MB voor $5 /maand
  • 1 GB voor $10 /maand
  • 3 GB voor $20 /maand
  • 5 GB voor $30 /maand
  • 10 GB voor $40 /maand

Als u tijdens een factureringscyclus 18 GB aan gegevens bereikt (wat de maximale hoeveelheid gegevens is die u gedurende een maand kunt gebruiken), wordt uw gegevensgebruik opgeschort tot het begin van de volgende factureringscyclus.

Telefoons die compatibel zijn met mobiele consumentenservice

Consumer Cellular biedt klanten een gratis simkaart voor gebruik met een van de telefoons van het bedrijf, een telefoon die eerder werd gebruikt met T-Mobile of AT&T, of een ontgrendelde GSM-telefoon.

U kunt de Consumer Cellular SIM-kaartpagina gebruiken om een gratis SIM-kaart te bestellen. Er zijn geen activeringskosten en de simkaart werkt met nano-, micro- en standaardkaartsleuven.

Als u ervoor kiest om een telefoon van Consumer Cellular te kopen, kunt u kiezen uit uiterst betaalbare budgettelefoons of mid- tot high-end smartphones, inclusief de meest recente iPhones en Samsung Galaxy-telefoons.

Overige kosten

Consumer Cellular-abonnementen zijn geprijsd vóór belastingen. Uw factuur bevat alle federale, staats- en lokale belastingen voor uw gebied. Deze kunnen variëren van 15 procent tot 35 procent van uw factuur, afhankelijk van uw landinstelling.

Er kunnen andere kosten in rekening worden gebracht als u 411 belt, internationaal belt of sms't, belt vanaf cruiseschepen of inhoud downloadt van internet.

Als je je huidige Talk- of Connect-abonnement doorneemt, zal Consumer Cellular je automatisch upgraden naar het volgende abonnementsniveau. Dus hoewel er geen overschrijdingskosten zijn, wordt u automatisch in het volgende niveau van dat abonnement geplaatst en blijft u in dat abonnement, tenzij u aan het begin van uw volgende factureringscyclus downgradet.

Als u bijvoorbeeld bent geabonneerd op het 3 GB Connect-abonnement en die maand 3,5 GB aan data gebruikt, wordt u automatisch in het 5 GB-abonnement geplaatst en wordt er die maand $ 10 extra in rekening gebracht (sinds dat abonnement is $10 meer dan het 3 GB abonnement).

Op een vergelijkbare manier, als je het 10 GB Connect-abonnement gebruikt en je datalimiet overschrijdt, wordt er $ 5 in rekening gebracht voor elke extra gigabyte die je gebruikt. Het is mogelijk dat Consumer Cellular daarna ook uw bandbreedte zal vertragen, wat uw datasnelheden zal vertragen.

Voordelen voor AARP-leden

AARP-leden ontvangen extra voordelen:

  • Elke maand 5% korting op uw service
  • 30% korting op geselecteerde accessoires
  • Een verlengde (54 dagen) risicovrije garantie

Als je momenteel geen AARP-lid bent, kun je je altijd aanmelden op de Consumer Cellular-afrekenpagina om te profiteren van de kortingen.

Aanbevolen: