Beste treinsimulatiegames voor pc

Inhoudsopgave:

Beste treinsimulatiegames voor pc
Beste treinsimulatiegames voor pc
Anonim

Treinsims brengen de wereld van modeltreinen naar je desktop. Met deze spellen kun je spoorwegsystemen beheren en in de stoel van de machinist zitten.

Of je nu zakelijk ingesteld bent en een spoorwegimperium wilt uitbreiden, gefascineerd bent door treintechnologie en -ontwikkeling, of houdt van het klassieke tijdperk van de spoorwegboom, deze treinsims zitten boordevol actie en bieden een verscheidenheid aan speelmogelijkheden strategieën die bij uw stijl passen.

Sid Meier's Railroads

Image
Image

Tijd om aan de slag te gaan om spoorwegsystemen in elkaar te zetten en ze met elkaar te verbinden om efficiënt te werken. Een baan aanleggen en ervoor zorgen dat goederen gemakkelijk worden vervoerd en vervoerd, is uw belangrijkste taak.

De introductie aan het begin van Sid Meier's Railroads! geeft het een lage leercurve, waardoor het geweldig is voor nieuwe spelers in het genre.

Chris Sawyer's Locomotion

Image
Image

Op basis van Transport Tycoon is het doel om een transportsysteem tussen steden te bouwen om concurrenten te dwarsbomen die uw bedrijf willen afpakken.

Vervoer is niet beperkt tot alleen treinen; het omvat bussen, schepen, trams en andere methoden. Het is jouw taak om wegen, bruggen en sporen te bouwen om geld te verdienen terwijl je je een weg baant door de 20e eeuw.

De graphics zijn een beetje verouderd in deze treinsimulator, maar het voordeel is dat de gameplay verslavend is.

Spoorwegpionier

Image
Image

Je bent de eigenaar van een spoorwegmaatschappij in de 19e eeuw in dit treinsimulatorspel. Je moet de sporen leggen om steden met elkaar te verbinden om goederen te verhandelen en mensen te laten reizen.

Onderweg leer je de moeilijkheden van die tijd in de spoorwegindustrie en verken je zelfs beroemde treinroutes in het Westen.

Er zijn 10 verhaalgebaseerde, historisch nauwkeurige campagnes die je kunt spelen, plus verschillende spelmodi, landschapsinstellingen, uitbreidbare industrieën en beroepen om te verkennen.

Spoorwegrijk

Image
Image

Maak je eigen spoorwegnetwerk in de Verenigde Staten van 1830 tijdens de spoorwegboom.

Koop treinstations of bouw er zelf een en koop treinen van meer dan 40 gedetailleerde typen. Bouw uw infrastructuur, inclusief fabrieken en onderhoudsgebouwen, ontwikkel nieuwe technologieën - er zijn er meer dan 300 beschikbaar - om de efficiëntie en service te verbeteren, zorg voor toeristische attracties om uw bedrijf voor te blijven op de concurrentie en houd het op tijd draaiend door het inhuren en beheren van een arbeidskrachten.

Railway Empire neemt je mee door vijf verschillende tijdperken van spoorweginnovaties en biedt industriële spionage en sabotage als manieren om je rijk voor te blijven.

Microsoft Train Simulator

Image
Image

Microsoft Train Simulator geeft je de mogelijkheid om meer dan negen treinen in de stoel van de machinist te zitten. Je kunt zelfs je eigen routes en activiteiten maken.

Train Simulator werd uitgebracht in 2001 en was een geweldige game voor zijn tijd, maar biedt nog steeds een leuke en uitdagende ervaring.

Railroad Tycoon 3

Image
Image

In de Railroad Tycoon 3 treinsimgame krijg je doelen die op een bepaalde manier moeten worden voltooid, met het idee om beroemde historische spoorwegen te bouwen.

Er zijn 25 scenario's om door te spelen en je krijgt een wereldeditor waarmee je landschappen kunt aanpassen. Je hebt de keuze uit tientallen locomotieven zoals kogels en stoomtreinen.

Je moet genoeg kapitaal verzamelen om je eigen spoorwegmaatschappij op te bouwen, maar als je het eenmaal in gebruik hebt, kun je een stap terug doen om je creatie ten volle te waarderen met behulp van de volledige 3D-lay-out van de game.

Terwijl Railroad Tycoon 3 een goed spel is, is het economische systeem verre van perfect.

Trainz Simulator 12

Image
Image

Trainz is een langlopende reeks spoorwegsimulatorspellen, en deze versie opent de gameplay voor andere spelers van over de hele wereld.

Je kunt spoorwegnetwerken beheren met vrienden in de multiplayer-game, je eigen spoorwegen ontwerpen en bouwen met de bewerkingstool, en honderdduizenden middelen vinden en gebruiken die door andere spelers zijn gemaakt.

En natuurlijk kun je de spanning voelen van het besturen van je eigen krachtige locomotief terwijl je door steden, dorpen en het platteland rijdt.

Aanbevolen: