CubeFit TerraMat Review: blijf actief terwijl je staat

Inhoudsopgave:

CubeFit TerraMat Review: blijf actief terwijl je staat
CubeFit TerraMat Review: blijf actief terwijl je staat
Anonim

Bottom Line

Vloeiende rondingen en toevoegingen zoals massageheuvels en een balansbalk, maken de CubeFit TerraMat een solide keuze om de hele dag actief te blijven aan een bureau.

CubeFit TerraMat sta-bureaumat

Image
Image

We hebben de CubeFit TerraMat staande bureaumat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Staande bureaumatten zijn een onmisbaar accessoire voor thuis en op de werkplek als je ook een sta-bureau hebt. Een goed gevormde kan helpen de druk op knieën en gewrichten te verlichten en toekomstige rugproblemen te voorkomen. Een dergelijke bureaumat is de TerraMat van CubeFit. In de loop van een week hebben we het in totaal 21 uur gebruikt. We vonden het ruim en comfortabel, met een ontwerp dat het gemakkelijk maakte om onder een bureau te schuiven en veel manieren om actief te blijven.

Image
Image

Ontwerp: Ruime kamer

Met zijn 30 inch bij 27 inch bij 2,5 inch (LWH), is de Ergomat een grote bureaumat, die voldoende ruimte biedt om uit te spreiden en te bewegen. De mat ziet er plat uit met enkele knoppen en staven, maar in werkelijkheid heeft hij massageheuvels, drukpieken, krachtwiggen, steunsporen en een balansbalk. Door deze eigenschappen toe te voegen, biedt de mat elf verschillende posities om te staan en uit te rekken.

De TerraMat is ontworpen om de bureautraining te maximaliseren zonder uw werk te hoeven verlaten.

Image
Image

Comfort: geweldige kleine voordelen

De TerraMat is ontworpen om de bureautraining te maximaliseren zonder van uw werk af te stappen. Toen we hem begonnen te testen, waren we verrast door de stevigheid van de mat. De meeste matten zijn enigszins zacht en zacht, maar de TerraMat was dat niet. Toen we het echter gebruikten, realiseerden we ons dat onze voeten geen pijn deden zolang we de verschillende functies van deze specifieke mat bleven gebruiken.

De onderkant van de mat heeft geen lijm, maar we merkten dat de mat niet over tapijtoppervlakken wilde bewegen.

Dat is de truc van deze mat: zorg ervoor dat je actief blijft tijdens het gebruik ervan. Toen we het voor het eerst openden, zat er een handig kaartje bij met een link naar de bedrijfswebsite waar je tips en ideeën kunt krijgen om actief te blijven. De website demonstreert negen verschillende manieren om je benen te trainen. We hebben ze allemaal uitgeprobeerd en waren blij onze spieren te voelen werken terwijl we de calf raises of hamstring stretchoefeningen probeerden aan ons sta-bureau. Een ander voordeel is dat als je het omdraait, je meer posities en strekkingen krijgt om je benen, core en balans te trainen.

De onderkant van de mat heeft geen lijm, maar we merkten dat de mat niet over tapijtoppervlakken wilde bewegen. Het bewoog soepeler over tegels, maar niet genoeg dat als we erop zouden stappen, het onder onze voeten zou wegglijden.

We waren vooral gecharmeerd van de extra rekbare functies, zoals de evenwichtsbalk om de kern te versterken.

We raden u aan de TerraMat niet te gebruiken met hoge hakken en onstabiele schoenen. Dergelijke aanwijzingen zijn logisch. De mat is immers ontworpen voor schoenen met lage zolen en blote voeten. We raden ten zeerste aan om de drukpieken eens te proberen zonder schoenen, omdat het gebruik ervan tijdens het dragen van hakken het doel verslaat van een mat die de beenspieren kan strekken. We merkten ook dat de TerraMat vrij gemakkelijk vuil laat zien. Het is eenvoudig om het schoon te maken (gebruik gewoon een natte papieren handdoek en de vlekken verdwijnen), maar slijtage zal na verloop van tijd merkbaar zijn.

Bottom Line

Met ongeveer $ 90 op Amazon is de TerraMat een van de duurste staande bureaumatten op de markt. Als je echter rekening houdt met de verschillende activiteiten die je kunt doen en het stevige oppervlak, voelt de prijs redelijker aan.

CubeFit TerraMat vs. Ergohead sta-bureaumat

We hebben om twee redenen besloten om de TerraMat te vergelijken met de Ergohead: de prijs en de verschillende oppervlaktekenmerken. Qua prijs lijken de TerraMat en de Ergohead erg op elkaar. De TerraMat kost ongeveer $ 90, terwijl de Ergohead ongeveer $ 80 kost.

Ze beginnen te differentiëren op de matdikte. De Ergohead is iets dikker dan de TerraMat, wat hem een zachter gevoel aan de voeten geeft. Dit betekent echter ook dat de kenmerken van de Ergohead - de massageheuvels en de power wedges - ook krachtiger zijn. Als u de voorkeur geeft aan stevigere eigenschappen, raden we aan om voor de TerraMat te gaan. Als u echter de voorkeur geeft aan een zachtere mat, is de Ergohead het beste voor u.

Nog een belangrijk ding om op te merken is dat terwijl de TerraMat stevig aan de grond blijft zitten, de Ergohead dat niet doet. Hoewel dit het gemakkelijk maakt om onder een bureau te schuiven, op oppervlakken zonder tapijt, kan de Ergohead het op- en afstappen van de mat ook erg glad maken. Als u de voorkeur geeft aan een stevigere grip op de vloer, is de TerraMat zeker de veiligere keuze.

Geweldig voor op kantoor, ondanks de hoge prijs

Over het algemeen is de CubeFit TerraMat een hele fijne mat die in staat is om het onderlichaam te trainen zonder het te overdrijven. We waren vooral gecharmeerd van de extra strekfuncties zoals de evenwichtsbalk om de kern te versterken. Ondanks de relatief hoge prijs is de TerraMat een solide investering voor elk kantoor.

Specs

  • Productnaam TerraMat sta-bureaumat
  • Product Merk CubeFit
  • Prijs $87.95
  • Productafmetingen 30,5 x 27,5 x 3,5 inch.
  • Levensduur garantie
  • Verbindingsopties Geen

Aanbevolen: