Bose QuietComfort 35 II Review: de beste op de markt

Inhoudsopgave:

Bose QuietComfort 35 II Review: de beste op de markt
Bose QuietComfort 35 II Review: de beste op de markt
Anonim

Bottom Line

De Bose QuietComfort 35 II is een goed ontworpen ruisonderdrukkende Bluetooth-hoofdtelefoon met uitstekende geluidskwaliteit, een handige app en de mogelijkheid om te communiceren met stemassistenten, waardoor het perfect is voor zowel consumenten als professionals.

Bose QuietComfort 35 II draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Image
Image

We hebben de Bose QuietComfort 35 II gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je overweegt honderden dollars uit te geven aan een koptelefoon, wil je een optie vinden die alle vakjes aanvinkt: ruisonderdrukking, draadloze mogelijkheden, geweldige geluidskwaliteit en natuurlijk comfort. Bose loopt al jaren voorop op de hoofdtelefoonmarkt en hun QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon geeft consumenten en professionals meerdere redenen om geld uit te geven voor deze hoogwaardige investering.

We hebben onlangs een paar getest om te zien of ze de hype waarmaakten. We evalueerden hun comfort na urenlang dragen, controleerden alle beloofde functies en overwogen of ze dat hoge prijskaartje echt waard waren.

Image
Image

Bottom Line

Bose heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp bij het maken van de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon. Het paar klokt in op 7,1 inch lang en 6,7 inch breed en weegt slechts 8,3 gram, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn onderweg. Bose verdubbelt de draagbaarheid door een zwaaiend, scharnierachtig ontwerp te gebruiken om de 3,2-inch diepe oorschelpen met de hoofdband te verbinden. Door deze beweging kun je de oorschelpen in elke gewenste hoek draaien en is het veel gemakkelijker om je koptelefoon in de meegeleverde draagtas op te bergen, omdat ze plat liggen en niet zoveel ruimte innemen.

Comfort: Kussens voor je oren

Beseffend dat gebruikers de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon vaak gebruiken tijdens lange vliegreizen of tijdens het werk, heeft het bedrijf hun comfort geoptimaliseerd. De QuietComfort 35 II gebruikt een suède-achtig materiaal genaamd Alcantara op de verstelbare hoofdband, dezelfde stof die je volgens Bose zou kunnen vinden in jachten en high-end auto's. Tegenwoordig vind je het vaak ook op laptops en andere gadgets, waaronder covers en toetsenborden die beschikbaar zijn voor de Surface-reeks van Microsoft.

Ongeacht of de ruisonderdrukkingsfunctie was in- of uitgeschakeld, de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon klonk fantastisch.

De oorschelpen zijn gemaakt van synthetisch eiwitleer dat zacht aanvoelt op de huid en je comfortabel houdt, zelfs na urenlang gebruik. Afgezien daarvan beweert Bose dat het stevige paar een "slagvaste" constructie heeft, waardoor ze minder snel beschadigd raken als je ze laat vallen.

Over het algemeen is deze hoofdtelefoon uiterst comfortabel. En wanneer we ze gedurende langere perioden gebruikten - weken en weken van gebruik - veroorzaakten ze geen ongemak of spanning.

Geluidskwaliteit: bijna perfecte stilte en heldere audio

De QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon van Bose zit boordevol technologie die is ontworpen om omgevingsgeluid te blokkeren en de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden. We denken dat ze beide zeker hebben waargemaakt.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met een technologie die akoestische ruisonderdrukking wordt genoemd. Dat betekent dat de componenten achter de oorschelpen constant omgevingsgeluid om je heen meten, wat de koptelefoon vervolgens kan tegengaan. Ze pompen het tegenovergestelde signaal naar je oren om je een bijna perfecte onderdrukking van omgevingsgeluiden te geven.

We hebben de ruisonderdrukking getest in verschillende omgevingen, waaronder een stil kantoor, een straat met veel verkeer en een kamer vol luidruchtige kinderen. In sommige gevallen was de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon van Bose in staat om alle omgevingsgeluiden volledig weg te vegen, waardoor een werkelijk meeslepende audio-ervaring werd gecreëerd met zowel muziek als spraak. In bepaalde gebieden waar het omgevingsgeluid gewoon te hard was, dempte deze hoofdtelefoon het geluid dramatisch, waardoor het niet meer dan een bijzaak was.

Image
Image

Akoestische ruisonderdrukking wordt automatisch geactiveerd wanneer je de hoofdtelefoon inschakelt met de schakelaar op de rechter oorschelp. Maar misschien wel een van de beste eigenschappen van deze hoofdtelefoon is de mogelijkheid om de ruisonderdrukking aan te passen tussen een van de drie niveaus op basis van het geluid om je heen. Als je bijvoorbeeld aan het werk bent en toch je collega's wilt kunnen horen, kun je de laagste stand gebruiken. Maar als je de deur uit gaat voor de lunch, kun je hem harder zetten om schetterende verkeersgeluiden te dempen.

De functie werkt precies zoals voorgeschreven - je kunt zeker het verschil tussen de drie instellingen merken. En of de ruisonderdrukkingsfunctie nu in- of uitgeschakeld was, de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon klonk fantastisch. Stemmen klonken helder in onze favoriete podcasts en de lage en hoge tonen in de muziek waar we naar luisterden waren helder.

Om zijn audio-ervaring te leveren, gebruikt Bose zijn eigen "TriPort" akoestische hoofdtelefoonstructuur. Het is een combinatie van design en hoogwaardige componenten in het paar die het afspelen van audio optimaliseren. En het werkt buitengewoon goed.

Bottom Line

Bose bevat een handige tutorial met zijn koptelefoon die je door het proces leidt van het instellen van Bluetooth-koppeling tussen je telefoon en koptelefoon. De tutorial is uitzonderlijk goed gedaan en maakt het koppelen van uw apparaten eenvoudig. Je bent in een mum van tijd klaar om naar muziek te luisteren.

Draadloos: geen verplichtingen

De Bose QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon maakt gebruik van draadloze Bluetooth-technologie, zodat je zonder kabels naar nummers en podcasts kunt luisteren. En hoewel Bose geen belofte doet over het Bluetooth-bereik (draadloze signalen kunnen te gemakkelijk worden beïnvloed door andere gadgets die je in huis hebt), waren onze draadloze prestaties uitstekend.

We hebben geprobeerd onze muziekbron (een iPhone X) in een kamer van het huis te laten om te meten hoe ver het audiosignaal zich zou uitstrekken. Het signaal hield stand tussen verschillende kamers en verdiepingen. Zelfs toen we de QuietComfort 35 II gebruikten om te bellen, presteerde de hoofdtelefoon goed zonder noemenswaardige kwaliteitsverlies.

De QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon van Bose zit boordevol technologie die is ontworpen om omgevingsgeluid te blokkeren en de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden. We denken dat ze beide zeker hebben waargemaakt.

Opgemerkt moet worden dat hoewel deze hoofdtelefoon is ontworpen voor draadloos gebruik, je ze ook kunt gebruiken voor bedrade verbindingen. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een kabel die kan worden aangesloten op een hoofdtelefoonaansluiting (als uw telefoon die heeft) zodat u kunt blijven luisteren, zelfs als uw batterij leeg is.

Extra's: alles over de actieknop

De QuietComfort 35 II wordt geleverd met een nieuwe actieknop die je veel meer controle geeft over de producten om je heen. De knop, die zich achter de linker oorschelp bevindt, is gemakkelijk toegankelijk en groot genoeg om er geen tijd aan te verspillen. Wanneer je het activeert - door de knop ingedrukt te houden - heb je toegang tot Amazon Alexa of Google Assistant.

Met hulp van Alexa of Google Assistant kun je muziek aanzetten, zien wat er in je agenda staat of een aantal andere spraakopdrachten geven via je koptelefoon, op voorwaarde dat je een compatibele Alexa of Google Home-aangedreven hebt apparaat.

Image
Image

De functie werkt goed en geeft je een andere manier om de inhoud in te schakelen die je wilt horen of openen zonder ooit je telefoon op te hoeven nemen. Om het te gebruiken, moet je echter de Alexa- of Google Assistent-app op je telefoon hebben geconfigureerd.

Als je geen Alexa- of Google Assistent-gebruiker bent, dient de actieknop als een handige sneltoets voor het aanpassen van de drie niveaus van ruisonderdrukking in de hoofdtelefoon.

Bottom Line

Bose belooft een batterijduur van 20 uur in de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon, wat we perfect vonden. De koptelefoon ging probleemloos een hele werkdag mee en was voldoende opgeladen om 's avonds door te gaan. Beter nog, deze hoofdtelefoon heeft een snellaadfunctie die de batterij na slechts 15 minuten oplaadtijd nog eens 2,5 uur kan verlengen.

Software: Handige maar omslachtige app

Bose's hoofdtelefoon is compatibel met de Connect-app van het bedrijf, die beschikbaar is op zowel iPhones als Android-apparaten. De gratis app maakt verbinding met je koptelefoon en geeft je een verscheidenheid aan tools binnen handbereik. Je kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om het volume aan te passen en te bepalen hoeveel ruisonderdrukking je nodig hebt tijdens het luisteren naar muziek. U kunt ook uw instellingen personaliseren - als iemand anders uw hoofdtelefoon gebruikt, kunt u gewoon de app opstarten en snel terugkeren naar uw gewenste voorkeuren.

In sommige gevallen was de QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon van Bose in staat om alle omgevingsgeluiden volledig weg te vegen, waardoor een werkelijk meeslepende audio-ervaring werd gecreëerd met zowel muziek als spraak.

Bose geeft ook tips via de app en gebruikt het als een soort proeftuin, zodat je nieuwe functies kunt uitproberen. Beter nog, je kunt de app gebruiken om je hoofdtelefoon te synchroniseren met een andere Bose-koptelefoon die door iemand anders wordt gedragen, zodat je inhoud naar beide apparaten kunt streamen als je van dezelfde muziek wilt genieten.

De Connect-app is goed ontworpen, eenvoudig te gebruiken en de reeks functies is indrukwekkend. We hebben het meerdere keren gebruikt om de instellingen precies goed te krijgen en snel dingen aan te passen met de koptelefoon nog op. Dat gezegd hebbende, kan het omslachtig zijn om over te schakelen naar een app om je koptelefoon te bedienen. Dus als je de koptelefoon eenmaal hebt ingesteld zoals jij dat wilt, is de Connect-app minder nodig.

Prijs: je krijgt waar je voor beta alt

Voor $ 349.95 (adviesprijs) Bose's QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon is net zo duur als het model van vorig jaar. Als je de QuietComfort 35 I in het verleden hebt gebruikt (of ervan hebt gehoord), zul je merken dat Bose het ontwerp helemaal niet heeft veranderd in het model van de tweede generatie. Dat is een beetje teleurstellend, gezien het hoge prijskaartje. Dat gezegd hebbende, is de prijs vergelijkbaar met die van concurrenten in de high-end koptelefoonruimte, zoals de vergelijkbaar geprijsde Sony WH-1000XM3.

Er zijn goedkopere opties, zoals de Plantronics BackBeat Pro 2 en Anker Soundcore Space NC, maar hoe verder je in de prijsklasse gaat, hoe meer je een afname van de audio- en ruisonderdrukkingskwaliteit zult merken. Met de QuietComfort 35 II krijgt u waar u voor beta alt.

Image
Image

Bose QuietComfort II vs. Sony WH-1000XM3

De Bose QuietComfort 35 II is misschien een fantastische hoofdtelefoon, maar hij is niet zonder concurrenten. De eerder genoemde Sony WH-1000XM3 komt niet alleen in prijs, maar ook in kwaliteit overeen met Bose. Met een speciale ruisonderdrukkende processor, ondersteuning voor audioprotocollen met een hogere resolutie die meer gegevens verzenden en een groter frequentiebereik dankzij de ingebouwde versterker, heeft de WH-100XM3 veel te bieden voor meer audiofiele consumenten.

Sony heeft ook een aantal speciale software-tweaks geleverd die iets intelligenter rekening kunnen houden met je omgeving dan Bose, door het geluid aan je omgeving aan te passen tot aan de atmosferische druk (voor vliegtuigen). Het heeft ook een knop voor stemassistenten, maar de bediening van de oorschelpen zijn meestal veegbewegingen en zijn meestal wat kieskeuriger dan de fysieke knoppen van Bose.

Bekijk onze lijst met de beste draadloze hoofdtelefoons die momenteel op de markt zijn, samen met onze selectie voor de beste Bose-hoofdtelefoons en de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Uitstekend geluid en comfort voor de prijs

De Bose QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon is een van de meest populaire ruisonderdrukkende hoofdtelefoons op de markt. En hoewel ze prijzig zijn, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor diegenen die het allerbeste willen op het gebied van geluid en comfort en graag extra's willen krijgen, zoals een lange batterijduur, snel opladen en ondersteuning voor spraakassistenten.

Specs

  • Productnaam QuietComfort 35 II draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon
  • Productmerk Bose
  • Prijs $349.95
  • Releasedatum september 2017
  • Gewicht 8,3 oz.
  • Productafmetingen 7,1 x 6,7 x 3,2 inch.
  • Kleur Zwart, zilver, nachtblauw, driedubbel middernacht, aangepast
  • Type Over-ear
  • Bedraad/Draadloos Beide
  • Verwijderbare kabel Ja, meegeleverd
  • Bediening Fysieke knoppen op het oor
  • Mic Dual
  • Verbinding Bluetooth 4.1
  • Levensduur batterij 20 uur
  • Ingangen/uitgangen 2,5 mm aux-aansluiting, microUSB-oplaadpoort
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Android, iOS

Aanbevolen: