Yootech Wireless Charger Stand Review: brede compatibiliteit

Inhoudsopgave:

Yootech Wireless Charger Stand Review: brede compatibiliteit
Yootech Wireless Charger Stand Review: brede compatibiliteit
Anonim

Bottom Line

De Yootech Wireless Charger Stand is een budgetvriendelijke oplader met een minimaal ontwerp en enkele intelligente oplaadfuncties om oververhitting te voorkomen.

Yootech draadloze opladerstandaard

Image
Image

We hebben de Yootech draadloze opladerstandaard gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De markt voor draadloos opladen is een drukke plaats met consumenten die veel opties hebben tussen opladers van derden. De Yootech Wireless Charger Stand is een van de vele die profiteren van snel draadloos opladen om je telefoon zonder snoer op te laden. Niet alleen dat, het heeft ook een aantal intelligente functies om uw standaard en apparaat koel te houden, voor een prijs die de bank niet kapot maakt. We hebben het op de proef gesteld om te zien hoe het bij normaal gebruik deed.

Ontwerp: Strak en modern

De Yootech draadloze opladerstandaard heeft een slank en minimaal ontwerp met gebogen randen. Het oplaadgebied is breed door de aanwezigheid van twee oplaadspoelen, zodat je telefoon kan opladen, waar je hem ook neerzet.

Image
Image

De basis van de standaard heeft een LED-lampje dat helemaal rond de standaard loopt en oplicht wanneer deze in gebruik is en na ongeveer 15 seconden uitgaat. Het groene lampje ziet er echt cool uit terwijl het rond de basis danst om gebruikers te laten weten dat het apparaat is gedetecteerd en dat het opladen is begonnen. Net als bij andere standaards, kunt u uw telefoon probleemloos in staande of liggende modus gebruiken.

Bottom Line

Yootech bevat een gebruikershandleiding en een oplaadsnoer in het pakket. Het installatieproces is geen rocket science en het moeilijkste van dit alles is het aansluiten van de kabel op de micro-USB-poort van de standaard. Je hebt ook een aparte, snelladende compatibele power-steen nodig, aangezien deze niet standaard wordt meegeleverd. Zodra dit klaar is, plaats je eenvoudig je telefoon op de standaard, het groene licht cirkelende basisstation begint te knipperen en je telefoon is in een mum van tijd weer bijgevuld.

Oplaadsnelheid: snel, maar niet de snelste

Voor onze test van de Yootech Wireless Charger Stand hebben we een iPhone XS Max gebruikt die helemaal dood was. We hadden eerder de batterij leeggemaakt totdat het scherm volledig werd uitgeschakeld. We hebben het ongeveer een uur laten rusten om er zeker van te zijn dat het helemaal is afgekoeld.

Toen we de telefoon op de standaard hadden geplaatst, was hij in iets meer dan drie uur voor 100% opgeladen, wat iets langer is dan andere opladers die we hebben getest.

Toen we de telefoon op de standaard hadden geplaatst, was hij in iets meer dan drie uur voor 100% opgeladen, wat iets langer is dan andere opladers die we hebben getest. Yootech schept op over hun "intelligente temperatuurbescherming" die stopt met opladen wanneer deze oververhit raakt om de telefoon te beschermen, maar we hadden geen enkel probleem met oververhitting.

Image
Image

De Samsung Galaxy S9/S8/S8 Plus/S7 Edge/S7/ S6 Edge Plus/ Note 5 wordt opgeladen met een snelheid van 10 W, terwijl iPhone X/XS/XSMax/iPhone 8/iPhone 8 Plus wordt opgeladen met 7,5 W uitvoer. Andere Qi-compatibele apparaten zullen hun toevlucht nemen tot de standaard 5W-snelheden, wat een stuk langzamer is.

Met de Yootech Wireless Charger Stand kunnen gebruikers hun telefoon ook opladen met een hoesje erop, zolang deze niet dikker is dan 6 mm. De fabrikant stelt voor dat u voor de beste resultaten de telefoon oplaadt zonder beschermer.

Prijs: Grote waarde

De Yootech draadloze opladerstandaard kost minder dan $ 20, wat een grote waarde is voor de technologie die is verpakt in de kleine vormfactor - vooral als je een iPhone-bezitter bent. Bekijk de alternatieven van Apple, die ergens tussen de $ 40 en $ 160 worden verkocht. En als je kiest voor bekabeld snelladen voor je iPhone, moet je nog steeds een 18 W USB-C-lichtnetadapter en een USB-C-naar-verlichtingskabel kopen, die bijna even duur is en geen gebruik maakt van de Qi van de telefoon. compatibiliteit. Met de Yootech kun je deze futuristische functie gebruiken zonder in te boeten op de premium geprijsde draadloze opladers van de smartphonemerken.

De Yootech Wireless Charger Stand heeft een strak en minimaal ontwerp met gebogen randen.

Yootech draadloze opladerstandaard versus Choetech snelle draadloze opladerstandaard

De Yootech Wireless Charger Stand is een geweldige manier om gebruik te maken van de ingebouwde inductieve oplaadtechnologie op je smartphone. Dat gezegd hebbende, met de markt die verzadigd is met alternatieven, zijn er veel opties voor consumenten om uit te kiezen, zoals de snelladende van Choetech. Beide laden op de maximale snelheid voor hun respectievelijke apparaten, maar terwijl de Yootech-standaard een leuk groen LED-lampje rond de basis heeft, heeft Choetech drie vage stippen. Vanuit een meer stijlvol perspectief gaven we de voorkeur aan de Yootech, maar misschien wil je iets meer gedempt voor je nachtkastje.

Lees meer reviews van de beste draadloze telefoonopladers die je online kunt kopen.

Betaalbaar, effectief en de moeite waard om te kopen als je niet de absoluut snelste oplaadsnelheden nodig hebt

Yootech Wireless Charger Stand heeft geweldige technologie verpakt in de slanke en kleine standaard. Consumenten zullen het gevoel hebben dat ze krijgen waarvoor ze hebben betaald en zelfs meer. Als u een Samsung- of Apple-gebruiker bent, kunt u er zeker van zijn dat u optimale snelheden krijgt om op te laden met respectievelijk 10 W en 7,5 W.

Specs

  • Productnaam Draadloze opladerstandaard
  • Product Merk Yootech
  • Prijs $17.99
  • Gewicht 5,3 oz.
  • Productafmetingen 3,6 x 3,6 x 4,3 inch.
  • Kleur Zwart
  • Levensduur garantie
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC-adapter Nee
  • Oplaadkabel Micro USB
  • Wattage 7,5W Apple/10W Android

Aanbevolen: