Samsung Fast Wireless Charger Stand Review: razendsnel

Inhoudsopgave:

Samsung Fast Wireless Charger Stand Review: razendsnel
Samsung Fast Wireless Charger Stand Review: razendsnel
Anonim

Bottom Line

De Samsung Fast Wireless Charger Stand biedt fantastische oplaadsnelheden in een esthetisch aangename standaard. Het is de beste draadloze oplader die Samsung-gebruikers kunnen kopen.

Samsung Fast Charge draadloze oplaadstandaard

Image
Image

We hebben de Samsung Fast Wireless Charger Stand gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Een fabrikant die voorop loopt op het gebied van draadloos opladen is Samsung. Ze behoorden tot de eersten die voet aan de grond kregen op de markt dankzij een van de eersten die draadloos opladen op hun apparaten implementeerden. Het is dus geen verrassing dat de Samsung Fast Wireless Charger Stand onze topkeuze is in deze categorie. Het 2018-model heeft hoge laadsnelheden, een ingebouwde ventilator om warmte af te voeren en een stijlvol ontwerp. Het is een geweldige oplader voor met name Samsung-gebruikers, hoewel het een flinke prijs heeft.

Image
Image

Ontwerp: Esthetisch aangenaam

Het is echt moeilijk om een Samsung Fast Wireless Charger Stand te missen, want het is een van de meest esthetisch aantrekkelijke stands op de markt. De ronde pad staat schuin bovenop een basis die gebruikers de flexibiliteit geeft om met hun apparaat te communiceren in liggende of staande oriëntatie.

Er zijn twee oplaadspoelen, zodat je hem in beide richtingen kunt plaatsen zonder al te veel aanpassingen. Een meerkleurige LED-indicator aan de voorkant geeft de laadstatus aan. Het is 's nachts gelukkig niet te licht als je probeert te slapen. De onderkant van de standaard heeft een rubberen pad voor grip en een ingebouwde koelventilator aan de achterkant houdt de oplader en je telefoon koel tijdens gebruik.

Het is echt moeilijk om een Samsung Fast Wireless Charger Stand te missen, want het is een van de meest esthetische op de markt.

Configuratieproces: eenvoudig en snel

Er is niet veel aan het installatieproces. Samsung heeft het zijn klanten nog gemakkelijker gemaakt door een AC-adapter toe te voegen, zodat u weet dat uw installatie het optimale vermogen en de optimale snelheid krijgt. Een van de bonussen van deze oplader is dat deze een USB-C-kabel gebruikt, die een standaard wordt op alle apparaten. Zodra alles is aangesloten, plaatst u uw telefoon op de standaard en gaat een oranje LED branden om aan te geven dat uw apparaat aan het juicen is.

Image
Image

Oplaadsnelheid: razendsnel

Voor onze tests van de Samsung Fast Wireless Charger Stand gebruikten we een iPhone XS Max waarvan de batterij volledig leeg was tot het punt waarop het scherm werd uitgeschakeld. We wachtten ongeveer een uur of zo om er zeker van te zijn dat de telefoon was afgekoeld. De Samsung Fast Wireless Charger Stand heeft iets meer dan 3 uur nodig gehad om de batterij van de smartphone volledig te vullen, wat we hebben op de meeste andere apparaten met een vergelijkbaar wattage.

Met een Galaxy S9 laadde onze telefoon veel sneller op dankzij de adaptieve snellaadtechnologie van Samsung. In dit geval konden we onze telefoon in 1,5 uur tot bijna 90 procent opwaarderen en in 2 uur vol. Dankzij de koelventilator aan de achterkant merkten we niet dat onze telefoon of oplader extreem warm werd.

De oplaadstandaard werkt met alle Qi-compatibele smartphones. De 9W-snellaadfunctie is alleen compatibel met de Galaxy Note5 en Galaxy S6 Edge+ en de latere modellen van de Galaxy S- en Galaxy Note-serie. Dat omvat alle huidige vlaggenschepen zoals de Galaxy S9 en Note 9. De iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone Xs Max en iPhone XR van Apple zijn ook compatibel met de oplader, maar je krijgt niet de dezelfde laadsnelheid (5W).

Image
Image

Prijs: Duur maar de moeite waard

De Samsung Fast Wireless Charger Stand kost $ 50, waardoor het een van de duurste draadloze opladers is die we hebben getest. De meeste andere fabrikanten van draadloze opladers hebben geen power brick, die je apart moet kopen om te profiteren van de snellaadfuncties. Samsung-gebruikers krijgen snel draadloos opladen op de standaard, samen met een extra adapter en kabel. Dat is geen slechte deal.

Een van de bonussen van deze oplader is dat hij een USB-C-kabel gebruikt, die op alle apparaten standaard wordt.

Samsung Fast Wireless Charger Stand vs. Choetech Fast Wireless Charging Stand

Er zijn tal van snellaadstandaards op de markt, maar bij Samsung krijg je de gemoedsrust van een merknaam. Dat gezegd hebbende, Choetech's Fast Wireless Charging Stand is een geweldige en betaalbare concurrent, met dezelfde laadsnelheden, betere compatibiliteit voor Apple-gebruikers en een lagere prijs. Je hebt misschien nog nooit van de naam gehoord, maar als je meerdere oplaadstandaarden wilt kopen voor thuis en op kantoor, is Choetech een stuk beter voor je portemonnee.

Geïnteresseerd in het lezen van meer reviews? Bekijk onze selectie van de beste draadloze telefoonopladers.

De beste draadloze oplader die Samsung-gebruikers kunnen kopen

De Samsung Fast Wireless Charger Stand voldeed aan onze verwachtingen en overtrof deze, vooral toen we optimaal gebruik maakten van het snelle draadloze opladen. Het is aan de dure kant, maar Samsung-gebruikers die ervoor willen betalen, zullen niet teleurgesteld zijn door de prestaties van de oplader.

Specs

  • Productnaam Snel opladen draadloze oplaadstandaard
  • Product Merk Samsung
  • Prijs $59,99
  • Gewicht 15,2 oz.
  • Productafmetingen 5,8 x 5,8 x 3,3 inch.
  • Kleur Zwart, Blauw, Wit
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC-adapter Ja
  • Oplaadkabel USB-C
  • Wattage 9W Samsung/5W Overige
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: