Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand Review: Fast

Inhoudsopgave:

Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand Review: Fast
Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand Review: Fast
Anonim

Bottom Line

De Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand is een betaalbare manier om je telefoon van stroom te voorzien, hoewel we het niet zouden aanraden voor iPhone-gebruikers.

Anker PowerWave snelle draadloze oplaadstandaard

Image
Image

We hebben de Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Inductief opladen, beter bekend als draadloos opladen, neemt echt een vlucht naarmate steeds meer telefoonfabrikanten de technologie gebruiken voor het gemak van consumenten. We hebben onlangs de Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand getest en vonden het een goed gebouwde standaard qua ontwerp, maar het ontbrak enigszins aan laadsnelheid voor iPhone-gebruikers. Android-gebruikers met compatibele Samsung-telefoons zullen een veel betere ervaring hebben.

Ontwerp: Slank en soepel

Anker heeft geweldig werk geleverd met het ontwerp van de Anker PowerWave Fast Wireless Charging Stand, waardoor het een strak uiterlijk heeft met afgeronde randen voor een modern tintje. De plastic behuizing is gemakkelijk over het hoofd te zien, maar pas op voor krassen.

Een minpunt van deze specifieke standaard is dat het snoer dat bij het product wordt geleverd korter is dan bij de meeste van hun concurrenten, en dat je de standaard dicht bij een stopcontact moet plaatsen. Gelukkig staat de standaard in een optimale hoek zodat je Face ID kunt gebruiken en berichten kunt bekijken als je een iPhone hebt. Er zijn ook twee oplaadspoelen die samenwerken, zodat u de telefoon tijdens het opladen in de liggende of staande modus kunt plaatsen.

Image
Image

Aan de voet van de standaard bevindt zich een ronde LED-indicator die gebruikers verschillende dingen vertelt. Wanneer u uw telefoon op de standaard plaatst om te beginnen met opladen, wordt het lampje drie seconden lang blauw en vervolgens uitgeschakeld, wat betekent dat het uw apparaat van stroom voorziet. Het lampje blijft constant blauw tijdens het opladen en knippert als het detecteert dat er een incompatibele kabel wordt gebruikt. Anker zegt dat als het lampje groen begint te knipperen, dit hoogstwaarschijnlijk te wijten is aan een incompatibele AC-adapter. Een vervelend ding is dat het licht niet volledig uitgaat, wat een beetje afleidend kan zijn als je het 's nachts naast je bed hebt staan.

Configuratieproces: snel en gemakkelijk

Anker bevat een gebruikershandleiding, de standaard en een micro-USB naar USB-A-kabel in de doos. Het is eenvoudig in te stellen en het enige dat u zelf hoeft te kopen, is een compatibele AC-adapter. Om te beginnen met het opladen van uw smartphone, plaatst u deze gewoon bovenop de standaard en wacht u tot het blauwe lampje gaat branden om er zeker van te zijn dat deze wordt opgestart.

Samsung-telefoons hebben een boost van 10W en kunnen veel sneller opladen.

Oplaadsnelheid: u krijgt waar u voor beta alt

We hebben de oplaadsnelheid van de Anker Fast Wireless Charger Stand getest en we waren enigszins teleurgesteld over de output in vergelijking met andere opladers. Met behulp van een iPhone XS Max hebben we de batterij leeggemaakt totdat deze helemaal donker werd en ongeveer een uur gewacht zodat deze volledig was afgekoeld. Het kostte de telefoon ongeveer 3,5 uur om volledig op te laden en de batterijstatus van 100% te bereiken. Het positieve hiervan is dat we nooit het gevoel hebben gehad dat de telefoon of oplader oververhit raakte.

Image
Image

Samsung-telefoons hebben een boost van 10 W en kunnen veel sneller opladen. De ondersteunde modellen zijn: Samsung Galaxy S9+ / S9 / S8 / S8+ / S7 Edge / S7 en de Galaxy Note 8 en 9. Als je een van deze apparaten hebt, heb je geen enkel probleem met het gebruik van de Anker PowerWave.

Apparaten die worden opgeladen met de standaard 5W-snelheid zijn: iPhone XS Max / iPhone XR / iPhone XS / iPhone X / iPhone 8 / iPhone 8 Plus, evenals de LG G7 / G7+ / V30+ / V30 / V35. De standaard werkt met telefoonhoesjes met een dikte van 5 mm of minder.

Prijs: prijsbewuste consumenten hebben opties

Voor ongeveer $ 20 biedt de Anker PowerWave een goede prijs-kwaliteitverhouding voor prijsbewuste consumenten. De prijs van de oplader is laag genoeg om niet als een enorme deuk in uw uitgaven te voelen bovenop de steeds stijgende smartphoneprijzen. U kunt het zich gemakkelijk veroorloven om meerdere te kopen om in huis of op kantoor te plaatsen.

De prijs van de oplader is laag genoeg zodat je niet het gevoel hebt dat het een enorme deuk in je uitgaven is.

Anker Fast Wireless Charging Stand vs. Choetech Fast Wireless Charger Stand

De Anker Fast Wireless Charging Stand is een fantastische manier om te profiteren van de inductieve oplaadtechnologie die de meeste smartphones hebben. De markt is echter verzadigd met veel opties en Anker heeft serieuze concurrentie.

Een van de voordeligste opladers op dit moment is de Choetech Fast Wireless Charger Stand die voor ongeveer dezelfde prijs of soms zelfs een beetje minder wordt geleverd. Beide stands hebben dezelfde functies, maar het product van Choetech laadt iPhones ook op met snelheden van 7,5 W, terwijl Anker ze beperkt tot standaard snelheden van 5 W. Als je een Apple-gebruiker bent, is Choetech wat je zoekt.

Kijk eens naar enkele van de andere beste draadloze telefoonopladers die je kunt kopen.

Een solide keuze van eigenaren van Samsung-apparaten, maar iPhone-gebruikers moeten ergens anders kijken

De Anker Fast Wireless Charging Stand biedt grote waarde voor eigenaren van Samsung-apparaten, omdat gebruikers hiermee snel kunnen opladen met de maximale snelheid van 10 W. Het strakke design is ook een aanvulling op je smartphone.

Specs

  • Productnaam PowerWave Fast Wireless Charging Stand
  • Product Merk Anker
  • Prijs $25.99
  • Gewicht 3.84 oz.
  • Productafmetingen 3,1 x 2,7 x 4,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer A2524011
  • Garantie 18 maanden
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC Adapter Niet inbegrepen
  • Oplaadkabel Micro US
  • Wattage 10W Compatibel/5W Overige

Aanbevolen: