Choetech Fast Wireless Charging Stand Review

Inhoudsopgave:

Choetech Fast Wireless Charging Stand Review
Choetech Fast Wireless Charging Stand Review
Anonim

Bottom Line

De Choetech Fast Wireless Charging Stand is van grote waarde voor Apple-gebruikers die willen profiteren van snel draadloos opladen zonder de bank te verslaan.

CHOETECH snelle draadloze oplaadstandaard

Image
Image

We hebben de Choetech Fast Wireless Charging Stand gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Het hier beoordeelde product is grotendeels niet op voorraad of is niet meer leverbaar, wat tot uiting komt in de links naar productpagina's. We hebben de recensie echter live gehouden voor informatieve doeleinden.

Smartphones snijden het snoer door dankzij fabrikanten die inductieve (draadloze) oplaadtechnologie in hun apparaten integreren. Dit betekent dat u geen stekker meer hoeft te gebruiken om een lege batterij aan te vullen, zodat u apparaten zoals de Choetech Fast Wireless Charging Stand kunt gebruiken om uw telefoon opgeladen en toegankelijk te houden.

Dit is vooral aantrekkelijk voor Apple-gebruikers omdat het bedrijf onlangs draadloos opladen heeft toegevoegd aan al hun iPhones die nieuwer zijn dan de iPhone 8, maar er is geen "officiële" draadloze Apple-oplader. Dat laat de markt open voor verschillende accessoires van derden, waaronder die van Chotech met een verscheidenheid aan draadloze oplaadopties.

We hebben de snelle draadloze oplaadstandaard getest om te zien of deze aan hun eisen voldeed door het ontwerp, de oplaadsnelheid en de prijs te evalueren om te zien of dit de beste koop zou zijn voor consumenten.

Ontwerp: strak en minimaal

Gemaakt van zwart plastic, de Choetech Fast Wireless Charging Stand zet je telefoon rechtop en ziet er vrij minimalistisch uit op je bureau. Binnenin heeft het twee zenderspoelen waarmee uw telefoon kan worden opgeladen in elke positie waarin u hem plaatst. Het voordeel van een breed oplaadgebied stelt u in staat uw apparaat in landschap of portret te plaatsen terwijl het opstart. Een onderlip houdt je telefoon veilig.

Image
Image

De hoek is perfect voor interactie met uw apparaat terwijl het wordt opgeladen: van het ontgrendelen van uw telefoon met Face ID, het controleren van berichten, het bekijken van video's, het aannemen van oproepen en het luisteren naar muziek. Aan de voet van de standaard bevindt zich een reeks gedimde LED-indicatoren die u laten weten dat het opladen zijn werk doet en de batterij van uw telefoon aanvult.

Configuratieproces: snel en duidelijk

Choetech bevat een gebruikershandleiding, maar dit is niet nodig omdat het installatieproces vrij eenvoudig is. In de doos zit een USB-kabel die u op de micro-USB-poort op de standaard bevestigt. Er wordt geen AC-adapter meegeleverd, dus u zult deze zelf moeten gebruiken. U moet ervoor zorgen dat het een snellaadcompatibele adapter is, zodat u de beloofde snelheden krijgt. Als dat klaar is, zet je gewoon je apparaat op de standaard en je telefoon begint op te laden.

Tijdens onze tests heeft de Chotech onze volledig lege iPhone XS Max in 2,5 uur opgeladen.

Oplaadsnelheid: snel en efficiënt

Tijdens onze tests heeft de Chotech onze volledig lege iPhone XS Max in 2,5 uur opgeladen. Het slaagde er ook in om het te doen zonder onnodig warm te worden, wat een probleem was dat we tegenkwamen met andere opladers die we hebben getest. We ontdekten dat we op de standaard konden opladen met telefoonhoesjes zolang ze niet dikker waren dan 4 mm. De fabrikant stelt voor om de behuizing te verwijderen voor een efficiënter opladen.

Image
Image

Choetech zegt dat de standaard snel oplaadt met 7,5 W voor de volgende Apple-smartphoneapparaten: iPhone Xs/Xs Max/XR, iPhone X/8/8 Plus. De 10W snellaadmodus is alleen gereserveerd voor de Samsung Galaxy Note 9/S9/S9 Plus/Note 8/S8/S8 Plus/S7/S7 Edge/S6 Edge+/Note 5 bij gebruik van de Qualcomm Quick Charge 2.0 of 3.0-compatibele adapter. De Huawei Mate 20 Pro/RS, S6/S6 Edge laadt het langzaamst op met 5W.

Prijs: Meer waarde voor de prijs

De Choetech Fast Wireless Charging Stand kost $ 19,99 MSRP op Amazon, wat een geweldige prijs is. Op dit moment heeft Apple geen eigen oplader die gebruikmaakt van draadloos opladen, laat staan snel draadloos opladen. In feite is de enige "officiële" manier om snel op te laden het kopen van een 18 W USB-C-lichtnetadapter die te koop is voor $ 29 en een USB-C naar Lightning-kabel (3ft) die $ 19 extra kost. Als je dat bij elkaar optelt, kost Apple's snelle oplaadmogelijkheden je $ 48 en snijd je het snoer niet door.

Choetech Fast Wireless Charger Stand vs. Samsung Fast Wireless Charger Stand

De Choetech Fast Wireless Charger Stand lijkt een koopje, maar heeft veel concurrenten. Een van de meest populaire opladerstandaards is van Samsung, wat overeenkomt met het aanbod van Choetech door dubbele oplaadspoelen te gebruiken waarmee uw smartphone op dezelfde manier kan worden opgeladen in elke richting waarin u hem plaatst. De draadloze snellaadstandaard van Samsung kost $ 69,99, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de standaard van Choetech, maar als extra bonus wordt er wel een snellaadblok meegeleverd. Met de meegeleverde AC-adapter weet de klant dat hij de optimale kabel en steen gebruikt om zijn apparaat van stroom te voorzien.

Voor zowel Apple- als Android-gebruikers is de Chotech-standaard een geweldige aankoop.

Twee grote nadelen van de Samsung-standaard is het krachtige licht dat extreem helder is en 's nachts hinderlijk kan zijn aan uw bed, evenals het iets lagere maximale uitgangsvermogen van 9 W. Choetech max is uit op 10W, en de LED-lichtindicator is zwak genoeg om niet de hele kamer te verlichten en je 's nachts wakker te houden.

Bekijk onze andere beoordelingen van de beste draadloze telefoonopladers die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn.

Een fantastische oplader voor de prijs

De Choetech Fast Wireless Charger Stand biedt grote waarde voor consumenten die hun telefoons draadloos willen opladen. De prijs is zo laag dat je er meerdere kunt kopen om door het huis te verspreiden om ervoor te zorgen dat je batterij nooit leeg raakt.

Specs

  • Productnaam Snelle draadloze oplaadstandaard
  • Product Merk CHOETECH
  • Prijs $19.99
  • Gewicht 4.2 oz.
  • Productafmetingen 3,2 x 3,2 x 2,52 inch.
  • Kleur Zwart
  • Modelnummer 4348673273
  • Garantie 18 maanden
  • Compatibiliteit Qi-compatibele smartphones
  • AC Adapter Niet inbegrepen
  • Oplaadkabel 3,3 ft micro-USB
  • Wattage 7,5W Apple/10W Android

Aanbevolen: